• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar inanamıyorum eşleriniz naıl izin veriyor benimki saat 6 da işten çıkıp 6,30 da evde oluyor ve ben ondn sonra geliyorum diye müdürlüğe yükseldiğim şirketten beni çıkarttı ve mesaisi olan hiç bi şirkette çalıştırmıyor şimdiki işim allahtan iyi ama eski kariyerimden eser yok bebekmi kariyermi derken ben eşmi akriyermi oldum yani kaydirigubbakcemile3

Seyyaltaner, senin kocanı bilmem ama benim kocam akıllı adamdır.:mymeka:

Kurumsal bir yerde çalışıyorum, servisim, öğle yemeğim, özel hastanede her şeyimi sağlayan bir sosyal güvencem var, her ay da iki küsür para alıyorum... Tanıştığımızda da master yapıyordum, o zaman da grup halinde sabaha kadar ödev yapardım... Adam benimle tanıştığında da ben sabaha kadar çalışıyordum, yani pek birşey değişmedi...

Şimdi adam bana gitme dese, başka işe gir dese, hem benim dırdırımla uğraşacak, kafasının eti şişecek, hem bana iş arıyacak yorulacak, hem de ekonomik olarak huzurumuz kaçacak...:mymeka: Kaldı ki bu işe girmek için çok zor bir müfettişlik sınavını kazandım... Şu anda aynı sınavı kazanamam bile...

Benim kocam bunlarla uğraşacağına, mesaime gık demez, ben mesaideyken o da doktorasına çalışır, paşa paşa kafasını dinler... :mymeka:Bilir ki karışırsa, ben de ona karışırım. :mymeka:Ona hayatı zindan ederim. :mymeka:Yani benim kocam akıllı adamdır...:mymeka:

Doktorun Reyhan Topuz sanırım bende ona bir kere gittim ama hastane pek sarmadı beni

Gerçi doktor daha önemli bilmiyorum ben çok kararsızım yaa
akannehir

doktorumdan çok memnunum...çok iyi,ama hastaneyi açıkası görmedim,,,bu yakınlarda gidip bakaçağım bir...benim dr orda çalıştığı için gündüz sançım olursa ona orda rahat ulaşırım biliyormusun o nedenle...benim dr yoğun bakımının falan iyi olduğunu söyledi ama görmeden bişey demek doğru olmaz tabiki....

Merak etmeyin arkadaşlar, benim eşimin ablası 6 ay önce doğum yaptı. Onda da ileri derecede bel fıtığı vardı ama doktorunun önerileriyle çok rahat atlattı hamileliği. İlk önlem dengeli ve az kilo almak fıtık için ağırlık merkezi çok önemliymiş yani sadece göbüşe almayın kiloları birde hareketsiz kalmayın. Geçmiş olsun umarım sizde rahat geçirirsiniz hamişliği.

Aksine benim göbiş öne öne gidiyor. :) Neyse tek çarem fazla kilo almamak.Nasipse doğumdan sonrada pilates falan yapabilirsem belki daha çok faydasını görürüz.

Günaydın canım, nasılsın?

Günaydın canım tşk. iyiyim bende bu ara acayip iştahım açıldı çatlayana kadar yiyorum doyma hihssim kayboldu resmen. Ama sonrası felaket ya gece kıvranıyorum ya da bütün yediklerimi çıkartıp rahatlıyorum. Ortasını bulucam umarım. Sen nasılsın?

CANIM EĞER BEBEK ANNENİN HAREKETLERİNİ ALAACK İSE BEN YANDIM BİZİM KIZ KESİN GEZGİN OALCAK HAMİLE KALDIĞIM HAFTADAN İTİBAREN İZMİT , GİRESUN , SAMSUN , ÇANAKKALE ( 2 SEFER ) , ANKARA GEZMEDİĞİM YER KALAMDI ÜSTELİK HAMİLE OLDUĞUMU GEÇ ÖĞRENDİM ÖĞRENENE KADR AKRTİNG Mİ YAPAMDIM YAYLALARDA HOPLAYIP MI ZIPMALADIM NEELR NELER AMA BU HAFTADAN İTİBAREN ARTIK DOKTORUMDA İRAZ DURUL DEDİ OTURDUM POPOMUN ÜZERİNE İKİ HAFTA SONRA BABASINI ZİYARETE GİDECEĞİZ İNŞALLAH ÇANAKKALEYE O YÜZDEN BU İKİ HAFTAYI DİNLENEREK GEÇİRMEM GEREK :teytey::smiley-cool:
:roflol: naptın sen arkadaşımm

Kurumsal bir yerde çalışıyorum, servisim, öğle yemeğim, özel hastanede her şeyimi sağlayan bir sosyal güvencem var, her ay da iki küsür para alıyorum... Tanıştığımızda da master yapıyordum, o zaman da grup halinde sabaha kadar ödev yapardım... Adam benimle tanıştığında da ben sabaha kadar çalışıyordum, yani pek birşey değişmedi...

Şimdi adam bana gitme dese, başka işe gir dese, hem benim dırdırımla uğraşacak, kafasının eti şişecek, hem bana iş arıyacak yorulacak, hem de ekonomik olarak huzurumuz kaçacak...:mymeka: Kaldı ki bu işe girmek için çok zor bir müfettişlik sınavını kazandım... Şu anda aynı sınavı kazanamam bile...

Benim kocam bunlarla uğraşacağına, mesaime gık demez, ben mesaideyken o da doktorasına çalışır, paşa paşa kafasını dinler... :mymeka:Bilir ki karışırsa, ben de ona karışırım. :mymeka:Ona hayatı zindan ederim. :mymeka:Yani benim kocam akıllı adamdır...:mymeka:
:roflol: :roflol:

VALLA CCANIM BENİM KOCACIM DA ASLIDNA HER KONUDA ÇOK ÇOK AKILLIDIR AMA EV DÜZENİ VE AİLE HAYATI OLDUMU DENGELERİ VAR VE ASLA ŞAŞMAMALI SÖYLEDİĞİN O HANİ YAŞANIR DİYE SAYDIĞIN SORUNALR VAR YA HEPSİNİ YAŞADIK DIRIDR EKONOMİK ZORLUK Kİ SEN GİBİ KAZANDIĞIM PARA İKİ SENE ÖNCE İKİ ÜZERİİDİ ŞİMDİ KİM BİLİR NE OLURDU KARIŞMA VE DIRDIR KONUSUDA EN BÜYÜK SORUN HALİNE BİLE GELİR OLDU EVDE BENDEN DAHA FAZLA İŞ ARADI BANA AMA HEPSİNİ KABULLENDİ TEK ŞARTIDA SABAH BENİ SEN UĞURLA AKŞAM SEN KARŞILA GECE SARILIP YATTIĞIM SEN OL DİYORDU BİZİMKİ BİRAZ DUYGUSALDIR ÇOK ŞÜKÜR kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR İSTEDİĞİ GİBİ Bİ İŞ OLDU BENDE ÇOK RAHATIM ÜNİVERSTEDEN SORNA OKUL HAYATI BİTTİ BELKİ ASKER DÖNÜŞÜ İSTEDİĞİ ŞİRKETİ KURARSA O ZAMAN Bİ ODASINDA MÜDÜRLÜĞÜ KİMSEYE BIRAKMAM HAKKIMI GERİ ALIRIM :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selkiecim daha önce cesaret edip izlememiştm normal doğum videosu
bu ilk oldu.. akannehir bence de izlememek en iyisi :1no2:

doğum hikayeleri bölümünde
"kolay doğum yaptım " topiği var
bol bol ordaki hikayeleri okumak lazım :delphin:

Günaydın canım tşk. iyiyim bende bu ara acayip iştahım açıldı çatlayana kadar yiyorum doyma hihssim kayboldu resmen. Ama sonrası felaket ya gece kıvranıyorum ya da bütün yediklerimi çıkartıp rahatlıyorum. Ortasını bulucam umarım. Sen nasılsın?

Aynı sıkıntı bu aralar bende de var, ilk 3 ay sürekli kustuğum için, bu ay yeni yeni rahatladım, iştahımda biraz açılınca, hazır iştah varken ne bulursam yiyorum, sonrası gaz, sancı, kıvranma ile geçiyor, yada dediğin gibi falzasını çıkartıyorum bende, ortasını bulacaz ama dur bakalım :))

VALLA CCANIM BENİM KOCACIM DA ASLIDNA HER KONUDA ÇOK ÇOK AKILLIDIR AMA EV DÜZENİ VE AİLE HAYATI OLDUMU DENGELERİ VAR VE ASLA ŞAŞMAMALI SÖYLEDİĞİN O HANİ YAŞANIR DİYE SAYDIĞIN SORUNALR VAR YA HEPSİNİ YAŞADIK DIRIDR EKONOMİK ZORLUK Kİ SEN GİBİ KAZANDIĞIM PARA İKİ SENE ÖNCE İKİ ÜZERİİDİ ŞİMDİ KİM BİLİR NE OLURDU KARIŞMA VE DIRDIR KONUSUDA EN BÜYÜK SORUN HALİNE BİLE GELİR OLDU EVDE BENDEN DAHA FAZLA İŞ ARADI BANA AMA HEPSİNİ KABULLENDİ TEK ŞARTIDA SABAH BENİ SEN UĞURLA AKŞAM SEN KARŞILA GECE SARILIP YATTIĞIM SEN OL DİYORDU BİZİMKİ BİRAZ DUYGUSALDIR ÇOK ŞÜKÜR kaydirigubbakcemile3 ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR İSTEDİĞİ GİBİ Bİ İŞ OLDU BENDE ÇOK RAHATIM ÜNİVERSTEDEN SORNA OKUL HAYATI BİTTİ BELKİ ASKER DÖNÜŞÜ İSTEDİĞİ ŞİRKETİ KURARSA O ZAMAN Bİ ODASINDA MÜDÜRLÜĞÜ KİMSEYE BIRAKMAM HAKKIMI GERİ ALIRIM :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah gönlünüze göre versin, bebiş nasipli kısmetli gelir inşallah,çok mutlu olursunuz ömür boyu ,en önemlisi huzur unutmayın.

Simenay kaçıncı haftadasın? BEN 16. Haftaya yeni girdim.Dediğin gibi geçen 3 ayın acısını çıkarıyorum. Bide daha hamile olduğum belli olmuyo herkes bilsin istiyorum bilenlerde nereye sakladın diyolar canım sıkılıyo bir an önce oğluşum büyüsün diyede çok yiyorum.

selkiecim daha önce cesaret edip izlememiştm normal doğum videosu
bu ilk oldu.. akannehir bence de izlememek en iyisi :1no2:

doğum hikayeleri bölümünde
"kolay doğum yaptım " topiği var
bol bol ordaki hikayeleri okumak lazım :delphin:

Bende öyle bir yanlış yapıp izledim izlemez olsaydım korktum valla ama vazgeçmicem inatla normal doğum.

Simenay kaçıncı haftadasın? BEN 16. Haftaya yeni girdim.Dediğin gibi geçen 3 ayın acısını çıkarıyorum. Bide daha hamile olduğum belli olmuyo herkes bilsin istiyorum bilenlerde nereye sakladın diyolar canım sıkılıyo bir an önce oğluşum büyüsün diyede çok yiyorum.

Canım ben şu an 17+5 deyim, benim karnım çok çıktı, hamiş olduğum belli oluyor, toplamda 4 kilo aldım, buna rağmen bana da çevredekiler ayy ne kadar zayıfsın diyor, sen kimseyi takma kafana, son aylarda çok büyüyecek karnımız, şimdiden öyle kilo alıpta yük etmeyelim kendimize bence, doktorlar normal buluyor sonuçta, bebişlerimizde sağlıklı, önemli olan bu değil mi, kimseyi umursama boşver..

Allah gönlünüze göre versin, bebiş nasipli kısmetli gelir inşallah,çok mutlu olursunuz ömür boyu ,en önemlisi huzur unutmayın.

AYYY CANIM BENİMMMM MEVLAM RAZI OLSUN MEVLAM SENİNDE EVİNDEN YUVANDAN HUZURU EKSİK ETMESİN . ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ ÇOK İYİYİZ İŞTENDE HAYATTAN DA MEMNUNUZ EŞİM ASKERDE VE HAMİLE OLMAMA RAĞMEN HİÇ BİŞEYE YENİLMİYORUZ BUNLARDAN BİLE GÜSEL ŞEYLER ÇIAKRTIYORUZ DİYORUM BEN HAMİLE OLAMASA İDİM SNEİN YOKLUĞUNDA NEYLE ZAMAN GEÇİRİP OYALANACAKTIM DİYORUM SENDE EĞER ASKERDE OLMASA İDİDN BENİM HAMİLELİKTEKİ ZORLUKLARIMI ÇEKECEKTİ NEVE GELİP YEMEK YAPACAKTIN BAK TAM ZAMANINDA OLDU HERŞEY ŞİMDİ NANEM BAIYOR BENDE SENDE RAHATIZ DİYORUM kaydirigubbakcemile3 YANİ ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM ŞEY HAYATA GÜSEL BAKRSAK EĞER HAYAT GÜSEL GEÇİYOR EĞER DEĞİŞTİREMEYECEĞİMİZ DURUMALR İSE BİRAZ POLYANACILIK ÖMÜR UZATIR KIZLAR UNUTMAYIN kaydirigubbakcemile3

Canım ben şu an 17+5 deyim, benim karnım çok çıktı, hamiş olduğum belli oluyor, toplamda 4 kilo aldım, buna rağmen bana da çevredekiler ayy ne kadar zayıfsın diyor, sen kimseyi takma kafana, son aylarda çok büyüyecek karnımız, şimdiden öyle kilo alıpta yük etmeyelim kendimize bence, doktorlar normal buluyor sonuçta, bebişlerimizde sağlıklı, önemli olan bu değil mi, kimseyi umursama boşver..

Maşallah canım. Şükür allaha sağlıklılar bebişler. Hep öyle devam eder inş.

CANIM BAZI ANNELERDE BEL BÖLGESİ GENİŞ OLUR VE GÖBEK FAZLA ÇIKMAZMIŞ GÖRÜMCEM SÖYLEMİŞTİ BENİMKİDE ÇOK BELLİ OLMUYORDU 15. HAFTAYA KADAR AMA İKİ HAFTADA SANKİ ÇIKTI BİRAZ DOKTORDA KIZIMIN 166 GRAM OLDUĞUNU HATTA BOYUNUNDA ÇOK NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ HATTA PARMAKLARINI BİLE TEK TE SAYDI BEYNİNİ HER İKİ BÖLGESİ TAMAM MI KABURGAALRINI SIRTINI TEK TEK KONTROL ETTİ O DA SAOLSUN HİÇ ÜZMEDİ DOKTOR TEYZESİNİ DÖNDÜ DURDU HERYERİNE BAKTIRDI MAŞŞALLAH . GÖBEK GÖRÜNMESEDE O İÇERDE GÜSEL BÜYÜMÜŞ ÖNEMLİ OLANDA O DEĞİL Mİ ZAZTEN SON AYALRDA BİZ İSTEMESEKTE KOCAMAN Bİ TOP GÖRÜNTÜSÜ OALCKA kaydirigubbakcemile3

Haklısın,
Herkesin hayattan beklentisi farklıdır Seyyal...
Siz demek ki, ev hayatı yaşamaktan daha huzurlusunuz...
Biz de hep koşturmaca içindeydik...
Dediğim gibi herkesin beklentisi farklı farklı...:içelim:

Benimde karnım çıktı 3 kilo aldım ama senin gibi sonraki ayları düşündükçe dahada genişleyeceğiz diyorum şimdiden.Zaten bel yüzünden fazla kilo almadan doğum yapmak istiyorum.
Bu arada o doğum görüntülerinin her ikisinide izledim yani normal olanıda sezeryanıda.Sezeryandan daha çok korktum ama sanırım ben izledikçe cesaret kazananlardanım.Bilmediğim her şey bana daha ürkütücü geliyor nedense.....

Becerebilmişsem çok tatlı patikler gönderiyorum.

Eklentiler

• $PATKLE~1.webp
    $PATKLE~1.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 33
Back
X