• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım yandan çekilmiş bir resminide koy.evet çıkmış gibi ama nekadar büyüdüğünü teyzeleri daha net görsün di mi?

evet canım yoktun bizde seni özledik.sizde iyisiniz umarım.bende haftaya perşembe allah nasip ederse üçlü tarama için gidiyorum.inşaallah güzel sonuçlarla döneriz.
canım sonuçların güzel olucak hiç şüphem yok.allah yardımcın olsun.gölünü ferah tut.

Günaydın prens ve prenses anneleri

Az önce eşim aradı. Şirketinde çalışan arkadaşının eşi doğum yapmış.. Süpriz...... :)) 9 ay boyunca oğlan diye ulltrasanda görülen bebek kız gelmiş.. Gerçi sevinmişler ilk çocukları oğlanmış.. Fakat kıyafetler mavi mavi ....arkadaşı diyormuşki eşime kıyafetleri alacağınız yerlerin fişini ve kartını alın değiştiriyorlarmış...Bilginize
Güzel bir gün olsun.....

kızlar günaydın çoğunuz hisstmişsiniz bebeklerinizin hareketelrini.maşallah.biz 18.haftanın içindeyiz şükürler olsun ama hala seğirme dışında hissedemedim oda 1 hafta önce.sonra kesildi.okudukça korkmeye başladım ilk bebeklerde hissedilmezmiş hemen sanırım bide kızlar daha geç hareket eder derler ama endişelendim allah korusun normalmi.18 haftanın içinde olupta hareketini henüz hissetmeyen varmı.

pembecim günaydın...
seğirme bile hissetmiyorum, tık yok.
her gece dinliyorum, ama henüz tamam bu diyeceğim birşey olmadı.
daha geçen hafta gittiğimde sordum doktora, durur muyum :)
22. haftaya kadar hissetmeyebilirsin, gayet normal, bir de bunu takma dedi :)
ama eylemlerim devam edecek tabi opuyorumnanaktan

Az önce eşim aradı. Şirketinde çalışan arkadaşının eşi doğum yapmış.. Süpriz...... :)) 9 ay boyunca oğlan diye ulltrasanda görülen bebek kız gelmiş.. Gerçi sevinmişler ilk çocukları oğlanmış.. Fakat kıyafetler mavi mavi ....arkadaşı diyormuşki eşime kıyafetleri alacağınız yerlerin fişini ve kartını alın değiştiriyorlarmış...Bilginize
Güzel bir gün olsun.....
tebrikler allah analı babalı büyütsün.yalnız nasıl bir sürprizdir gerçekten.sağlıklı olsun yeter tabiki ama anne babaya nasıl bir sürprizdir bilemiyorum.

kızlar günaydın çoğunuz hisstmişsiniz bebeklerinizin hareketelrini.maşallah.biz 18.haftanın içindeyiz şükürler olsun ama hala seğirme dışında hissedemedim oda 1 hafta önce.sonra kesildi.okudukça korkmeye başladım ilk bebeklerde hissedilmezmiş hemen sanırım bide kızlar daha geç hareket eder derler ama endişelendim allah korusun normalmi.18 haftanın içinde olupta hareketini henüz hissetmeyen varmı.

Bende tam olarak hala hissedemiyorum, dün bişeyler hissettim ama bebekten mi yoksa gaz mı anlamadım :)) Bu arada bende seğirmede olmuyor artık..

pembecim günaydın...
seğirme bile hissetmiyorum, tık yok.
her gece dinliyorum, ama henüz tamam bu diyeceğim birşey olmadı.
daha geçen hafta gittiğimde sordum doktora, durur muyum :)
22. haftaya kadar hissetmeyebilirsin, gayet normal, bir de bunu takma dedi :)
ama eylemlerim devam edecek tabi opuyorumnanaktan
canım çok sağol valla bende senin gibi çok takıyorum galiba kafama.6 aya kadar hisstmeyenler dahi olduğunu duydum ama genede biran önce o minik aykalrın tekmelerini hissetmek istiyorum.

Bende tam olarak hala hissedemiyorum, dün bişeyler hissettim ama bebekten mi yoksa gaz mı anlamadım :)) Bu arada bende seğirmede olmuyor artık..
aynen canım hanfendi seğirmelerde bıraktı artık.çok nazlıyız ama annesini nasıl meraklandırıyor bi bilse.keşke karnımızın içini 24 saat görebilseydik dimi.

http://img28.imageshack.us/img28/1382/100b7252.jpg

buyrun teyzeleri göbek basen,kalça da çıkmış durumda ama kilom ise 2 kg almışım sadece işte komşularımın dediği olay KIZ olucak senin diyip durdukları kalçam ve basenim yoktu hepsi dolmuş yan kemiklerim dolmuş komşum diyorki 4 kız doğurdum sende kız doğuracaksın aynı şey bende de oldu dedi

http://img28.imageshack.us/img28/1382/100b7252.jpg

buyrun teyzeleri göbek basen,kalça da çıkmış durumda ama kilom ise 2 kg almışım sadece işte komşularımın dediği olay KIZ olucak senin diyip durdukları kalçam ve basenim yoktu hepsi dolmuş yan kemiklerim dolmuş komşum diyorki 4 kız doğurdum sende kız doğuracaksın aynı şey bende de oldu dedi

:nazar::nazar::nazar: maşşallah seninki yerine yerleşmiş canımcım.dur bende bir tahmin yürüteyim eksik kalamam.kızın olacak senin tatlım.allah sağlık versin:Saruboceq:.

Güzel bir gün olsun.....

Günaydın canım,

Bu aralar o kadar çok böyle hikaye duyuyorum ki, kendimi bir sürprize hazırlamaya başladım :)
En iyisi çok mavi şeyler almayayım ben oğluma, turuncular, kırmızılar, yeşiller alayım.
Son dakika sürprizi yaparsa bıdık, üstü başı hazır olsun :)
Öyle birşey olursa, en çok kayınvalidemin suratını görmek isterim.
Çok kızıyor bize, herkese cinsiyetini öğrenir öğrenmez söyledik diye yerimseniben

selam kızlar bezimde cinsiyetimiz kesinleşti veeeee KIZ ist. dr. erkek gibi demişti ama %99 kız dedi 16 haftadayız inş.yanılma payı yoktur doktorun..
benimde 3 'lü testin sonucunu p.tesi almaya gideceğim bakalım nasıl 2'li testim de problem yoktu sadece ense kalınlığı 2,5 du inş. test sonuclarımız hayırlı çıkar ve biz anne adaylarını fazla üzmezler
SORU:hamilelikde diş dolgu veya başka bir işlem yaptıran varmı lütfen yazarsanız sevinirm.
Hepinize günaydın güsel anneler ve ciciş bebişler .

Tonya cım gözün aydın cnm güsel bir kız daha ne güsel hayırlısı olsun.
Ben 3. ayım da 20 lik dişimi çektirdim doktoruma danışmıştım ve hiçbir sorun olmayacağını söyledi adrenalin içeren anestezi yapıyorlar hiç bir sakıncası yokmuş artık.

ÇATLADA PATLA gözün aydın arkadaşım tombişin oğluşunla gelmişsin doktordan hayırlısı olsun cnm.

:nazar::nazar::nazar: maşşallah seninki yerine yerleşmiş canımcım.dur bende bir tahmin yürüteyim eksik kalamam.kızın olacak senin tatlım.allah sağlık versin:Saruboceq:.

Walla 4 ayımıza girdik ama gerisini düşünemiyorum 5 ayımız var daha ben bugün ablamdan haber bekliyorum son kontrolüne gidicek bugün yarın doğum haberini bekliyoruz heyecan en üst seviyede:lepi::Saruboceq::emir_bebek:HAKAN 'ımız geliyor Allah nasip ederse :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X