• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cnm darısı merak eden tüm annelerimizin başına..

fazla biraz ama sıkma canını doktorunuz size yol gösterir..

bilmiyorum cnm erkekde sivri olur diyolardı hep...bence annenin yapısıyla alakalı bi durum..

ama 3 kilo çok da fazla değilki...sanki...

ama dikkatli olcanımcım...

çok enteresan hemen deniycem...cnm sağol bu arada evet cinsiyetini öğrendik bugün pek sevindik....

yaa kızlar bazı meyvelerde kilo aldırıyo haberiniz olsun...

Evet canım zaten sivri bir karnı görünce cinsiyetinin kız olduğuna inandırmak zor oluyor insanları.Benimde zayıf bir yapım var acaba ondanmı öne öne gitti diyeceğim ama alakasıda yok.Çünkü bundan önce düşük yaşamıştım ve onda karnım değil kalçam büyümüştü sinir olmuştum :) Bunda sivri bir karın çıktı öne doğru.Kocamaaaaan olacak diyede korkuyorum bazen.
Bu arada evet meyvelerde kilo yapıyormuş ama çok yenirse.Mesela oturup her gün 1 kilo muz yersek elbette kilo alırız.Ben şimdilik biraz daha dikkat edip kilo almamaya çalışcam ama inş. işe yarar.Kızım alsın ben almayayım istiyorum ama hadi hayırlısı

Evet canım zaten sivri bir karnı görünce cinsiyetinin kız olduğuna inandırmak zor oluyor insanları.Benimde zayıf bir yapım var acaba ondanmı öne öne gitti diyeceğim ama alakasıda yok.Çünkü bundan önce düşük yaşamıştım ve onda karnım değil kalçam büyümüştü sinir olmuştum :) Bunda sivri bir karın çıktı öne doğru.Kocamaaaaan olacak diyede korkuyorum bazen.
Bu arada evet meyvelerde kilo yapıyormuş ama çok yenirse.Mesela oturup her gün 1 kilo muz yersek elbette kilo alırız.Ben şimdilik biraz daha dikkat edip kilo almamaya çalışcam ama inş. işe yarar.Kızım alsın ben almayayım istiyorum ama hadi hayırlısı

ilk çocuğunun kız olması müthiş bişey ..kızlar anneye gerçekten arkadaş oluyo...Allah sağlıklı doğumlar versin cnm

bugün doktora gittimarkadslar 16 haftalık ve duruş pozisyonuna göre cinsiyetini anlayamadı doktor.bacagının yan tarafını gösteriyormuş:)kuzum benim...

bugün doktora gittimarkadslar 16 haftalık ve duruş pozisyonuna göre cinsiyetini anlayamadı doktor.bacagının yan tarafını gösteriyormuş:)kuzum benim...

benim kızım içinde doktor 9 ay anlayamadı..kordonla karıştırdı erkek dedi...boşver söylememesi daha iyi bidahaki sefere inşallah öğrenirsin...sağlığı yerinde ama demi cnm

tabi canım ama insan merak ediyor..yanında hemşire vardı o dedi erkek bence bilemiorum artık.....

ya şimdi erkek der bidahaki kontrolde kız der ikilemde kalırsın..o yüzden dedim söylememsi daha iyi diye..tabiki merak ediyo bende çok merak etmiştim inşallah birdahaki sefere bebişinin pozisyonu güzel olurda görürsün annesi..

merhabalar bayanlar yarın benim için büyük gün nedeni ise yarın doktora gideceğim ve inşallah bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim vallahi bende çok heyeceanlaıyım bir kızım var 8 yaşında bakalım doğacak olan bebeğimizin cinsiyeti ne olacak gerçi ben gibi çevrem çok daha heyecanlı bugün bi gezmedeydim ve bütün arkadaşlarım kesin erkek diyor yani annem bile erkek bekliyor bi kızın yanına bir erkek iyi olur diyor kendisinin de erkek özlemi olduğundan mıdır nedir bakalım hayırlısı inşallah arkadaşlar yarını iple çekiyoruz hepimiz öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşırım ve listenize eklersiniz inşallah
allah sağlıklı sıhatli her şeyi yerinde hayırlı bir evlat versin inşallah bana ve bebek bekleyen bütün annelerimize dualarınızı eksik etmeyiniz arkadaşlar benden
görüşmek üzere öpüldünüz

beray63
güzelimbiz 3 arkadaş birlikte hamileyiz aramızda hep 2 yada 3 hafta var diğer 2 arkadaşımın kızı olacak baya bi göbişleri belli benim onlardan hafta olarak azım
şu an için 15+5 haftalığım karnımda pek belli değil nasıl anladılar valla bilemiyorum ama hislerimiz diyor bakalım hisleri doğru çıkacak mı

Saat kaç oldu, hala işyerindeyim :((
Bıktım yaaaaaaaaaa.....
Zaten az önce kustum da:1no2:
Yok mu bana sahip çıkacak biriÇok üzgünüm çoook

amanın iki gün girmedik prenseslerimiz ortaya çıkmışş.Herkese hayırlı olsun.Benim karnım çok büyüdü görenler 5 -6 aylık galiba diyo bu ay kilp aldımmı acaba.Herkese iyi geceler.

Yok canım sadece biraz hamur işini kestim kepek ekmek yiyeceğim onun yerine.Birazda salata ve meyveye yüklenirsem gider gibi geliyor bana ama hayırlısı....

kepek ekmek ile beyaz ekmegi dengelemelisin bildigim kadariyla.
kepek ekmegi demir emilimini azaltiyor bildigim kadariyla. surekli yememekde fayda var.

bugun Dr kontrolum vardi. Ck sukur hersey normalmis. detayli organlarina bakti. kilo alimimin normal oldugunu soyledi. 4 lu test icin kan verdim. bir dahaki kontrolde alacagim sonuclari. ultrasan kagidinda yazan agirlik 184 gr

ahh canım bende senin gibi hissedemedim hala tık yok yani 18 haftalık suan ama..kızlar daha gec hissedilirmiş

bizde 19+1 kız ama ben baya iyi hissediyorum hatta yemekteyken hiç durmuyor nerdeyse nedense artık? ama bazende hiç kıpırtı olmadığı günde oluyor belki ben kendimi çok dinliyorum ondanmıki :nazar::nazar::nazar:

Back
X