• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 25242
doktorcuumun dediine göre %80 erkek.eğer gerçekse bu odayı inatla istiyor eşim.ne yalan söliim kızlar için çok daha bol ve gzl seçenekler varopuyorumnanaktan

evet ya kızlara çok güzel şeler var,,,erkeklere yok fazla,,,bence hemen karar vermesin ya ben baktım buna çilekte bunun fiyatına çok daha hoş ve kaliteli şeyler var...

Eki Görüntüle 25242
doktorcuumun dediine göre %80 erkek.eğer gerçekse bu odayı inatla istiyor eşim.ne yalan söliim kızlar için çok daha bol ve gzl seçenekler varopuyorumnanaktan

Çok güzel yaaa buda değişik bişsey evet kızlar için çeşit bol ama kafa kurcalıyıcı baksana hangisi alsam diye karar veremiyor insan

Ben babyhope marka almayı düşünüyorum...

Ama resmini buraya yükleyemiyorum...

Google a yazıp, çıkan sayfada sağdaki kataloğa baksanıza, güzel mi?

Fikre ihtiyacım var...

acılmıyor nette yaww kapat aç bunaldım bilgisayarı tam düzelttim senin siteye bakıcak yok açılmıyor.
Sadece ve sadece burası açık

evet ya kızlara çok güzel şeler var,,,erkeklere yok fazla,,,bence hemen karar vermesin ya ben baktım buna çilekte bunun fiyatına çok daha hoş ve kaliteli şeyler var...

eşim çilek konusunda ısrarcı ama başka model yok erkek bebek için.ztn birertane bebk odası var çilekte.aslında formini de daha fazla çeşit var ama çilek kalitesinde deil.napcam bilmiom.ztn doğuma 2hafta kala almaı düşünüom

babyhope ye şimdi baktım.ordan almaya kararlıysan katolog başındaki beyaz hoşuma gitti benim.ama seninkinin cinsiyeti neydiki??

eşim çilek konusunda ısrarcı ama başka model yok erkek bebek için.ztn birertane bebk odası var çilekte.aslında formini de daha fazla çeşit var ama çilek kalitesinde deil.napcam bilmiom.ztn doğuma 2hafta kala almaı düşünüom

evet sadece 2 model var çilekte ben geçen pazar 2 sinede baktım,beşikleri küçük geldi bana biraz..
hem son iki hafta geç olur bence,benim 1 numara 1 ay erken geldi beklenenden,belli olmuyor bu bebişlere valla,hem son aylardada senin için mobilyayla uğraşmak güç olur...sen bilirsinde bana dr son 2 aya herşeyin bitmiş olsun ded,bendde ona göre yapıyorum hazırlığımı,oğlanda şekerleri falan yaptırmamıştım,kaldı arada ,yaptıramadım sonrada...

ayy delirmemek içten dğl buraya kopyalamaya çalışıyorum olmuyo bende bi anormallik var sanırım acemiliğin gözü kör olsun işte

evet sadece 2 model var çilekte ben geçen pazar 2 sinede baktım,beşikleri küçük geldi bana biraz..
hem son iki hafta geç olur bence,benim 1 numara 1 ay erken geldi beklenenden,belli olmuyor bu bebişlere valla,hem son aylardada senin için mobilyayla uğraşmak güç olur...sen bilirsinde bana dr son 2 aya herşeyin bitmiş olsun ded,bendde ona göre yapıyorum hazırlığımı,oğlanda şekerleri falan yaptırmamıştım,kaldı arada ,yaptıramadım sonrada...
2ay kala çantamı hzır bulundurcam bende nolur ne olmaz belki özler beni erken gelir die.mobilya konusunuda kesinleştircem.bebekimin odasınıda hazır bulundururum die düşünüom ama sadece mobilyayı erken eve getirmek istemiom galiba yanımda yatcak bikaç hafta.
haklısın o benimde kafama takıldı bebek şekerlerini napcas yhaa ben çikolata istiom erkendende çantaya koyulmazki.acaba şekermi alsam iide erken alırsam bozulmazmı.ayh ne zor işler yhaa bunlar:delphin::emir_bebek::ecrin_bebek::lepi:

kızlar hepinize merhaba
dün doktoruma gittim Allah'a şükür 3lü test sonucum güzel negatif çıktı... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:emir_bebek: bebişide gördüm doktoruma hiç hareket etmedi bir sorunmu var dedim kalp atışlarını dinlesek dedim oda başka bir doktruna yönlendirdi bebişimide görmüş oldum artık boyunu bile ölçemiyorlar uzamış bacaklarını çekmiş kendine doğru. :ecrin_bebek:

Eki Görüntüle 25242

Türkiyede izindeyken bir magzada cok güzel bir bebek odasi gördüm...

Esimde bende asik olduk resmen....Dolabi mesela Ev seklindeydi, renkleri sahaneydi...
Yatagi desen kocaman birseydi...hala gözümün önünden gitmiyor...daha bi kac parca birseyler vardi

Tabi parasida güzeldi 3.000 TL
Esim yinede o Bebek odasini almanyaya getirtirmeyi düsünüyor...bakalim nolacak....

Türkiyede izindeyken bir magzada cok güzel bir bebek odasi gördüm...

Esimde bende asik olduk resmen....Dolabi mesela Ev seklindeydi, renkleri sahaneydi...
Yatagi desen kocaman birseydi...hala gözümün önünden gitmiyor...daha bi kac parca birseyler vardi

Tabi parasida güzeldi 3.000 TL
Esim yinede o Bebek odasini almanyaya getirtirmeyi düsünüyor...bakalim nolacak....

inş.modüler bişidir.böylelikle kolayca kavusursunuz bebek odasına.ordada araştır istersen vardır ilgini çekcek bişiler mutlaka

Modüler Mobilyalar

sinpac cığım bu sayfadaki beşiklermi canım...
büyüyenlerde bayaz renk olanı güzel,ben hep beyaz renk olanları beğendim...

Sinpac Modeller hep aynı renkler farklı ama netteki gibi göründüğü gibi de bazen olmuyor .Bde ben 9 nolu kahverengli olanı beğendim beyaz olanda güzel ama diğer renkler çok parlak

inş.modüler bişidir.böylelikle kolayca kavusursunuz bebek odasına.ordada araştır istersen vardır ilgini çekcek bişiler mutlaka

Daha erken ama burdada öylesine bi kac biseye baktik...
Hemen hemen ayni fiyata geliyor 1.000-1.500 Euro civari genelde Bebek odalari...

O kadarda güzel degiller acikcasi...o yüzden esim simdiden o odayi
getirtirmeyi göze aldi...:hulya:

kızlar hepinize merhaba
dün doktoruma gittim Allah'a şükür 3lü test sonucum güzel negatif çıktı... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:emir_bebek: bebişide gördüm doktoruma hiç hareket etmedi bir sorunmu var dedim kalp atışlarını dinlesek dedim oda başka bir doktruna yönlendirdi bebişimide görmüş oldum artık boyunu bile ölçemiyorlar uzamış bacaklarını çekmiş kendine doğru. :ecrin_bebek:

Mutlu gözün aydın...

Back
X