- Konu Sahibi minikcadimm83
- #15.641
sakın seni korkutmus gibi olmiim canım allah tan hiçbişey olmaz bebegine merak etme dualar okudugun sürece ama sübyan denen bi varlık oldugunu biliomuydunuz..eskiler annelerimiz hep anlatırlardı banada bagtıl inmanç hikaye gibi gelirdi ama annede warsa kızına mutlaka gecio..yani internettende arastırabilirsin ümmü sübyan diye bi varlık..bu bişkilde rüyasına girio insanın kabuslar falan..cünki ilk ayımda bende yasadım ama annem gercekten iyi bi hoca wardı tanıdıgımız ona bunun nuskasını yaptırdı yani geceleri korkutmasın diye..inan gece sıcramalarım bas agrılarım bile gecti..bende inanmazdım böyle seylere belki hala inanmayanlar olacaktır ama bence arastır ve dene..bol bol da dua et..hiçbişey olmaz..
bunu araştırdım cnm bende gittim izmirde bir hocaya sende sübyan var dedi, nuska yaptır dedi hatta yapim dedi 2 sene önce 275 tl istedi bizde inanmadık yaptırmadık.istanbuldada arştırdım yaptırıcaktım bu bebek canlanmadan oluyomuş en geç, geç kaldım yaptıramadım,şimdi ondan çok korkuyorum boynumda var birtane ama sübyan için deil sanırım.