• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya bende bittim ona.sinpac bu arada teşekkürler arkadaşım.nası oluo bu hediye gönderme alma bi anlayabilsem tam olacakta araştırıp okumaya üşeniyorum.bende bugün doktora kontrole gitcem bir hafta önce doktordaydım adam benden illallah diyecek yakında ama şehir dışındaydım oğlumu merak ediyorum sağlıklımı bi göreyim kendi gözümle öle rahatlıcam sanırım.bu arada doktorumuz üçlü teste gerek yok ama yinede sen bilirsin istersen yaparız dedi.ikilinin sonuçları normal çıkmıştı ense ölçümüde 1,8 sizce napıyım?

Hiç önemli değil blueangel :))

Günaydin Kizlar...
Bizde dün doktora gittik...cok sükür hersey süper, hersey yolunda...:nazar:
Tombisim cok hareketli masaallah...:lepi:

Üclü Test yapmiyor doktorum...ikili testide yapmamisti ztn...
Her ay kan ve idrara bakiyorlar sonucunu hemen söylüyorlar
o degerler normal oldugu ve bebeginde gelisimi iyi oldugu sürece
öyle Testler yapilmiyormus Almanyada...
Sebebi ise anne ve Bebegi durduk yere Strese sokmamak..

Cinsiyetini ögrenmek istiyormusunuz dedi, tabiki dedik...
bakti ve Pipisini gördük...kaydirigubbakcemile3
Cok yakisikli ve böyle devam ederse tombis bir oglunuz olacak dedi...:emir_bebek:

Mart Bebeklerine bir erkek daha eklendi Kizlar...:CüvCüv:

masallah canim oglusuma bir arkadas daha ne guzel hayirlis olsun gozun aydin

Canım gözün aydın, haberler çok güzel...
Maaşallah oğluna, demek tombiş olacak, ne tatlı olur...
Hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah.

Aaa kızlar, şimdi aklıma geldi:
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz :)
5 yıl bitiyor :nazar:
İlk kez bu sene hediye almadım, hediye beklemiyorum, organizasyon yapmadım.
İkimiz için de hediyelerin en güzelini içimde büyütüyorum diye :)

seneye bu gunlerde 3 kisi kutlayacaksiniz ne guzel ALLAH mutlulugunuzu daim etsin

seninki normal benimkinde indirgenmişi yazıyodu oda 2.61 :(( 1 ve 1in altında olması gerekiyomus çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
canım benim üzülme neler duyuyoruz allah esirgesin riskli çıkıyor sıvı alınıyor gene riskli ama bebekler gayet sağlıklı doğuyor.sendede öyle olcuak.sıvı alınmıycak gör bak.alınsada riskli olmıycak.söyledi dersin.allahım yardımcın olsun ama kuzunuda üzme senin mutsuzluğunu anlar.şu mübarek cuma gününde dularımız seninle rabbim yardımcın olsun.

KIZLAR BANA DUA EDİN BU AKŞAM EŞİM HAFTASONU İÇİN EVCİ GELECEK İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ İSE AYRICA YARIN SAAT DÖRTTE DE DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAR İNŞALLAH HEM CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ HEMDE UZUN ZAMANDAN SONRA BEBEĞİMİ GÖRECEĞİZ NEREDE İSE BİR AY OLDU ONU ÇOK ÖZLEDİK İNŞALAH SAĞLIKLI GELİŞMİŞTİR ÇOK TEDİRGİNİM Bİ AKSİLİK ÇIKACAK DİYE :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

canım benim üzülme neler duyuyoruz allah esirgesin riskli çıkıyor sıvı alınıyor gene riskli ama bebekler gayet sağlıklı doğuyor.sendede öyle olcuak.sıvı alınmıycak gör bak.alınsada riskli olmıycak.söyledi dersin.allahım yardımcın olsun ama kuzunuda üzme senin mutsuzluğunu anlar.şu mübarek cuma gününde dularımız seninle rabbim yardımcın olsun.

allah razı olsun canım yüce rabbim herkersin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah benim kızımında hiçbirşeyi yoktur

Back
X