- Konu Sahibi minikcadimm83
- #14.901
Ben 49 kilo ile başladım hamileliğe ilk 2 ayımda 3 kilo aldım 3. ayımda yarım kilo verdim ama inanılmaz iştahsızdım ama şükür 3 gündür iştahım yerine geldide şimde biraz toparladım.
Aramıza hoşgeldin.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 49 kilo ile başladım hamileliğe ilk 2 ayımda 3 kilo aldım 3. ayımda yarım kilo verdim ama inanılmaz iştahsızdım ama şükür 3 gündür iştahım yerine geldide şimde biraz toparladım.
Canım alttaki eklenti ekle den yüklesene...
Öteki türlü web sense ime takılıyor(
Hemen gönderiyorum hediyeni...
![]()
buda benim kızlar,hamile kalmadan 2-3 ay önçe ama şimdi saçlarım kahve...
Sinpac cnm benimde saçlarım röfle ve doktorum izin verdi röfle dibe değmediği için bi sakıncası yokmuş tabi üzerinde cila olmaması lazım ben şimdi amonyaksız açıcı ile yaptırıcam.Canım
Benim de saçım sarı röfle idi...
Ben de boyatamıyorum..
Sinpac cnm benimde saçlarım röfle ve doktorum izin verdi röfle dibe değmediği için bi sakıncası yokmuş tabi üzerinde cila olmaması lazım ben şimdi amonyaksız açıcı ile yaptırıcam.
canımcım müdürümüz bi iş verdi,onu halledip,yüklemeye çalışcam:1hug:
Sinpac cnm benimde saçlarım röfle ve doktorum izin verdi röfle dibe değmediği için bi sakıncası yokmuş tabi üzerinde cila olmaması lazım ben şimdi amonyaksız açıcı ile yaptırıcam.
Gülen gözlerin hiç solmasın![]()
Selkie yüklediğin resmi göremedim ama seni profilindeki resminden görmüştüm...
Bir hediye de sana...
selkie maşallah![]()
offfff yapamıyorum resimlerinden nasıl alıcam resimi((