• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın,
Herkesin hayattan beklentisi farklıdır Seyyal...
Siz demek ki, ev hayatı yaşamaktan daha huzurlusunuz...
Biz de hep koşturmaca içindeydik...
Dediğim gibi herkesin beklentisi farklı farklı...:içelim:

ÖYLE CANIM MEVLAM SİZEDE KOŞUŞTURMACALARINIZIN SONUCUNDA BEKLENTİLERİNİZİ NASİP ETSİN İNŞALLAH ŞEKİL FARKLI OLSADA AMAÇ AYNI DEĞİL Mİ RAHAT Bİ HAYAT MEVLAM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN :içelim:

CANIM BAZI ANNELERDE BEL BÖLGESİ GENİŞ OLUR VE GÖBEK FAZLA ÇIKMAZMIŞ GÖRÜMCEM SÖYLEMİŞTİ BENİMKİDE ÇOK BELLİ OLMUYORDU 15. HAFTAYA KADAR AMA İKİ HAFTADA SANKİ ÇIKTI BİRAZ DOKTORDA KIZIMIN 166 GRAM OLDUĞUNU HATTA BOYUNUNDA ÇOK NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ HATTA PARMAKLARINI BİLE TEK TE SAYDI BEYNİNİ HER İKİ BÖLGESİ TAMAM MI KABURGAALRINI SIRTINI TEK TEK KONTROL ETTİ O DA SAOLSUN HİÇ ÜZMEDİ DOKTOR TEYZESİNİ DÖNDÜ DURDU HERYERİNE BAKTIRDI MAŞŞALLAH . GÖBEK GÖRÜNMESEDE O İÇERDE GÜSEL BÜYÜMÜŞ ÖNEMLİ OLANDA O DEĞİL Mİ ZAZTEN SON AYALRDA BİZ İSTEMESEKTE KOCAMAN Bİ TOP GÖRÜNTÜSÜ OALCKA kaydirigubbakcemile3

Kızlar bunun aslında anneyle değil bebekle ilgisi var gibi geliyor bana.Çünkü bundan önceki düşükle sonlanan hamileliğimde belim ve kalçalarım genişlemişti hemen.Bunda ise karnım çıktı.Herkes annenin yapısı diyor ama yapı aynı yapı değişen sadece karnımdaki çocuklar... Bu nedenle ben bebeğin duruşundan falan böyle olduğunu sanıyorum.

selkiecim daha önce cesaret edip izlememiştm normal doğum videosu
bu ilk oldu.. akannehir bence de izlememek en iyisi :1no2:

doğum hikayeleri bölümünde
"kolay doğum yaptım " topiği var
bol bol ordaki hikayeleri okumak lazım :delphin:

He he he... Kolay doğum topiği mi?
Bir tane izlemiştim ben, gerçekten de kolay doğumdu...
Kadım tarlada çalışırken, ayakta kahkaha atarken doğuruyordu...
Sonra bebeği şalvarına sarıp çalışmaya devam ediyordu...
Bu arada da kahkaha atıyordu....
Sanırım bundan daha kolayı da olamaz....:roflol::roflol::roflol::roflol:
Zaten onu izleyince şoka girdim...:1shok:

günaydın kızlar.tam azaldı derken dün mide yanması ve kaynamasından öldüm resmen.mide bulantılarımız bittin bizimde ne bulduysam yiyorum dr gene kızıcak bana.

günaydın arkadaşlar geçmiş yazılara bakmaya çalıştım ama aile hekimliği hakkında sizlere bi sorum olacak.sağlık ocağına gidip kayıt olmak gerekiyomuş sanırım yanı mahallemize bağlı aile hekimimize.bu konuda bilginiz varmı?

He he he... Kolay doğum topiği mi?
Bir tane izlemiştim ben, gerçekten de kolay doğumdu...
Kadım tarlada çalışırken, ayakta kahkaha atarken doğuruyordu...
Sonra bebeği şalvarına sarıp çalışmaya devam ediyordu...
Bu arada da kahkaha atıyordu....
Sanırım bundan daha kolayı da olamaz....:roflol::roflol::roflol::roflol:
Zaten onu izleyince şoka girdim...:1shok:

Varmı gerçekten öyle bir video? Gerçi öyle kolay doğum yapan kadınlarda var.Annemin bir akrabası hep çocuklarını tuvalette doğururmuş.Tuvaleti geldi sanır gider hemen bebeği doğururmuş oracıkta.5 çocuk doğurmuş sanırım 5 ide öyle olmuş.Herkes alay edermiş bu yine doğuruyor diye :)

Bende öyle bir yanlış yapıp izledim izlemez olsaydım korktum valla ama vazgeçmicem inatla normal doğum.
hıhıı a.s
AYYY CANIM BENİMMMM MEVLAM RAZI OLSUN MEVLAM SENİNDE EVİNDEN YUVANDAN HUZURU EKSİK ETMESİN . ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ ÇOK İYİYİZ İŞTENDE HAYATTAN DA MEMNUNUZ EŞİM ASKERDE VE HAMİLE OLMAMA RAĞMEN HİÇ BİŞEYE YENİLMİYORUZ BUNLARDAN BİLE GÜSEL ŞEYLER ÇIAKRTIYORUZ DİYORUM BEN HAMİLE OLAMASA İDİM SNEİN YOKLUĞUNDA NEYLE ZAMAN GEÇİRİP OYALANACAKTIM DİYORUM SENDE EĞER ASKERDE OLMASA İDİDN BENİM HAMİLELİKTEKİ ZORLUKLARIMI ÇEKECEKTİ NEVE GELİP YEMEK YAPACAKTIN BAK TAM ZAMANINDA OLDU HERŞEY ŞİMDİ NANEM BAIYOR BENDE SENDE RAHATIZ DİYORUM kaydirigubbakcemile3 YANİ ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM ŞEY HAYATA GÜSEL BAKRSAK EĞER HAYAT GÜSEL GEÇİYOR EĞER DEĞİŞTİREMEYECEĞİMİZ DURUMALR İSE BİRAZ POLYANACILIK ÖMÜR UZATIR KIZLAR UNUTMAYIN kaydirigubbakcemile3
nasıl bakarsak öyle görürüz
kesinlikle doğru :lepi:

günaydın kızlar.tam azaldı derken dün mide yanması ve kaynamasından öldüm resmen.mide bulantılarımız bittin bizimde ne bulduysam yiyorum dr gene kızıcak bana.

Canım çok geçmiş olsun ben o yanmayla aylardır mücadele ediyorum.Artık bende doktorda bıktık ama napıyım kızım için katlanıyorum ...

günaydın arkadaşlar geçmiş yazılara bakmaya çalıştım ama aile hekimliği hakkında sizlere bi sorum olacak.sağlık ocağına gidip kayıt olmak gerekiyomuş sanırım yanı mahallemize bağlı aile hekimimize.bu konuda bilginiz varmı?

Benim de annem söyledi ama daha kayıt olamadım...

Valla örecek birini bulayım ördürüp gönderecem herkese, benim adım Pınar

Canım, boşver herkesi, bitmez valla buradaki adam sayısı:roflol:
Benim de hoşuma gidiyor ama, bebek ayağını yün dalar mı diye korkuyorum...-tatlicadiarzu-
Benim de adım Yasemin,vereliniortak

Oğluş anneleri bunada bayılacak ay yoksa göstermesem mi? Bizim babişko araba hastasıda bayıldı görünce...

Eklentiler

• $22963607bj7.webp
    $22963607bj7.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 29
Back
X