- Konu Sahibi minikcadimm83
- #15.061
hoşçakal canım.ben de gitsem artık mutfağa hiç fena olmayacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır...ben çıktın arkadaşlar birazdan eşim gelir...bana mutfak yolu göründü...öptüm hepiniz opuyorumnanaktan
sağol canım akşam akşam sevindirik oldum...bi ara eklerim yine senin için...iyi akşamlar:)SnowWhiteQueen
Resmini göremedim ama nazar boncuğunu gönderiyorum...
Bu arada bu son nazar boncugum...
Puanım olup ta alana kadar artık hediye veremiyecegim :a015:
SnowWhiteQueen
Resmini göremedim ama nazar boncuğunu gönderiyorum...
Bu arada bu son nazar boncugum...
Puanım olup ta alana kadar artık hediye veremiyecegim :a015:
tamamdır...ben çıktın arkadaşlar birazdan eşim gelir...bana mutfak yolu göründü...öptüm hepiniz opuyorumnanaktan
kızlar baktıysanız resimleri sileceğim.gelin yazgıyı görmek için son dakikalar :kedi:
çok güzel çıkmıssın,Allah daim etsin mutlulugunu..
bu sene gercekten erkek senesi ..Merhaba kızlar, geçmişe biraz baktım da sanırım hiçkimsede bir sorun yok, çok sevindim. Ben de bugün doktora gittim üçlü test için, sonuçları haftaya alacağım. Bir aydan sonra nihayet bebeğimi gördüm. Her şey yolundaydı, veee bebişimin cinsiyetini de öğrendim. Nilüferciğim listemize bir erkek daha eklersen sevinirim canım.Eşim kız olmasını daha çok istiyordu ama öğrenince de hayal kırıklığına uğramış gibi de davranmadı, benden çok sevindi sanki zemuszemus. İnşallah test sonuçlarımız da iyi çıkar:Saruboceq:
gercekten cok sasırtıcı herkes erkekmi bekler:))saglıklı olsunlarda..ArkadaŞlar bende 3 lÜ tetın sonucunu aldım
normal dedı allaha ŞÜkÜr.bebıŞımıde gÖrdÜm.cınsıyette erkek dedı ama ben tam gÖremedım
gercekten cok sasırtıcı herkes erkekmi bekler:))saglıklı olsunlarda..
başım çatlıyooooo :bbo:
tamamen hastaneye bağlı.....
adaşım ya bana birşey yollamıyorsun amaaa mafoldumben