• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya Kizlar ben bugün acayip daraliyorum, nefes almakda zorlaniyorum...
Neden olabilir sizce?
Üzerimdede böyle acayip bir sislik bir agirlik var sanki...

Ciksam evemi gitsem napsam

DİLA
FTY
kızlar çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.dilacım senin dr bayılıyorum ne şakacı adam ya.
fty canım test sonuçlarının iyi çıkmasına ayrıca sevindim.darısı henüz sonuçalarını almayan arkadaşalrımızın başına.
ZEYNEP35
canım hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir prens daha oluyor.

tesekkurler teyzesi.....

hımm anladım canım hayırlısı olsun ya ssk lı olmayanada 120 lira zaten muayene :kaydirigubbakcemile3 bide görüntüelri cd ye felanda çekiyor sonradan eve geldiğinde izleme şansında var özlediğinde kaydirigubbakcemile3 bu arada benim eşimde asker çanakkale gelibolunda kısa dönem 105 günü var daha :gitme:turkbayragi

Allah kavuştursun cnm:1hug: doğuma burada olacak sanırım Allah yardımcınız olsun tez zamanda sağlıcakla kavuşun

Günaydııınn,
Geçmişi okuyamadım, gözlerimi açamıyorum çünkü, umarım herkes iyidir.
ıdrar yolu enfeksiyonum devam ediyor, dün kültür verdim, 3 gün içinde çıkacakmış sonuç.
Doktor o sırada biraz rahatlatması için bi ilaç verdi, suya karıştırıp içiliyor, gece yatarken iç, sonra da 6 saat tuvalete gitme ki, mesaneyi temizlesin bu ilaç dedi.
Ama ben naptım, ilacı içtikten sonra 1,5 saat zor dayanabildim, tuvalete yetişemeyecek haldeydim nerdeyse.
Sanırım pek işe yaramadı yani.
Bi de başımı mı üşüttüm, kulağıma su mu kaçırdım naptım bilmiyorum ama kulağım ötüp duruyor dün geceden beri, gözüme uyku girmedi.
Allahım nerden buluyorum böyle acayip rahatsızlıkları ben ya? Ve niye hepsi tam da hamileliğime denk geliyor :(

Günaydın kızlar .......... Ben bebişin hareketlerini çok erken hissettim çok şükür.14.haftadan sonra ne seğirmeler nede tekmeler hiç durmadı.Henüz bu duruma alışamadığım için sıçrıyorum her tekmede.Bu kadar erken hareketlenince herkes erkek sandı ama yanıldılar benim kız cadımıdır nedir ? :)

Günaydııınn,
İdrar yolu enfeksiyonum devam ediyor, dün kültür verdim, 3 gün içinde çıkacakmış sonuç.
Doktor o sırada biraz rahatlatması için bi ilaç verdi, suya karıştırıp içiliyor, gece yatarken iç, sonra da 6 saat tuvalete gitme ki, mesaneyi temizlesin bu ilaç dedi.
Ama ben naptım, ilacı içtikten sonra 1,5 saat zor dayanabildim, tuvalete yetişemeyecek haldeydim nerdeyse.
Bi de başımı mı üşüttüm, kulağıma su mu kaçırdım naptım bilmiyorum ama kulağım ötüp duruyor dün geceden beri, gözüme uyku girmedi.
Allahım nerden buluyorum böyle acayip rahatsızlıkları ben ya? Ve niye hepsi tam da hamileliğime denk geliyor :(

geçmiş olsun cnma.s. geçer biran önce inşallah

Günaydın kızlar .......... Ben bebişin hareketlerini çok erken hissettim çok şükür.14.haftadan sonra ne seğirmeler nede tekmeler hiç durmadı.Henüz bu duruma alışamadığım için sıçrıyorum her tekmede.Bu kadar erken hareketlenince herkes erkek sandı ama yanıldılar benim kız cadımıdır nedir ? :)

ne güzel yaa ben daha bişey hissedemedim bizim oğlan da pek bi uslu demekkigamyoncuiremsu

Günaydııınn,
İdrar yolu enfeksiyonum devam ediyor, dün kültür verdim, 3 gün içinde çıkacakmış sonuç.

Geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bu arada o kulak ötmesi bende de var. sol kulağım çınlıyor ve tıkanıyor. yalnız degilsin yani.

Günaydııınn,

günaydın Bosnacım çok geçmiş olsun.enfeksiyon kapmana üzüldüm bol bol su iç ki mikrobu atasın.valla dikkat et kendine bir de üşütme sonra kötü olur.Gerekirse rapor al gitme işe eğer çok kötü hissedersen.

günaydınn.ben de senin gibi erken hissettim ve alıştım hergün pıtlarını bekliyorum benimki de yaramaz olacak herhalde doktorum da demişti maşallah çok hareketli bir bebek diye ama ben henüz bilmiyorum cinsiyetini.biz de erkenn hareketini hissettiğimiz için erkek düşündük ama kız da olabilirmiş bakalım hayırlısı.

günaydınlar arkadişler.:lepi: zemuszemusgüzel bir gün diliyorum tüm mart annişlerine:CüvCüv: hihoyyytcinsiyetini öğrenen arkadaşlarada,keza test sonucunu öğrenen arkadaşlar ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin..:hulya: gamyoncuiremsu

günaydın Bosnacım çok geçmiş olsun.enfeksiyon kapmana üzüldüm bol bol su iç ki mikrobu atasın.valla dikkat et kendine bir de üşütme sonra kötü olur.Gerekirse rapor al gitme işe eğer çok kötü hissedersen.

ezgim canım çok teşekkürler...
evet çok bol su içiyorum, zaten enfeksiyonun acısını da azaltıyor biraz.
bir de antibiyotik kullanmadan kurtulabilsem...

sen nasılsın, kuzucuk nasıl?

Günaydııınn,

geçmiş olsun canım kendine biraz daha fazla dikake et bu dönemde bende eşim askerde olduğu için annemelrde kalıyorum kadeşim bulaşıcı ishal olmuş korkuyorum geçecek diye atlatmam kolay olmaz bu dönemde uzak duruyorum kardeşimden oda zaten abla zilloşa geçmesin sakın öpme beni diyip duruyor kaydirigubbakcemile3

Back
X