• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar göbüşleri göremedim ama çıkmayanlar üzülmesin benimde yoktu sonra bir günde çıkıverdi kocaman hele akşamları kocaman oluyor genelde eşofman ve koyu renk giyidğim için pek anlamıyorlar ama artık anlaşılacak sanırım bide bayağı kilo aldım 66 kilo oldum bu halde bile çorabımı giyerken eğilirken zorlanıyorum ileride ne yapıcam bilemiyorum eşim bana top gibi olucaksın diyor sanırım öyle olucam boy da kısa bakalım bende merak ediyorum..

günaydııııın a.s. göbek fotolarını gördüm maaşallah hepinize akşama kocama çektireyim de korkun biraz anam bu ne deyin :1shok: çatlaklarımı da göstereyim size :çok üzgünüm: bebeklerim üç taneyken jet hzıyla büyüdü göbeğim e şimdidebebekler büyüyor malum derken ben aldım başımı gittim :roflol:
maaşallah kızlarımıza bol damat adayı geliyo ama benim kızımın bi de abisi geliyo cesur damat beklerim :dance: öpüyorum hepinizi kocaman ben gene dışarı çıkacam hava yine güzel bişey isterseniz arayın ha a.s.

sinpac pembeyi göremedinmi hala ne nazlıymış bu pembe :asigim:

günaydın herkese

hikyen senin göbüş çıkmamış daha :CüvCüv:
mutlucum sinpac sağolsun gönderdi bana nazar boncuğu.vallahi eklemeyi bilmiyorum kızlar resim.yapamadım bir türlü.yoksa siz resimlerinizi ekledikçe benim içim gidiyor.

Selam arkadaşlar gecenin bi yarısı yazıyorum, şimdiye kadar yazılanları okudum.ben de dün doktora gittim. 4 lü test yapıldı.doktor ultrasonda bebeğimi(oğluşumu %100 dedi doktor) inceledi tüm organlarını ölçülmesi gereken tüm yerleri ölçtü inceledi. birşey dışında herşey normal çıktı. sadece serçe parmağının orta kemiğinin tam gelişmemiş olduğunu bunun da risk faktörü olduğunu(down sendromuile ilgili risk faktörü) söyledi 4 lü testin sonucunu bekleyelim dedi 4 lü tst iyi çıksa da ben amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim dedi ben de hiç beklemediğim bu haber karşısında dondum kaldım. biliyorum amniosentez dünyanın sonu değil sonucunun olumlu çıkma ihtimali olumsuz çıkma ihtimalinden daha yüksek.ama çok hafife alınacak bişey de değil dünden beri düşünceler içinde boğuluyorum kendimi koyvermemeye çalışıyorum. biliyorum bebeğim(M. Umut'um) çok iyi sonuç iyi çıkacak ama 6 ay boyunca şüpheyle kaygyla da yaşamak istemiyorum çok geç kalmadan bir karar vermeye çalışacağım benim için dua edin kızlar.Allah hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada bebeğimin boyu 14,5 cm kilosu 170 gr şu an 17+1 deyim .

merak etme bişey çıkmaz inşallah , amiyosentezde down sendromlu olacak diye doğum yapan ve bi o kadarda sağlıklı bebek doğuran akrabam var. Bol bol dua et sen. Tabi bizde senin için.

teyzeleri miniklerim ellerinizden öpüyormuş

Eklentiler

• $ikiz_bebekler_uyuyor-www.resimclub.com.webp
    $ikiz_bebekler_uyuyor-www.resimclub.com.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 26
Walla 4 ayımıza girdik ama gerisini düşünemiyorum 5 ayımız var daha ben bugün ablamdan haber bekliyorum son kontrolüne gidicek bugün yarın doğum haberini bekliyoruz heyecan en üst seviyede:lepi::Saruboceq::emir_bebek:HAKAN 'ımız geliyor Allah nasip ederse :emir_bebek::emir_bebek:
canım ablana allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.darısı bizlerin başına.benimde ablam 1,5 ay önce doğum yaptı bilmemiyim ne heyecanlı.gerçi bizimki sezeryanla oldu ama minik yeğenimi kucağıma aldığımda acayip oldum.allahım bizede nasip etsin inşallah.

neysecik kendini strese sokma bebek etkilenmesin emin ol bişey çıkmıyacak,yegenimin ogluna neler söylediler, kolu yok tek bacagı yok işte ne bilim sezeryan olucak hemen diye maşalah başka dr gitti bir nurtopu gibi bir erkek sapasaglam hemde,onun icin kendini asla üzme herşeyin hayırlıısı görüceksin bak bişey çıkmıyacak:lepi:

NAYSECıK
canım allah yardımcın olsun sonuçlar iyi çıkıcak inşallah.sende oğlunu sağlıkla kucağına alıcaksın gönlünü ferah tut.rabbim çok büyük dualarımız seninle.

Selam arkadaşlar gecenin bi yarısı yazıyorum, şimdiye kadar yazılanları okudum.ben de dün doktora gittim. 4 lü test yapıldı.doktor ultrasonda bebeğimi(oğluşumu %100 dedi doktor) inceledi tüm organlarını ölçülmesi gereken tüm yerleri ölçtü inceledi. birşey dışında herşey normal çıktı. sadece serçe parmağının orta kemiğinin tam gelişmemiş olduğunu bunun da risk faktörü olduğunu(down sendromuile ilgili risk faktörü) söyledi 4 lü testin sonucunu bekleyelim dedi 4 lü tst iyi çıksa da ben amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim dedi ben de hiç beklemediğim bu haber karşısında dondum kaldım. biliyorum amniosentez dünyanın sonu değil sonucunun olumlu çıkma ihtimali olumsuz çıkma ihtimalinden daha yüksek.ama çok hafife alınacak bişey de değil dünden beri düşünceler içinde boğuluyorum kendimi koyvermemeye çalışıyorum. biliyorum bebeğim(M. Umut'um) çok iyi sonuç iyi çıkacak ama 6 ay boyunca şüpheyle kaygyla da yaşamak istemiyorum çok geç kalmadan bir karar vermeye çalışacağım benim için dua edin kızlar.Allah hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada bebeğimin boyu 14,5 cm kilosu 170 gr şu an 17+1 deyim .
canım bu sekilde süpheyle bi çok kişiye amniyosentez yapılıo ama genelde hiçbirinde sorun cıkmıo seninde cıkmayacak iyi şeyler düşün..

naysecik inşallah hakkınızda herşey güzel olur.kendinide oğlunuda üzme.ben inanıyorum ki oğlun sapasağlam doğacak.dualarım hep seninle.

Yoyo,
Profilindeki bebek ne kadar yakısıklı oyle opuyorumnanaktan

evet ya bende bittim ona.sinpac bu arada teşekkürler arkadaşım.nası oluo bu hediye gönderme alma bi anlayabilsem tam olacakta araştırıp okumaya üşeniyorum.bende bugün doktora kontrole gitcem bir hafta önce doktordaydım adam benden illallah diyecek yakında ama şehir dışındaydım oğlumu merak ediyorum sağlıklımı bi göreyim kendi gözümle öle rahatlıcam sanırım.bu arada doktorumuz üçlü teste gerek yok ama yinede sen bilirsin istersen yaparız dedi.ikilinin sonuçları normal çıkmıştı ense ölçümüde 1,8 sizce napıyım?

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza nasipse 20 mart gibi gelicek benimde bebişim, daha cinsiyeti falan belli diyil 10 un da gidip görücez bebişi :)
merhaba canım hosgeldin mart annelşeri kulübüne:)))benimkinin cinsiyetide tam bellidegil dogum da 10 mart gibi görünüyo bakalım..inşallah hepimiz hayırlı haberlerle doldururuz buy sayfaları..

Merhaba kızlar ben çok yoğunum artık çok sık giremiyorum..
ınşallah haftaya daha bi sakin olacak işyerinde durumlar ozaman sıksık görüşürük..
Ben dün doktora gittim tiroid kontrolü için tahlil vermeye gitmişkende cinsiyetini öğrenmek istedim...Doktor göremedi tam olarak ama sanırım kız dedi..Yarın tekrar gidicem yarın sana kesin bişi söylerim dedi...
Eğer doğru ise listemize 1 kız daha katılıyoooo :ecrin_bebek:
Sinpac'cım uzun süre giremediğim için takip edemedim seninkinin cinsiyeti kesinleştimi?

Back
X