• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım sende benim gibi abur cubur çokmu yiyosun eşim 5 kilo aldığımı duyunca bana aburcubur ve gece yemeklerini yasakladı çok sıkı takiptekaydirigubbakcemile3

cnmm yok ben meyve ve meyve suyunu abartmıştımama azalttım.vitaminleride 2gün kullanıp 1gün kullanmıom.çünkü onlarda kilo yapıo.derdim kilo deil ama bu gidişle normal doğuramıcam die korkuom

cnmm yok ben meyve ve meyve suyunu abartmıştımama azalttım.vitaminleride 2gün kullanıp 1gün kullanmıom.çünkü onlarda kilo yapıo.derdim kilo deil ama bu gidişle normal doğuramıcam die korkuom
merak etme bişey olmaz ben ilkinde 36 kilo aldım yine normal doğurdum,,senin kasıkların önemli,genişse ve kalp rahatsızlığın falan yoksa problem yok!ama tabi sonra vermesi var o kiloları sen inede dikkat et!

canım ne güzel,ben çok mutlu oluyorum bana tekme attığı zaman,,anne ben burdayım diyormuş gibi geliyor....

ayy evet harika bişey.. bugün temizlik yaptım bütün gün ayaktaydım heralde anne artık yeterr diye isyan etti tepikledi oğluşumhihoyyythihoyyyt

çocuğu yorma o kadar annesi,,,,aaa ama! :)))) benimkide çok iş yaptığım zaman fazla hareket etmiyor daha çok dinlenirken hissediyorum.

evet kiloları nasıl olsa veririz doğumdan sonra sporla ama benide doğum endişelendiriyor normal yapamazsam diye...kendimi kestirmeyi hiç istemiyorum

ben 18 haftalık oldum sadece 3 kilo aldım... ama bu aralar maşallahım var kaç öğün yiyorum anlatamma :D dikkat etmem lazım... topacık birşey olacam... benim bebeğimde maşallah hiç durmuyor ben yorulayım bu sefer o başlıyor... doktora kontrole gittiğimde doktor kalbini dintecek bize ordan oraya kayıyor resmen bize şow yapıyor sıpa... :D:D Allahım güzel bir duygu bu ya anlatamm kızlar Allah herkeze nasip etsin...

inşallah canım yaa ben normal doğumdan çok korkuyorum ama gerekmedikçe sezeryanla kendimi kestirmeyi asla düşünmüyorum
2. olmasına rağmen bende korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum..nede olsa ameliyat yani,narkoz yapılıyor...hem bölgesel anestezide yapılsa ben bakamam o manzaraya yaa!normal doğumda bişey görmüyorsun zaten...kesik atılmadan önce o bölgeyi uyuşturuyor o kadar,sonra hiç bişey anlamıyorsun zaten...

merak etme bişey olmaz ben ilkinde 36 kilo aldım yine normal doğurdum,,senin kasıkların önemli,genişse ve kalp rahatsızlığın falan yoksa problem yok!ama tabi sonra vermesi var o kiloları sen inede dikkat et!

İNŞ HAYIRLISI İLE NORMAL DOĞUM OLUR.OGÜNLERDE Bİ GELSEopuyorumnanaktan

2. olmasına rağmen bende korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum..nede olsa ameliyat yani,narkoz yapılıyor...hem bölgesel anestezide yapılsa ben bakamam o manzaraya yaa!normal doğumda bişey görmüyorsun zaten...kesik atılmadan önce o bölgeyi uyuşturuyor o kadar,sonra hiç bişey anlamıyorsun zaten...

dün kanal d de doktorum programında canlı canlı epidural sezeryan yaptılar o iğne çok acıtıyordur eminim hem ben hayatta dayanamam orda beni kestiklerini bile bile sezeryan olması gerekirsede genel anestezi ile yaptırırım

of of kızlar benim belim çok ağrıyor bacağıma vuran bir ağrı özellikle yatarken falan dönemiyorum o derece ne oldu da bu hale geldim hiç anlamıyorum bütün gün yattım kalkmadım ama yine ağrıyor dün yürüyüş yaptım bolca yine ağrıyor anlamadım gitti :sinifsinif:

of of kızlar benim belim çok ağrıyor bacağıma vuran bir ağrı özellikle yatarken falan dönemiyorum o derece ne oldu da bu hale geldim hiç anlamıyorum bütün gün yattım kalkmadım ama yine ağrıyor dün yürüyüş yaptım bolca yine ağrıyor anlamadım gitti :sinifsinif:

geçmiş olsun canım bebik büyüdüğü için olabilir belki

canım ne güzel,ben çok mutlu oluyorum bana tekme attığı zaman,,anne ben burdayım diyormuş gibi geliyor....

ayy evet harika bişey.. bugün temizlik yaptım bütün gün ayaktaydım heralde anne artık yeterr diye isyan etti tepikledi oğluşumhihoyyythihoyyyt

ayy yerim ogluşunu sende şimdiden bu kadar yorma minik oglusunu..keske benimkinin de cinsiyeti belli olsada onu öyle sewsem..erkek kız erkek kız diye gidioruz bakalım..:emir_bebek:

dün kanal d de doktorum programında canlı canlı epidural sezeryan yaptılar o iğne çok acıtıyordur eminim hem ben hayatta dayanamam orda beni kestiklerini bile bile sezeryan olması gerekirsede genel anestezi ile yaptırırım

ya bende bakamam işte sezeryan olursa komple uyutmaları lazım beni,dayanamam ben!zaten kendiliğimden bayılır giderim o esnada....

canım bebek büyüdükçe beline yük iniyor o nedenle ağrı yapıyordur,bol bol dinlen....

Back
X