- Konu Sahibi minikcadimm83
- #16.201
kızlar inanamıyorum eşleriniz naıl izin veriyor benimki saat 6 da işten çıkıp 6,30 da evde oluyor ve ben ondn sonra geliyorum diye müdürlüğe yükseldiğim şirketten beni çıkarttı ve mesaisi olan hiç bi şirkette çalıştırmıyor şimdiki işim allahtan iyi ama eski kariyerimden eser yok bebekmi kariyermi derken ben eşmi akriyermi oldum yani kaydirigubbakcemile3
Seyyaltaner, senin kocanı bilmem ama benim kocam akıllı adamdır.:mymeka:
Kurumsal bir yerde çalışıyorum, servisim, öğle yemeğim, özel hastanede her şeyimi sağlayan bir sosyal güvencem var, her ay da iki küsür para alıyorum... Tanıştığımızda da master yapıyordum, o zaman da grup halinde sabaha kadar ödev yapardım... Adam benimle tanıştığında da ben sabaha kadar çalışıyordum, yani pek birşey değişmedi...
Şimdi adam bana gitme dese, başka işe gir dese, hem benim dırdırımla uğraşacak, kafasının eti şişecek, hem bana iş arıyacak yorulacak, hem de ekonomik olarak huzurumuz kaçacak...:mymeka: Kaldı ki bu işe girmek için çok zor bir müfettişlik sınavını kazandım... Şu anda aynı sınavı kazanamam bile...
Benim kocam bunlarla uğraşacağına, mesaime gık demez, ben mesaideyken o da doktorasına çalışır, paşa paşa kafasını dinler... :mymeka:Bilir ki karışırsa, ben de ona karışırım. :mymeka:Ona hayatı zindan ederim. :mymeka:Yani benim kocam akıllı adamdır...:mymeka: