• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SnowWhiteQueen, kar işi fena cidden...
Ben çok düşerim karda, o yüzden burda bile yağar da tutarsa diye ödümö patlıyor.
Allah yardımcın olsun canım...

amin canım Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah.geçen yıl bizim okulda benim gibi merkezden geliş gidiş yapan iki hamile arkadaş vardı çok şükür bir şey olmadı...inşallh o günler çabuk geçer.:Saruboceq:

bende sadecesol taarfımda uyuyabiliyorum ama son 3 gündür sol kabuırgamın altı çok acıyor sizlerdede varmı şu ana kadar 4 kg aldım

ben de öyle bir ağrı yok canım, sadece sürekli soluma yatmaktan sol omzum ve kalçam ağrıyor :)
anneannem bile benim kadar şikayet etmiyor valla, yok şuram ağrıyor, yok tansiyonum düşüyor diye. utanıyorum kendimden :kedi:

Allah yardımcımız olsun ne diyim....ben de gitmek istemiyorum ama okuldayken kendimi iyi hissediyorum...sabah 6da kaltığım için gitmek istemiyorum sanırım yolunda uzun 7 otobüsyle 25-40dklık bi yolculuk yapıp ancak gidiyorum okula....derler değil de yol çok yoruyor yani o yüzden benim de gidesim yok.....
ben de kzınca ya da çocukları uyarınca kızım üstüne alınır darılır mı diye tedirgin oluyorum aslında...söyleyince ablam çok güldü kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin.. delikafadulden
Ben de İngilizce öğretmeniyim. Eşim acayip bi öneride bulundu!!
Bol bol İngilizce konuş da bebeğin yabancı dili hazır olsun diyo ciddi ciddi.. Yahu bu erkekler de çocuktan beter!

Mutlucum gerçekten valla :)
giriyorum, kapıyı da kilitliyorum, ben içerdeyken adamlardan kimse giremiyorum.
hepsine de söyledim hatta, ben böyle yapıyorum diye, tamam dediler.
günde 4-5 kere değil ki, yaklaşık yarım saatte bir tuvalete gidiyorum ben :)
düşün artık ne biçim su içiyorsam :))

benimde geçen haftalarda öyleydi şimdi geçti canım neyse sen çözümü bulmuşsun

SnowWhiteQueen, kar işi fena cidden...
Ben çok düşerim karda, o yüzden burda bile yağar da tutarsa diye ödümö patlıyor.
Allah yardımcın olsun canım...

walla kara kşı kara kara düşünerek bekliyorum...bir iki fikrim var ama hiç olmadı doğum öncesi iznimi tam kullanırım diyorum ama iki haftası karne tailine denk geliyor....olursa rapor olur mecburen Rabbim acır bize inşallah...geçen yıl kış hafifti...inşallah bu yıl da öyle olur...

bende korkuyorum ankaradan ama geçen kış hafif geçti geçen yıl evimin yolu düzlüktü şimdi hamileyim yolumuzu bi görseniz çok dimdik

Mobilyacının adı Minitto
Kıyafet ve diğer bebe eşyaları satanın adı da Mini Moda
Zaten ikisi de aynı kişinin.
Mini moda'nın internet sitesi var.
Minitto'nun mobilyaları da İstanbul'da Modoko'dan geliyomuş.
Yani eğer mobilya alacaksanız Modoko'dan da sipariş edebilirsin..
Ne sipariş vermeyi düşünüyosun?

Cok tsk ederim canim...
Esim orda bi bebek odasi begenmisti,
eger burda hosumuza giden birsey bulamazsak illede onu alalim diyor...

Yurt disina getirmek sorun degil, zaten Kayinbabamin tanidigi ve cok samimi oldugu
Nakliyat sirketleri var...
O yüzden son günlerde tutturdu onu alalim göndersin Babamgil diye...

bende sadecesol taarfımda uyuyabiliyorum ama son 3 gündür sol kabuırgamın altı çok acıyor sizlerdede varmı şu ana kadar 4 kg aldım

ben de öyle bir ağrı yok canım, sadece sürekli soluma yatmaktan sol omzum ve kalçam ağrıyor :)
anneannem bile benim kadar şikayet etmiyor valla, yok şuram ağrıyor, yok tansiyonum düşüyor diye. utanıyorum kendimden :kedi:

bende diyorum eşime babannem 85yaşında vayyavrum nasıl dayanır ağrılara diye

Bol bol İngilizce konuş da bebeğin yabancı dili hazır olsun diyo ciddi ciddi.. Yahu bu erkekler de çocuktan beter!

ooo zümreyiz desene...walla bana da herkes aynı şeyi söylüyor..benim eşim de İngilizce öğrt. evde biriniz hep İng. konuşun iki dil birden konuşsun diyorlar ama çok zor...sırnaşık şey
bence yatkın olurlar ama özellikle talaffuz konusunda....

Valla anneannelerimizden beter olduk..
Ben de sürekli ıh tıs diyorum..
Kayınvalidem naz yapıyorum sanıyo..Ben 3 tane doğurdum hiçbirinde böyle olmadım deyip duruyo... CADIARZU

idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demiştim ya, idrar kültürümde mikrop görülmemiş arkadaşlar.
antibiyotik kullanmama gerek yok çok şükür.
çok bol su içerek geçirmeye çalış dedi doktorum.
bebek baskı yapıyor olabilir, bazı hamilelerde idrar yolları hassaslaşabilir, mikrop bulunmadığı sürece endişelenecek birşey yok dedi...

gözün aydın. senin adına sevindim.

kızlar aranızda sarı ve kokulu akıntısı gelen varmıyada bu konuyu bilen doktorum iltihabımın olmadığını söyledi ama neden akıntı geliyor?çok maydonoz yiyorum ondanmıki aceba:uhm:CADIARZU

slm maydanoz rahmi temizleme özelligi oldugundan olabilir,ama bence fazla tüketme düşüge neden oluyomuş...

kaydirigubbakcemile3 Alemsiniz valla, çok güldüm...
Bütün erkekler böyle sanırım :)

arkadaşlar yaaa yerimden kalktım 5 dk kadar yürüdüm oturdum şuan ki ağrım mı anlatsam size...Bacaklarımda sızlama var ve resmen damarlar çekiliyor gibi damarlarım mı genişliyor ne ağrı fazla ayağa kalkınca da sol bacak komple kalçama kadar dediğim gibi ağrı var ....:1no2:

Valla anneannelerimizden beter olduk..
Ben de sürekli ıh tıs diyorum..
Kayınvalidem naz yapıyorum sanıyo..Ben 3 tane doğurdum hiçbirinde böyle olmadım deyip duruyo... CADIARZU

Bak yine kayınvalide demişsiniz yaaa...
Kadın zaten 19 gündür bizde, ben inleyip durduğum için esefle kınayan gözlerle bakıyor bana, deşmeyin yaramı...
sık sık hamileyken nasıl yemek yaptığını, nasıl okula gittiğini falan anlatarak mesaj veriyor ama ben hiç alınmıyorum valla :)
gerçi her an kan çıkabilir, sinir oluyorum çünkü...

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. bende allah nasip ederse bugün 19+0 haftalık hamileyim 10 mart 2010 görünüyor doğum inşaallah . sizler bebek haraketlerini hissetmeye başladınızmı yoksa hala benim gibi bağırsak hareketleri galiba mı diyorsunuz... hissettiyseniz nasıl bi duygu...

Nılufersahh
benim bebiş 17+3 deyken 189 gramdı teyzesi. Bi de adını KAAN olarak dusunuyoruz. esim buldu benden de onayı aldı yinede degisebilir gerci ama simdilik boyle. son bir şey Tahmini doğum tarihini de 8 mart olarak değiştirebilir misin?
tesekkurler teyzesiiiiii............

hepinize tekrardan selamlar kızlar.opuyorumnanaktan

şıMDıLıK BıR SORUN YOK AMA HAFıF AYAĞIMA KRAMPLAR GıRıYOR CMRT ıNŞALLAH KONTROLÜMÜZ VAR MELEĞıMı BENDE MERAK EDıYORUM 1 AYDIR GÖRMEDıM:emir_bebek::nazar:
canım kontrolun varmış hadi inşaallah güzel haberlerle dönersin.yarında biz gidiyoruz nasipse teyzesi.
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demiştim ya, idrar kültürümde mikrop görülmemiş arkadaşlar.
antibiyotik kullanmama gerek yok çok şükür.
çok bol su içerek geçirmeye çalış dedi doktorum.
bebek baskı yapıyor olabilir, bazı hamilelerde idrar yolları hassaslaşabilir, mikrop bulunmadığı sürece endişelenecek birşey yok dedi...

geçmiş olsun canım ilaç kulanmayacak olman çok iyi.aman ihmal etme bolca iç suyu dikkat et kendine canımcım.

Son düzenleme:
arkadaşlar yaaa yerimden kalktım 5 dk kadar yürüdüm oturdum şuan ki ağrım mı anlatsam size...Bacaklarımda sızlama var ve resmen damarlar çekiliyor gibi damarlarım mı genişliyor ne ağrı fazla ayağa kalkınca da sol bacak komple kalçama kadar dediğim gibi ağrı var ....:1no2:

canım bende de son haftalarada çok yürüyünce ev işi yapınca genelde benzer bir ağrı oluyor özellikle sağda siyatik ağrısıymış sanırım doğrulup yürümem zaman alıyor cidden ağrıyınca son aylarda sık görülüyormuş...kalsiyum eksikliğinden de olabilirmiş...var mı kalsiyum ilacın?

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. bende allah nasip ederse bugün 19+0 haftalık hamileyim 10 mart 2010 görünüyor doğum inşaallah . sizler bebek haraketlerini hissetmeye başladınızmı yoksa hala benim gibi bağırsak hareketleri galiba mı diyorsunuz... hissettiyseniz nasıl bi duygu...

canim hosgeldin dikkatimi cektide kafam karisti..bende 18+1 haftaligim ama banada doktor 9 mart dedi dogum tarihine basindaan beri diyo..nasi oluyo simdi senle bebislerimizin arasinda 6 gün var dogum tarihleri 1 gün....

öncelikle hoşgeldin hissetmek bagırsak hareketleriyle çok farklı her zaman oynamıyo zaten arada tekmemi atıyosa artık ne yapıyo bi sıçrıyorum o an aglıyacak gibi oluyorum mutluluktan ALLAH ım herkese nasip eder sende bu hafta sonu en geç hissdersin sanırım...

Back
X