• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebek odası almak istiyorum sadece yatak alsak eşyalarını nereye koyacağız.dolaba da ihtiyaç var.bence şu sonradan büyüyen yataklı bebek odası almak mantıklı.biraz zaman geçse de alsam odasını süslesem diye şimdiden içim gidiyor.

250TL de baya varmış...
Bakalım ben nasıl ne zaman ne alacagım...
Esime kalsa cebindeki tum parayı deger diye bebek malzemesine yatıracak...
Bebek odası alacak mısın Edebiyatcı? Yoksa sadece yatak mı dusunuyorsun?

Karar veremedim canım. Sadece yatak alırsam (ki park yatak almayı düşünmüyorum) bebeğin eşyalarını, kıyafetlerini koyacak bir yer yok. Mecburen dolap ve şifonyer de almalıyım. Geriye de yatağı kalıyor. Özeniyorum da oda takımlarına. Bir iki ay içinde belli olur ne yapacağım. İnegöl'deyim ve burada çok mobilya var, uygun bir şeyler de araştıracağım bu arada. İnternetten baktığım odalar çok pahalı.

ben bebek odası almak istiyorum sadece yatak alsak eşyalarını nereye koyacağız.dolaba da ihtiyaç var.bence şu sonradan büyüyen yataklı bebek odası almak mantıklı.biraz zaman geçse de alsam odasını süslesem diye şimdiden içim gidiyor.

Ben de sürekli kafamda tasarlıyorum, şöyle olsun, böyle olsun... O günleri hayırlısıyla bir görsek...

Ben bugün de işyerindeyim...
Bina terkedilmiş gibi ama biz bankayı kurtarmaya çalışıyoruz...
Allahım hamilelerin fazla mesai yapmasına ilişkin bir düzenleme var mı?
Bu konuya hiç dikkat etmemişim...
O kadar dersini aldıydık ama üniversitede adam ileride ben de anne olacağım diye hiç düşünmüyor ki...

Bilen var mı? Hamilelere fazla mesai yaptırmak yasal mı?

Sanırım hamileliğimizin başında olduğumuz için bize hamile gözüyle bakmıyorlar. Bana da en yoğun günümde ve haftanın ilk gününde nöet yazmışlar. Yarın konuşup değiştirmelerini isteyeceğim.

Karar veremedim canım. Sadece yatak alırsam (ki park yatak almayı düşünmüyorum) bebeğin eşyalarını, kıyafetlerini koyacak bir yer yok. Mecburen dolap ve şifonyer de almalıyım. Geriye de yatağı kalıyor. Özeniyorum da oda takımlarına. Bir iki ay içinde belli olur ne yapacağım. İnegöl'deyim ve burada çok mobilya var, uygun bir şeyler de araştıracağım bu arada. İnternetten baktığım odalar çok pahalı.

Ben de çocuk odalarına çok özeniyorum yaa...

ben henüz hiç hissedemedim... Ilk olarak nasıl hissedeceğim merak ediyorum...:sm_confused::sm_confused:

ben ık sekılde tarıf edebılırım hıssettıklerımı damar atıyormus gıbı bıde goz seyırmesı olurya oyleydı ama cok uzun degıl 5 sanıye ancaktır yakında hıssederız daha sıklıkla ınsallah

ben ık sekılde tarıf edebılırım hıssettıklerımı damar atıyormus gıbı bıde goz seyırmesı olurya oyleydı ama cok uzun degıl 5 sanıye ancaktır yakında hıssederız daha sıklıkla ınsallah

Ben bu söylediklerini ders anlatırken hissediyorum, bir de dün akşam arkadaşlarla sohbet ederken oldu. Üstüne alınıyor kerata...

ben de hissediyorum yaklaşık 3-4 günden beri.evet seyirme gibi çoook tatlı canım ya.bu arada bebişler en çok anneleri konuştuğunda tepki verir hareket edermiş onu okumuştum.ama bizimkiler henüz bizim sesimizi duymuyor sanırım.

doktorum nöbetle ilgili rapor yazamıyoruz dedi ama internete baktım da dr ayakta uzun süre kalması sakıncalıdır diye rapor yazabilirmiş:uhm:

edebiyatcı,mothercare indirimini bekle,şu an yeni sezon.7li badiler 40 TL,bikaç ay sonra 28e düşecek.

doktorum nöbetle ilgili rapor yazamıyoruz dedi ama internete baktım da dr ayakta uzun süre kalması sakıncalıdır diye rapor yazabilirmiş:uhm:

edebiyatcı,mothercare indirimini bekle,şu an yeni sezon.7li badiler 40 TL,bikaç ay sonra 28e düşecek.

Bu güzel haber. :) Ama sanki indirim bölümünde görmüştüm ya da dörtlülerle karıştırdım. Dediğin gibi 40 TL idi. Zaten Esk.e ancak iki ay sonra giderim.

Teşekkürler.

Allahım Palandökenin eteklerine kadar kar yağdı bu yıl kış erken gelecek...düşerim diye ödüm patlıyor :(
Erzurumda yaşamanın en büyük zorluğu bu aslında şimdiye kadar hiç şikayetçi olmadım bu durumdan hatta hep sevdim yığınlarca yağan karı ama bu yıl kendimi düşünmüyorum düşmek istemiyorum.....dualarınızı eksik etmeyin...yakında şehre iner bu kar....:(

kızlar slm çok ama çok mopralıim bozuk cumz gününüden beri ağlamaktan gözlerim şişti üçlü test yaptırmaya gittim tabi önce dopplere girdim bebğim herşey normal fakat Koroid Pleksus Kistleri çıktı doktor 3 lü tst normal çıkarsa korkma dedi ama 10 gün bekliycem şimdi daha önce başından böle durum geçen varmı nolur yazın bu arad bebişim erkekmiş ama ona bile sevinemedim yaa çok korkuyorum nolur dua edin bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin allah :(:(((

bişi degil edebiyatcı:)burdan haberin olur zaten indirim döneminde.

beyzade,dur bakalım sıkma canını,araştırdın mı neymiş bu kist?

aranızda clexane kullanan var mı,ilacım bitti,nöbetçi eczane de bulamadı.bugünlük kullanmasam?

kızlar slm çok ama çok mopralıim bozuk cumz gününüden beri ağlamaktan gözlerim şişti üçlü test yaptırmaya gittim tabi önce dopplere girdim bebğim herşey normal fakat Koroid Pleksus Kistleri çıktı doktor 3 lü tst normal çıkarsa korkma dedi ama 10 gün bekliycem şimdi daha önce başından böle durum geçen varmı nolur yazın bu arad bebişim erkekmiş ama ona bile sevinemedim yaa çok korkuyorum nolur dua edin bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin allah :(:(((

canım yüreğini ferah tut Allah'a güven...hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle...bu kistleri ilk defa duydum ama netten bakınca şöyle bir yazı gördüm :

Bu kistler normal gebeliklerin de %2'sinde bulunabilir, beynin tek tarafında veya iki taraflı olabilirler. Bu kistler genellikle gebelik ilerledikçe kaybolurlar ve bebeğin beyin gelişimini veya zekasını etkilemezler. %90'dan fazlası 28. gebelik haftasına kadar kaybolur ve kaybolduktan sonra tekrar oluşmazlar. Kaybolmaması durumunda da genellikle bir probleme sebep olmaz...koroid pleksus kisti saptanan hastalar ayrıntılı ultrason ile başka anomalilerin varlığı açısından araştırılmalıdır. Ayrıca anne yaşı ailede kromozomal hastalık olup olmadığı ve üçlü tarama testi sonuçları da değerlendirilmelidir. Eğer ultrason ve diğer bahsedilen testler normalse bunun izaole (tek başına) bir kist olduğu düşünülür, kromozomal anomali olmayacağı düşünülür ve amniosentez önerilmez, gebeliğin normal takibine devam edilir, ek girişim yapılmaz.

inşallah seninkilerde geçer..korkma...benim de gebelik başlangıcında 5cmlik kocaman bir kistim vardı...olması normalmiş ama benimki çok büyük olduğu için doktor endişelenmişti küçülmezse ameliyatla almamız gerekebilir demişti...çok şükür zamanla küçülüp kayboldu..şimdiden üzülme test sonuçları iyi olacaktır...

Son düzenleme:
Allahım iki gündür mesaideyim... Halen yetmiyor...

Üstelik hamileyim...

Sinir oldum... Müdür halen tepemde... Önceden gece gündüz çalışıyordum, tamam. Artık istemiyorum. Yeter yaaaaaaa....

Kıl oldum, adama...

Selam arkadaslar,

kisaca kendimden bahsedeyim.
27 yasindayim ve 3. cocuguma hamileyim.
Inanin sanki ilk cocuga hamileymisim gibi heyecanliyim.
2 kizim var biri 6 diger 3 yasinda.
Allah izin verirse bende Mart ayinda bebisimi kollarima alacagim.
Suanda 15. haftadayim bu cuma tekrar doktora randevum var.
Buarada araniza almanyadan katiliyorum.
Aranizda 15-16. haftada cinsiyeti belli olan varmi ?
Yazilar cok oldugu icin hepsini okuyamadim.
Böyle bi forum buldugum ve üye oldugum icinde ayrica mutluyum...turkbayragi

Hayırlı olsun arkadaşım, ve aramıza hoş geldin. üç çocuk zor olmayacak mı? Ben kendime hiç güvenemiyorum.

Buradakilerin çoğu 12.-13. haftalarda kesin omayan cinsiyetleri öğrendi, 15. haftalar civarında kesinleşti. Şimdilik çoğunluk erkek, kızlarımız da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Size de sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

Back
X