• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, geçmişe biraz baktım da sanırım hiçkimsede bir sorun yok, çok sevindim. Ben de bugün doktora gittim üçlü test için, sonuçları haftaya alacağım. Bir aydan sonra nihayet bebeğimi gördüm. Her şey yolundaydı, veee bebişimin cinsiyetini de öğrendim. Nilüferciğim listemize bir erkek daha eklersen sevinirim canım. :emir_bebek:Eşim kız olmasını daha çok istiyordu ama öğrenince de hayal kırıklığına uğramış gibi de davranmadı, benden çok sevindi sanki zemuszemus. İnşallah test sonuçlarımız da iyi çıkar:Saruboceq:
Canım hayırlısı olsun bir prens dahaaa .. Allah sağlıkla eli ayağı düzgün nasip etsin inşallah.

arkadaş gerçekten hep erkek.sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek farketmez.sol tarafımda igne batırır gibi bi sancı oluyo normal mi acaba korkmaya başladım.
ayynen benimde hep sol tarafımda igne batması gibi ara ara sancılar oluyo..doktor pek üstünde durmadı..cogu kişidede oluyomus..merak etme..bende endişelenmiştim..tabiki cook rahatsızlık werip uzun sürüyosa doktorunla görüş bence..

ayynen benimde hep sol tarafımda igne batması gibi ara ara sancılar oluyo..doktor pek üstünde durmadı..cogu kişidede oluyomus..merak etme..bende endişelenmiştim..tabiki cook rahatsızlık werip uzun sürüyosa doktorunla görüş bence..

Selam arkadaşlar gecenin bi yarısı yazıyorum, şimdiye kadar yazılanları okudum.ben de dün doktora gittim. 4 lü test yapıldı.doktor ultrasonda bebeğimi(oğluşumu %100 dedi doktor) inceledi tüm organlarını ölçülmesi gereken tüm yerleri ölçtü inceledi. birşey dışında herşey normal çıktı. sadece serçe parmağının orta kemiğinin tam gelişmemiş olduğunu bunun da risk faktörü olduğunu(down sendromuile ilgili risk faktörü) söyledi 4 lü testin sonucunu bekleyelim dedi 4 lü tst iyi çıksa da ben amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim dedi ben de hiç beklemediğim bu haber karşısında dondum kaldım. biliyorum amniosentez dünyanın sonu değil sonucunun olumlu çıkma ihtimali olumsuz çıkma ihtimalinden daha yüksek.ama çok hafife alınacak bişey de değil dünden beri düşünceler içinde boğuluyorum kendimi koyvermemeye çalışıyorum. biliyorum bebeğim(M. Umut'um) çok iyi sonuç iyi çıkacak ama 6 ay boyunca şüpheyle kaygyla da yaşamak istemiyorum çok geç kalmadan bir karar vermeye çalışacağım benim için dua edin kızlar.Allah hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada bebeğimin boyu 14,5 cm kilosu 170 gr şu an 17+1 deyim .

YAZ ve SNOW resimlerinizi göremedim ben yeniden isterim bananeee.....
EFTEL Maşallah çok güzel çıkmış meleğinin son hali yani göbeğinnnmafoldumben
bende yarın size göstericem hemende siliniyor sizinkiler herkes burdayken gösteririm.Basen,kalça,göbek hepsi bir arada:)

Selam arkadaşlar gecenin bi yarısı yazıyorum, şimdiye kadar yazılanları okudum.ben de dün doktora gittim. 4 lü test yapıldı.doktor ultrasonda bebeğimi(oğluşumu %100 dedi doktor) inceledi tüm organlarını ölçülmesi gereken tüm yerleri ölçtü inceledi. birşey dışında herşey normal çıktı. sadece serçe parmağının orta kemiğinin tam gelişmemiş olduğunu bunun da risk faktörü olduğunu(down sendromuile ilgili risk faktörü) söyledi 4 lü testin sonucunu bekleyelim dedi 4 lü tst iyi çıksa da ben amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim dedi ben de hiç beklemediğim bu haber karşısında dondum kaldım. biliyorum amniosentez dünyanın sonu değil sonucunun olumlu çıkma ihtimali olumsuz çıkma ihtimalinden daha yüksek.ama çok hafife alınacak bişey de değil dünden beri düşünceler içinde boğuluyorum kendimi koyvermemeye çalışıyorum. biliyorum bebeğim(M. Umut'um) çok iyi sonuç iyi çıkacak ama 6 ay boyunca şüpheyle kaygyla da yaşamak istemiyorum çok geç kalmadan bir karar vermeye çalışacağım benim için dua edin kızlar.Allah hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun ama içini ferah tut aklına kötü şeylerde getirme o kadar ilginç olaylar dinledimki bebekler hep dünyaya sağlıkla geldi önce sen iyi ol sen iyi olursan bebeişinde iyi olucak unutma ..Herşeyin hayırlısı..

Öncelikle güzel haberlerle gelmen çok güzel%100 erkek olması da hiç süpriz olmaz bu topiğe biz KIZ melekleri süpriz saymaya başlayacağız yaklaşık 80 kişi olmuşuzdur en son saydığımda 20 erkek 5 KIZ dı sanırım.....Canım sonucu beklemen en iyisi olacak aminosentez yaptırmak senin elinde ama parmağının gelişmemesi :( belki test sonucu iyi çıkarsa gerek kalmaz aminosenteze....Ben buradaki bütün anne adaylarının sağlıklı doğum yapacağından eminim Rabbim o günleri göstersin bize:nazar::enbuyukkk:

Öncelikle güzel haberlerle gelmen çok güzel%100 erkek olması da hiç süpriz olmaz bu topiğe biz KIZ melekleri süpriz saymaya başlayacağız yaklaşık 80 kişi olmuşuzdur en son saydığımda 20 erkek 5 KIZ dı sanırım.....Canım sonucu beklemen en iyisi olacak aminosentez yaptırmak senin elinde ama parmağının gelişmemesi :( belki test sonucu iyi çıkarsa gerek kalmaz aminosenteze....Ben buradaki bütün anne adaylarının sağlıklı doğum yapacağından eminim Rabbim o günleri göstersin bize:nazar::enbuyukkk:
Cnmcım AMıNN bütün bebişlerimiz sağlıkla gelicek inşallah..

Canımcım çok geçmiş olsun, ben inanıyorum ki bebeğin çok sağlıklı, ve test sonucuna göre amniyosenteze gerek kalmayacak, okumuşsundur belki, benimde amniyosentez yaptırmam istendi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum, bebeğimi her şekilde istiyorum, 3 lü test sonucunu bekliyorum bende, ona göre bir yol çizecem kendime ve bebeğime, sende içini ferah tut ve olumsuz düşünme hiç, benim içim çok rahat, bebeğim sağlıklı, hissediyorum bunu.. Rabbim meleklerimizi koruyor...

Hanımlar günaydın, cumanız hayır olsun, herkese güzel, bol güneşli ve mutlu birgün diliyorum, benim bugun işim çok yoğun, geriden okuyarak takip edecem sanırım sizi :((, arada cevap yazmaya çalışırım yine de, hepinizi öptüm..

Back
X