• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar,
Herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir gün diliyorum...

Sinpacim prensesin geliyormuş, gözün aydın canımcım...
Kistlerle ilgili bir sürü şey duydum ben de.
Hatta bir arkadaşım aynı konu ile ilgili aylarca heyete falan girdi.
Kuzusu şimdi 7 aylık, sapasağlam, doğumdan önceki kontrollerde kistler kaybolmuştu zaten.
Yine de çok kafana takılıyorsa, ki haklısın, başka bir doktorun daha fikrini al derim ben...
Herşey yolunda gidecek inşallah arkadaşım, sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...

Selkiecim, tahlil sonuçların iyi çıkmış, çok sevindim, gözün aydın... Darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına olsun...

LIMBURG1985, sende de haberler süper, hep böyle devam etsin inşallah...

umarım herkes iyidir arkadaşlar ben baş ağrılarıyla uğraşıyorum forma biraz giriyorum geçmişe bakabildiğim kadar bakıp çıkıyorum.Baş ağrılarım çok kötü haftaya 3 lü test için doktora gidicem doktor bana bir çare diycem bu sıralar evdede değişiklik yapmayı düşünüyorum koltukları falan kaplatıcam fazlalıkları satıcam offf çok işim var çok.Baş ağrılarımda olmasa çok iyi olucam ama gülü seven dikenine katlanırmış.Buarada benim ufaklık nomalde hafif hafif tekmeliyodu dün sert bir tekme attı futbolcumu olacak ne.

Bende eve takığım şu ara.Koltuklara,halılara,perdelere,dolaplara takmış durumdayım.Gözüme batıyorlar sürekli.Eşime sürekli şunları temizleyeceğim diyorum.Gerçi 1 halı var yıkatılacak ama bir yıkansaydıda rahatlasaydım taktım ona.Sonra makinem tamir olunca perdeleri yıkayacağım.Bir arada mutfak dolabını iyice boşaltıp temizleyip tekrar yerleştireceğim.Koltuklarıda eğer bulabilirsem firma çağırtıp yıkatıp üzerini örteceğim.Nasipse bebek olduğunda misafirler geldiğinde açarım örtüsünü kirlenmesin o zamana kadar....Bayramda geliyor yağmurlarda geliyor camlarıda eşime sildireyim diyeceğim ama silecek ertesi gün yağmur yağınca niye sildirdin diyecek bana.Öfff be yapacak çok iş var aslında.Allahtan eşyam az.Yoksa işin içinden çıkamazım her şey üstüme gelirdi.

kızlar yhaa yrn sbh 9da randevum var fkt ben gececiyim.sbh çıkıcam işten ve uykusuz olucam.3hafta önce gittiğimdede bitek sırtını görmüştük uyuyodu.yine yorgun olacak bebekim ve yine sırtını dönerse die korkuom.özledim onu görmek resmini almak istiom.sbh için çikolata yicem meyve suyu içecem 1saat fln öncede baska önerilerinizde varmı??

Şimdi bebişini çoktan görmüşsündür eminim.Gelince anlatırsın bize :)

geçmiş olsun canım biraz araştırdım bende hemen gayet normalmiş.hatta uzman tv de var konuyla ilgili video izle istersen.
(kistler gebelik ilerledikçe genellikle kaybolurlar ve bebeğin beyin gelişimini veya zekasını etkilemezler. %90'dan fazlası 28. gebelik haftasına kadar kaybolur ve kaybolduktan sonra tekrar oluşmazlar. Kaybolmaması durumunda da genellikle bir probleme sebep olmaz)
allahım korusun meleğini.
Allah razı olsun kardeş...
Bakalım bir hafta sonucunda 3 kü test sonucu çıkacak...
Bekliyorum...
3 lü test sonucu güzel çıkarsa kistte sorun olmazmış...

ay çanım prensesin hayırlı olsun....geçmiş olsun ,,,inşallah geçer kısa zamanda,beyzade arkadaşımızında vardı böyle ir sorunu,onu için son dr ye gittiğimde sormuştum ben benim dr ye,,,üzüleçek bişey yok,bunların çoğu ilerleyen gebelik haftalarında kendiliğinden kayboluyor demişti,,,inşallah seninkide geçeçektir.....

Teşekkür ederim Selkie...
İnşallah...

Çok sevindim canım kızlarımız artıyor gitgide.Başka bir doktora daha görün istersen nodül konusunda daha iyi inceleler.Zaten ayrıntılı ultrason zamanında hepsini iyice inceleyeceklermiş.Sağlıklı miniş bir kızın olsun inş.

Evet meg, kızlarımız artıyor... Ben benim kızı hemen veririm de, kocam kızını kimseye vermez gibime geliyor...

Günaydın arkadaşlar,

Kuzusu şimdi 7 aylık, sapasağlam, doğumdan önceki kontrollerde kistler kaybolmuştu zaten.
Yine de çok kafana takılıyorsa, ki haklısın, başka bir doktorun daha fikrini al derim ben...
Herşey yolunda gidecek inşallah arkadaşım, sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...

Selkiecim, tahlil sonuçların iyi çıkmış, çok sevindim, gözün aydın... Darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına olsun...

İnşallah Bosna...
Allah hayırlısını versin..

iyi geceler bayanlar bugün doktor kontrolüm vardı:)

bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gittik veeeeeeeeeeeeeeee doktor kız dedi ben bi tuaf oldum doktor hanım eminmisiniz dedim hiç kız diyen yoktu hep erkek dediler diyince bir daha bakalım dedi ama benim bebek çok inatcı poposunu bir döndü bebeğim bir daha bacaklarını açmadı ve bizde tam olarak öğrenemedik ve doktor şimdilik kız diyelim dedi
allahımıza şükür her şeyi yerinde kilosu boyu süpermiş
hafta olarak şu anda 16+4 haftalıkmış küçük bebeğim bakalım hayırlısı kız ise babamızın isteği olmuş oluyor bir kızım vardı prensesime bir kız kardeş daha gelecek inşallahh
ultrasondan sonra 1 ay sonrası için ayrıntılı ultroson tarihi verdi o zaman daha net tahmini söyleyecekmiş doktorum bugün 3 lü tarama için de kan verdim inşallah ondan da hayırlı sonuçlar alırım inşallah onun sonucu da pazartesi günü verilecek hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimiz için bacılar:))))))))))

Hayırlısı olsun canım kızlar çoğaldı zaten bu topikte benim kızıma biri sürü arkadaş geldi :)

Doktor, normal ultrasonda gördü...
Ama 3lü testten sonra, 3 boyutlu ultrasona falan da gideceğim... Doktorum git dedi...

Bencede canım birde 3 boyutluda bakıp incelesinler banada zamanla kaybolacakmış gibi geldi.Zaten Allah korusun müdahale gerekseydi yaparlardı eminim.Belliki izlenmesi gereken bir durum.İçini ferah tut korkma Allahın izniyle kızın sapasağlam kucağında olacak inş.

Günaydın anneler ve anne adayları;
Sabah sabah iyi haber almak isterim yaaaa
Canım Sinpacım üzülme bak bir kızın olacakmış Rabbim ailene bağışlasın meleğine herşey yoluna giricek üzülme ...Böyle kistler bebek büyüdükçe kaybolan cinsten o yüzden bozma moralini ve iyi şeyler düşün şuan meleğinde duygularını yaşamasın Biz TEYZELERİ olarak senin yanındayız canım benimmm.Kimin bu kadar Teyzesi var söyle bak Maşallah 100 kişiyi geçtik sanırım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Günaydın anneler ve anne adayları;
Sabah sabah iyi haber almak isterim yaaaa
Canım Sinpacım üzülme bak bir kızın olacakmış Rabbim ailene bağışlasın meleğine herşey yoluna giricek üzülme ...Böyle kistler bebek büyüdükçe kaybolan cinsten o yüzden bozma moralini ve iyi şeyler düşün şuan meleğinde duygularını yaşamasın Biz TEYZELERİ olarak senin yanındayız canım benimmm.Kimin bu kadar Teyzesi var söyle bak Maşallah 100 kişiyi geçtik sanırım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Günaydın pancuben evet haklısın maaşallah bebişlerimizin bir sürü teyzesi var.Çok şanslılar :)

valla sen gönderdikçe kıpır kıpır oluyorum hepsini giydirmek istiyorum hemen :)

canımcım bide sen kadınlar kulübünde kız bebek modası diye bi topik var oraya girsen bayılırsın süper kıyafetler var dün daynamayıp attım kendimi ben alışverişe ama kocişkom yanımda olamdna alamdım hiç bişey inşallah yedinci ayda başlayacağız biz :)

Günaydın arkadaşlar,

Bosnacım günaydın nasılsın ?

canımcım bide sen kadınlar kulübünde kız bebek modası diye bi topik var oraya girsen bayılırsın süper kıyafetler var dün daynamayıp attım kendimi ben alışverişe ama kocişkom yanımda olamdna alamdım hiç bişey inşallah yedinci ayda başlayacağız biz :)

Valla bir kaç gündür dışarı pek çıkmıyorum çıksam biliyorum başıma geleceği.Gidip gidip kızıma her gördüğümü almak isteyeceğim.Birde kızlar için çok seçenek model var görünce insan dayanamıyor alıyor mutlaka.Bende 7.ayda düşünüyorum ama yok oturduğum semtte tam karşımda alışveriş merkezi bebek mağazaları falan var mümkün değil kendimi tutamam gibi geliyor....

günaydın annecikler nasılsınız inş iisinizdir benim çok şükür bugün mide bualntısı yok siz üçlüleri bile bitirdiniz nerdeyse ama ben daha ikili ye bile başlamadım pazartesi inşallah dr a gidecem bakalım herşeyin hayırlısı
bugün hepimiz için güzel geçmesi dileği ile
hiç bişeyin sizi üzmesine izin vermeyin

Bugün doktor, bebebğimde koroid plexus kisti oldugunu soyledi...
Kendimi çok kötü hissediyorum...mafoldumben

Kendini kotu hissetme canım bebeğini de huzursuz etme. Geçici bir durum olduğunu anladık. Bak bir zararı da yok bebege. Ne güzel mutlu ol sevin bak oğullarımıza bir kız daha geliyor sayende. :))))))))

Back
X