• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım... Ama küçük bi sorun oldu 2 li testin sonucunda biokimyasal risk sınırda çıktı ve cuma günü 4 lü test istedi. Önemli değil sıkılma dedi ama bilmiyorum :(

içini ferah tut cnm inşallah bişey çıkmaz iyi düşün iyi olsun sınırda çıkmış tam risk dememişler buda bişey inşallah hayırlı haber alırsın Allah korurr bebeğini:Saruboceq:

ben geldim teyzoşlar her şey yolunda 9,5 cm olmuşuz ama kilom uçmuuuuş gitmişşş accık kızdı doktorum kız ben seni doğurtamam bak yavaş git nolur dedi...
öldürdü bizi gülmekten yaaa...taramalar yapıldı dün 1 saat ultrasonda kaldık ee aşaaa ddpğru inelim hah pipisiii dedi ne pipisi yaa dedim şaka şaka dedi anaamm her şey pembe valla dağıtırım burayı dedim..bide elini ensesine atıp bacak bacak üstüne attı bizimki öldükgülmekten eşim ay kime benziyo bu acaba rahatına pek düşkün dedi doktorumda anası anası dedi alah allah yaa...
ay her doktor kontrolümde çok eyleniyoruz ya.
eşimde elevit içiyo bazen doktora söyledim öldü gülmekten eşim bişey olmaz dimi dedi yok korkma hamile kalmazsın dedi :)
ee bu arada detaylı ultrson için başka bir uzmana yönlendirdi bu ay iki kere görücem bebikimi.
24 ünde tekrar randevumuz var...

Herseyin yolunda olmasina sevindim...ne güzel uzun uzun görmüsün bebisini...
Bizim daha 2 bucuk haftamiz var...oooffff nasil gececek bu zaman...

Dilacim senin Bebis simdi tam olarak kac haftalik...ben malesef bazilarinin imzasindaki
takvimleri göremiyorum...

Yavas yavas gercektende biz cokmu anormaliz diye düsünmeye basladim...
Bizim bebis 17 haftalik 17,5 cm di gecen hafta gittigimizde...

Günaydın güzel anne adaylarıııı.....
Sonuç alanların gözü aydın, benim de gözüm aydın. :))) 3 lü test sonucum iyi çıkmış Allah'a şükür.
Hatırlayanlar için oğlum yutkunmamıştı bir türlü doktor illaki midesini dolu görmem gerekiyor demişti ya. Dün yine doktor amcamızın yanındaydık ve tabi yine bayağı bir uğraştık oğlum rahat rahat yattığı için biraz doktor amcası onu rahatsız etmek zorunda kaldı. neyse tam ultrasonu yakınlastırdı ve 4 gözle bakıyoruz ki aaa o sırada yutkunduğunu gördüm Allahım cok tatlıydı dilinin oynayış hareketleri maşallah oğluma. :)) mide doldu oh be.
Sonuc bekleyenler de inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirler.

gözün aydın canım böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum maşallah :nazar: nazar deymesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

ben geldim teyzoşlar her şey yolunda 9,5 cm olmuşuz ama kilom uçmuuuuş gitmişşş accık kızdı doktorum kız ben seni doğurtamam bak yavaş git nolur dedi...
öldürdü bizi gülmekten yaaa...taramalar yapıldı dün 1 saat ultrasonda kaldık ee aşaaa ddpğru inelim hah pipisiii dedi ne pipisi yaa dedim şaka şaka dedi anaamm her şey pembe valla dağıtırım burayı dedim..bide elini ensesine atıp bacak bacak üstüne attı bizimki öldükgülmekten eşim ay kime benziyo bu acaba rahatına pek düşkün dedi doktorumda anası anası dedi alah allah yaa...
eşimde elevit içiyo bazen doktora söyledim öldü gülmekten eşim bişey olmaz dimi dedi yok korkma hamile kalmazsın dedi :)
ee bu arada detaylı ultrson için başka bir uzmana yönlendirdi bu ay iki kere görücem bebikimi.

ohh keyif yapıyo kuzucuğun ne güzel :nazar: onada nazar deymesin annesi sağlıkla kucağına alsın inşallah..

günaydın cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun bende 4 boyutlu bakan biyer araştırıyorum dün bi tane buldum fiyatı 120tl senin gittiğin hastane ve fiyatı ne kadar söyleyebilirmisin sakıncası yoksa

tabiki yok canımcım ben ümraniye hisar hastanesine gidiyorum ssk geçmiyor ama ssk lılara indirim yapıyorlar 100 lira idi 110 olmuş doktorum filiz topuz yanlız şöyle söyliyeyeim doğum 3500 lira ve mesela iliki test 3lü testlere felan doç dr..fuat bey var o bakıyor ben sadce ikili test yaptırdım 230 lira ödedim kimse de bu rakamı ödememiş muayeneleri çok kaliteli ama biraz tuzlu o yüzden böyle ayrıntılı anlatıyorum canım zemuszemus

Kızlar günaydın. Dün akşam gittik doktora ve bir erkek daha geliyooorrr :)

canım hayırlı olsun sizler erkek deikçe benim içim gidiyor kaydirigubbakcemile3 bende erkek olsun diye hemen cprensesimden sonra ikinciyi yapacağım belki erkke olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama önce bi prensesimi doya doya sarayım mevlamın izni ile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sizlerede hayırlı olsu ntekrar :teytey::teytey:

Sağol canım... Ama küçük bi sorun oldu 2 li testin sonucunda biokimyasal risk sınırda çıktı ve cuma günü 4 lü test istedi. Önemli değil sıkılma dedi ama bilmiyorum :(

üzülem canım yaa mevlam yardımcıları olsun bu melekelrin inşallah annelerini üzmeden gelecekelr dünyaya dua et bol bol ve sıkıntı yapıp onuda orada sıkma :olmaz::olmaz:

tabiki yok canımcım ben ümraniye hisar hastanesine gidiyorum ssk geçmiyor ama ssk lılara indirim yapıyorlar 100 lira idi 110 olmuş doktorum filiz topuz yanlız şöyle söyliyeyeim doğum 3500 lira ve mesela iliki test 3lü testlere felan doç dr..fuat bey var o bakıyor ben sadce ikili test yaptırdım 230 lira ödedim kimse de bu rakamı ödememiş muayeneleri çok kaliteli ama biraz tuzlu o yüzden böyle ayrıntılı anlatıyorum canım zemuszemus

sağol cnm biz tsk lıyız o yüzden bize indirim yok maalesef normalde gata ya gidiyoruz ama ben arada bi özelede gidiyorum doğumuda belki özelde yaparım bilmiyorum henüz karar vermedik daha çok erken tabii verdiğin bilgiler için teşekkür ederim tek kızdığım gata herkese bakıyor ve diğer hastaneler bi tek biz böle dışarıda kaldık:oklava:

Günaydın güzel anne adaylarıııı.....
Sonuç alanların gözü aydın, benim de gözüm aydın. :))) 3 lü test sonucum iyi çıkmış Allah'a şükür.
Hatırlayanlar için oğlum yutkunmamıştı bir türlü doktor illaki midesini dolu görmem gerekiyor demişti ya. Dün yine doktor amcamızın yanındaydık ve tabi yine bayağı bir uğraştık oğlum rahat rahat yattığı için biraz doktor amcası onu rahatsız etmek zorunda kaldı. neyse tam ultrasonu yakınlastırdı ve 4 gözle bakıyoruz ki aaa o sırada yutkunduğunu gördüm Allahım cok tatlıydı dilinin oynayış hareketleri maşallah oğluma. :)) mide doldu oh be.
Sonuc bekleyenler de inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirler.

canım öncelikle gözün aydın sonracıma bak buna dikakt edeceğim nasıl yani yutkunduğunu görmek bizim doktorumuz böyle bir ayrıntı ya bakmadı bile ala ala

DıLA
FTY
kızlar çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.dilacım senin dr bayılıyorum ne şakacı adam ya.
fty canım test sonuçlarının iyi çıkmasına ayrıca sevindim.darısı henüz sonuçalarını almayan arkadaşalrımızın başına.
ZEYNEP35
canım hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir prens daha oluyor.

valal okurken ben bile çok eğlendim ne güsel süper geçmiş kaydirigubbakcemile3 sizinkide sen gibi hareketli neşeli bişi olcak desene :lepi:

sağol pembedüşler. Ayrıca rezene çayını sordum süt yapar diye duymuştum ama doktorum şu an içme dedi bilginiz olsun...

sağol cnm biz tsk lıyız o yüzden bize indirim yok maalesef normalde gata ya gidiyoruz ama ben arada bi özelede gidiyorum doğumuda belki özelde yaparım bilmiyorum henüz karar vermedik daha çok erken tabii verdiğin bilgiler için teşekkür ederim tek kızdığım gata herkese bakıyor ve diğer hastaneler bi tek biz böle dışarıda kaldık:oklava:

hımm anladım canım hayırlısı olsun ya ssk lı olmayanada 120 lira zaten muayene :kaydirigubbakcemile3 bide görüntüelri cd ye felanda çekiyor sonradan eve geldiğinde izleme şansında var özlediğinde kaydirigubbakcemile3 bu arada benim eşimde asker çanakkale gelibolunda kısa dönem 105 günü var daha :gitme:turkbayragi

geçenlerde anneme sordum doğum yapmadan önce süt gelirmi diye gelir dedi annem kardeşime doğum apalı 12 yıl oldu denedi hala süt geliyor inanamadım :1shok:

Back
X