- Konu Sahibi minikcadimm83
- #16.541
merhaba bende aranıza katılabilir miyim?şu an 19 haftalık hamileyim.Tahmini doğum tarihi 8 mart.Kızım olucak inşallah.sevgiler..zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cook gecmiş olsun demiycem cünkü önemli bişi oldugunu sanmıorum..sadece bool bol dua et allah a sıgın..hayırlısını iste..inanki ne doktorlar duydum bebegin sakat dogacak diyen veya bu gibi şleyler ama sapasaglam bebişler doguruyo anneler..baska doktorlara görün..üzülme onuda üzme..allah saglık versin..Bugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
Kendimi çok kötü hissediyorum...mafoldumben
Bugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
canım bende yeni sayılırım 2 haftadır takılıorum bu gruba ama gercekten birileriyle aynı seyleri yasamak hissetmek cok güzel..ben sık sık giriorum...semek tarihlerimiz aynı senle..insallah hamileleigimiz ve dogumumuzda kolay gecer..hepimiz adına istiyorum..
tatlım kendini üzme rabbim herşeyin iyisini bilir bol bol dua etBugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
Biz geldik güzel anneler. Umarım her şey yolundadır ve herkes iyidir. Bugün kontrole gittik. Üçlü test yapılacaktı ama doktorum yapmadı. Her şey yolunda giderken hiç gerek yok dedi. Onun için önemli olan ikili testmiş. 24. haftada çağırdı, tabi dayanabilirsen dedi. :) Ben de hiç sanmıyorum... Kalbini inceleyecekmiş o hafta.
Yavrum 204 gram olmuş. Bir de üç boyutlu, fotoğraf kağıdında bir foto verdi doktorum çok mutlu oldum. İnsana benzemiş kerata. Duruşu bi garip ama, evire çevire zor netleştiriyoruz. Kıpır kıpır maaşallah
Bu arada cuma günü de sağlık ocağına gidip aşımı da yaptıracağım, başka uygun günüm yok.
Herkesi öpüyoruz, kendinize iyi bakın...
iyi geceler bayanlar bugün doktor kontrolüm vardı:)
bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gittik veeeeeeeeeeeeeeee doktor kız dedi ben bi tuaf oldum doktor hanım eminmisiniz dedim hiç kız diyen yoktu hep erkek dediler diyince bir daha bakalım dedi ama benim bebek çok inatcı poposunu bir döndü bebeğim bir daha bacaklarını açmadı ve bizde tam olarak öğrenemedik ve doktor şimdilik kız diyelim dedi
allahımıza şükür her şeyi yerinde kilosu boyu süpermiş
hafta olarak şu anda 16+4 haftalıkmış küçük bebeğim bakalım hayırlısı kız ise babamızın isteği olmuş oluyor bir kızım vardı prensesime bir kız kardeş daha gelecek inşallahh
ultrasondan sonra 1 ay sonrası için ayrıntılı ultroson tarihi verdi o zaman daha net tahmini söyleyecekmiş doktorum bugün 3 lü tarama için de kan verdim inşallah ondan da hayırlı sonuçlar alırım inşallah onun sonucu da pazartesi günü verilecek hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimiz için bacılar:))))))))))
Az önce doktordan geldim.. Doktor bir kızım olacağını söyledi... Yalnız, bebeğin beynine bakarken beyninde küçük yuvarlak birşeyler gördü, nodül gibi birşey dedi...
Şimdi internetten bakacağım ne olduğuna ama tam adını bilemiyorum... Birkaç hafta önce bir arkadaş daha anlatmıştı... Bu olayın tam adı nedir? Bilen yazabilir mi? ınternetten araştırayım ben de..
Üçlü test için kan da verdim ama sonucu haftaya alabileceğim...
Biz geldik güzel anneler. Umarım her şey yolundadır ve herkes iyidir. Bugün kontrole gittik. Üçlü test yapılacaktı ama doktorum yapmadı. Her şey yolunda giderken hiç gerek yok dedi. Onun için önemli olan ikili testmiş. 24. haftada çağırdı, tabi dayanabilirsen dedi. :) Ben de hiç sanmıyorum... Kalbini inceleyecekmiş o hafta.
Yavrum 204 gram olmuş. Bir de üç boyutlu, fotoğraf kağıdında bir foto verdi doktorum çok mutlu oldum. ınsana benzemiş kerata. Duruşu bi garip ama, evire çevire zor netleştiriyoruz. Kıpır kıpır maaşallah
Bu arada cuma günü de sağlık ocağına gidip aşımı da yaptıracağım, başka uygun günüm yok.
çanım sağol,darısı test yaptıraçak arkadaşlarımın başına...Selkie, canım tebrik ederim...
kızlar ultrason kagıdında bebegin boyu yaziyo tamam 16 cm olarak görünüyo ama kilosuna nerden bakıoruz????
hoşgeldin çanım hayırlı olsunmerhaba bende aranıza katılabilir miyim?şu an 19 haftalık hamileyim.Tahmini doğum tarihi 8 mart.Kızım olucak inşallah.sevgiler..zemuszemus
maşallah ona,,,tombik olmuş...Kızlar bugun oglusumla randevumuz vardı dr amcası herseyı olctu tum organlarına baktı cok sukur rabbıme hersey yolunda buyumus oglumda 300 gram olmus masallah opuyorum hepınızı
ya keşke yarına erteleseydin randevunu...ay ne kötü bişey ya,hamile hamile nöbete kalmak...kızlar yhaa yrn sbh 9da randevum var fkt ben gececiyim.sbh çıkıcam işten ve uykusuz olucam.3hafta önce gittiğimdede bitek sırtını görmüştük uyuyodu.yine yorgun olacak bebekim ve yine sırtını dönerse die korkuom.özledim onu görmek resmini almak istiom.sbh için çikolata yicem meyve suyu içecem 1saat fln öncede baska önerilerinizde varmı??
ohh bir prenses daha geldi şükür,,ay çoğaldılar sonunda,(kızlarımız erkeklee yetişmeye başladı)gözün aydın çanım..iyi geceler bayanlar bugün doktor kontrolüm vardı:)
bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gittik veeeeeeeeeeeeeeee doktor kız dedi ben bi tuaf oldum doktor hanım eminmisiniz dedim hiç kız diyen yoktu hep erkek dediler diyince bir daha bakalım dedi ama benim bebek çok inatcı poposunu bir döndü bebeğim bir daha bacaklarını açmadı ve bizde tam olarak öğrenemedik ve doktor şimdilik kız diyelim dedi
allahımıza şükür her şeyi yerinde kilosu boyu süpermiş
hafta olarak şu anda 16+4 haftalıkmış küçük bebeğim bakalım hayırlısı kız ise babamızın isteği olmuş oluyor bir kızım vardı prensesime bir kız kardeş daha gelecek inşallahh
ultrasondan sonra 1 ay sonrası için ayrıntılı ultroson tarihi verdi o zaman daha net tahmini söyleyecekmiş doktorum bugün 3 lü tarama için de kan verdim inşallah ondan da hayırlı sonuçlar alırım inşallah onun sonucu da pazartesi günü verilecek hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimiz için bacılar:))))))))))
Eki Görüntüle 26063
Eki Görüntüle 26064
Eki Görüntüle 26065
Eki Görüntüle 26066
Eki Görüntüle 26067
BİZİM ARKADAŞALR BANA BENDE SİZLERE :):)::):)):):): )
BAYILDIM HEPSİDE HARİKALAR kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Az önce doktordan geldim.. Doktor bir kızım olacağını söyledi... Yalnız, bebeğin beynine bakarken beyninde küçük yuvarlak birşeyler gördü, nodül gibi birşey dedi...
Şimdi internetten bakacağım ne olduğuna ama tam adını bilemiyorum... Birkaç hafta önce bir arkadaş daha anlatmıştı... Bu olayın tam adı nedir? Bilen yazabilir mi? İnternetten araştırayım ben de..
Üçlü test için kan da verdim ama sonucu haftaya alabileceğim...
Yavrum 204 gram olmuş. Bir de üç boyutlu, fotoğraf kağıdında bir foto verdi doktorum çok mutlu oldum. İnsana benzemiş kerata. Duruşu bi garip ama, evire çevire zor netleştiriyoruz. Kıpır kıpır maaşallah
kızlar herkese merhabar...sinpac geçmiş olsun umrarım önemli birşey değildir meleğin iyidir..
edebiyatçı arkadaşım ne aşısı yaptırcaksın ben bilmiyorum ayrıca sağlık ocağına kaydolmak gerekiyormuş olmadımda..kaçıncı haftada oluyo bu aşı
kızlar ultrason kagıdında bebegin boyu yaziyo tamam 16 cm olarak görünüyo ama kilosuna nerden bakıoruz????