• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende de aynısı oldu takma kafana.İlk gittiğim doktor büyük ihtimal erkek dedi son gittiğim kesin kız dedi.Ben erkek dediğinde erken olduğu için hem kimseye söylemedim hemde yanılacaklarını bildiğim için hep sonrasını bekledim.Şimdi kesin kız dedi ve takılmıyorum artık doğrudur kızdır.İlk duyduğunda şaşkınlık oluyor bir kız bir erkek dengesizmi bunlar diyorsun haklı olarak ama son söylediği neyse o imiş gibi düşün.Benim ayrıntılı ultrason 12 kasımda yani 22.haftada falan.Organlarını falan inceleyecekler bakalım sapasağlamdır inş. kızım.Senin ayrıntılı ultrason ne zaman peki?
merhaba canım..bende ayynen senin gibi ilk erkek dendi bebegime bugün gittigimde yuzde 99 kız dedi..ve tarama testi niçin gitrmiştim..ayrıntılı ultrason için 3 kasıma gün verdiler..insallah saglıklıdırlar en önemlisi o..kaydirigubbakcemile2

slm mart annişleri
bende nisen annesi olucam inş
haftaya (12+4 ken) dr gitcem
cinsiyetimiz bi ihtimal belli olurmu sizce yerimseniben

algelsky hayırlı olsun 16. haftanın bitmesini beklior bazı doktorlar galiba 1 ay daha beklemen gerek benim17. haftamda söyledi

selam herkese

canım hemoglobinim 11.4 çıktı düşmüş biraz.ben kırmızı eti hiç sevmem tiksinmiştim zaten yeni yeni arada yiyorum zorla.pekmezi annem gönderdi kahvaltıda azcık yiyorum ondan.18 haftalıkken başlamış oldum demire aslında çok erken değil daha erken başlayanlar var ve kan seviyesine göre başlatıyor zaten.evet canım tavsiyen için sağol sütle içmeyin zaten diyor demir hapını.ben zaten sütü zor içiyorum kaydirigubbakcemile3

ben tavuk hariç et ürünlerini yiyorum benim 7 haftalıkken 13,5 çıkmıştı ondan sonra hiç bakılmadı günde 1 elevit alıyorum özellikle harnup veya kara üzüm pekmezi iç

arkadaslar ben simdi geldim hastaneden..tarama testi için kan ve idrar alındı..su anda bebegimn normal görünüyo gelişim olarak..ama bu amniyop sıvısını bi inceleyelim kesin bişey cıkmayacak ama emin olaLIM BıZ DED,ı DOKTORUM..BENDE BıRAZ HUYLANDIM YANı NıYE ıSTESıNKı Bı TERSLıK Mı VAR ACABA DıYE KAFAMA TAKTIM BıRAZ..bir de sürprizzz erkek diye bildigim bebegim yuzde 99 kız cıktı hem sewindiiim hemde bu olaya kafam takıldı..

Ben bisey daha sorcam...
Kahve iciyormusunuz kizlar?

Ben günde bir bardak ise gelince kahvaltiyla beraber iciyorum,
öncede zaten fazla icmezdim...

Hicmi icmesem aceba, bir zarari olurmu?

bende günde 1 fincan Türk kahvesi mutlaka içerdim ama hamilelikle beraber kestim. Günde bir fincandan birşey olmaz diyorlar ama benim ilk doktorum kafeinsiz kahve tercih et canın cok isterse demişti.

canım beni maslıdna bu tarihte bebeğin cinsel organı tamamlanmış oluyor ama henüz ultrasonda görülemiyor ancak gelişmiş ultrasonalrda bakılıyor ve bazı artık tecrübeli doktrolar tahminde bulunuryor ama sen kesin sonucu ancak 16 17 . haftaalrda öğrenirsin ben 16+5 te gittim yüzde seksen kız ama genede dağıtmayın 20. haftadan sonra netleştirelim dedi hayırlısı ile öğrenizrsin inşallah :lepi: inşallah

teşekkürler tatlımm opuyorumnanaktan

ayrıntılı ultrason neden gerekli acaba organ gelişimini inccelemek içinmi şeker yükleme ne zaman oluyor canım?

al git rahat et çok güzel pantolonlar kapriler elbiseler var rahatlık önmeli boşver kalsik olsun.

çok az oluyor ayırt edemiyorum bebek hareketimi doktorum 16.haftamda hissedersin dedi sonra 18. haftamda hareket yok dedim korktum bu seferde 20. hafatnı bekle dedi.yirmiye girdik bakalım hala üçlü bir tekme yemedim kafamçokkarıştı

bosna bende de arada oldu yanma yok ama uzun ve sızıntı şeklinde oluyordu doktorum bol bol su iç dedi

Canım büyüyorya yeri daralıyor acaba ondanmı daha az hareket ediyor?Yada rahatı yerinde seninkinin anlaşılan rahatsız edilmek istemiyor yerini sevmiş annesi :) Biraz daha büyüsün bak nasıl holatcak seni tekrar tekmeleriyle...

slm mart annişleri

12. haftalarda öğrenen cok arkadas var. ben 15. haftada ogrenmiştim. bu arada hala öğrenemeyen arkadaslarımızda var. seninki de inatci cıkarsa göstermez belki annesi. :))))

benim 27sinde canım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz amin.cd isteyeceğim bu ayrıntılıda zaten onun için istiyorum en çok ta.:lepi:

Benim hiç aklıma gelmedi ay cd istemek.Ben sordum 4 boyutludamı bakılacak dedim hayır yine bu ultrasonda bakılacak gelişimi incelenecek dedi.Biyologlarmı ne inceliyormuş herhalde.Sanırım 4 boyutlu için başka yere gitmem gerekecek... orda belki cd verirler...

algelsky hayırlı olsun 16. haftanın bitmesini beklior bazı doktorlar galiba 1 ay daha beklemen gerek benim17. haftamda söyledi

ben tavuk hariç et ürünlerini yiyorum benim 7 haftalıkken 13,5 çıkmıştı ondan sonra hiç bakılmadı günde 1 elevit alıyorum özellikle harnup veya kara üzüm pekmezi iç

canım ilk hamile kaldığımda kanım 15.6 dı doktorum hayret etmişti. 7 haftalıkken benim de bayağı bir yüksekti ama ben elevit kullanmadım sadece folik asit kullandım elevit kanı etkiliyor tabi.et hiç ağzıma koymadım tiksindim eee tabi düştü. aslında doktorunun bakması lazım her kontrolünde kan seviyene bu önemli benimki rutin hep bakar kanıma idrar tahlilime.o yüzden şimdi gerekli gördü takviyeyi.

Ayrıntılı ultrason bebişin tüm organ gelişimini görmek içinmiş damarlarından kan akış seviyesi kalbi iç dış organları ...vs onun için önerdi doktorum.tabi herkes yaptırmıyor bunu.

Kızlar ben cd istedim ilk geçen ay kaydettik bu ayda üstüne kaydetti önümüzdeki ayda kaydettikten sonra izleyebilcez. Bence bi sorun doktorunuza

merhaba canım..bende ayynen senin gibi ilk erkek dendi bebegime bugün gittigimde yuzde 99 kız dedi..ve tarama testi niçin gitrmiştim..ayrıntılı ultrason için 3 kasıma gün verdiler..insallah saglıklıdırlar en önemlisi o..kaydirigubbakcemile2

Canım sende benim gibi olmuşsun.Bende birden duyunca şaşırmıştım dün.Biri erkek diğeri kız deyince durduk yere kafası karışıyor insanın.Ama dün kesin kız deyince inandım.Doğrudur fazla kurcalamamak gerek.Boşver en doğrusunu Allah biliyor.Sağlıklı hayırlı olsunlarda Rabbimin izniyle.Ben şimdi herşeyi pembe görmeye başladım bile :)

arkadaslar ben simdi geldim hastaneden..tarama testi için kan ve idrar alındı..su anda bebegimn normal görünüyo gelişim olarak..ama bu amniyop sıvısını bi inceleyelim kesin bişey cıkmayacak ama emin olaLIM BİZ DED,İ DOKTORUM..BENDE BİRAZ HUYLANDIM YANİ NİYE İSTESİNKİ Bİ TERSLİK Mİ VAR ACABA DİYE KAFAMA TAKTIM BİRAZ..bir de sürprizzz erkek diye bildigim bebegim yuzde 99 kız cıktı hem sewindiiim hemde bu olaya kafam takıldı..

canım bebişin süpriz yapmış bak sana akannehir bence burda daha çok ilk erkek olduğunu öğrenip te daha sonra kız olduğunu öğrenen olacak çünkü erken haftalarda öğrenilen cinsiyet tahminleri pek doğru çıkmayabiliyormuş.olsun kız bebişleri de çoook tatlı oluyor.şaşkınlığını anlıyorum çünkü ben de yaşadım aynısını.

slm mart annişleri

Canım doktorlar o haftalarda tahmini bir şey söyleyebiliyor ama sen yinede erkenden öğrenme bence.Sonra bizim gibi kafan karışır erkek-kız diye.Sen ne hissediyorsan yada istiyorsan öyle olsun diyelim .... Rabbim herkesin kalbinden geçeni karnına versin inş.

Back
X