2010 Mart Bebeklerimiz Geliyoooorr

oyy oyy maaşallah ebrumuza da emirhanımıza da Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin

allah analı babalı büyütsün canım rabbim iki kuzunada uzun ömürler versin güzel yazılar yazsın darısıda bizlerin başına inşallah.

maşallah tosuncuğumuza allah analı babalı büyütsün inşallah bahtı açık olsun ebrucum gözün aydın canım a.s.

Maşallah nazarlardan korusun allah.. Analı babalı büyüsün....

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِben bişiyler yaptım ama umarım olmuştur.
[table="head"]|....KK Nick....|Doğum haftası|Beklenen doğum tarihi|Bebeğin Doğduğu tarih|Cinsiyet|Bebişin Boyu,Kilosu|Bebişin Adı|Doğum Şekli|Durumu|
1|elitu|34+3|02.03.2010|22.01.2010|ıki Erkek Bir Kiz||Taha Enes Tugce|Sezeryan|2'si Kuvezde|
2|eseda|37+0 | | |Erkek|3360gr| |Sezeryan| |
3|DenizveYıldız|38+1|1 mart|10.02.2010|Erkek|49cm,2750gr|Bulut|Sezeryan|ıyi|
4|Selkie|37+6|2 Mart|15.02.2010|Erkek|51cm,3900gr|EmirHan|Sezeryan|ıyi|

[/table][/QUOTE]

Ebru da doğum yapmış gözü aydın.Allah analı babalı büyütsün.

Liste yapmanız iyi olmuş.

Geride kalanlara kolay doğumlar

allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına hayırlı doğumlar..................

ne güzel liste çoğalıyo gitopuyorumnanaktangide allah sağ salim herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başına doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inş

masallah denizveyıldız ve selkie.
ay ne guzel ogluslar teker teker gelmisler.
dogumları gordukce ıyıce heyecanlanıyorum.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
hepinizin gözü aydın rabbim sağlıcakla doğurmayanlara nasip etsin inşallah szilerden sonra sıra bizde heyecan dorukta rabbim sağlıcakla kollarımıza almayı nasip eğlesin inşalah

Deniz ve Yıldız
Selkie
Frambuaz
Hepinizi de tebrik ederim arkadaşlar, Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi..

Liste için bilgilerimi vereyim;
37+5te suyum geldi, acil sezeryana girdim
10Şubat, carsamba, oğlum Bulut doğdu.
2750gr, 49cm, sağlığı çok iyi maşallah
DARISI HEPİNİZİN BAŞINA :1hug:

deniz ve yıldız canım tebrik ederim ama resmine ekle lütfen sevelim bebişini
inş. erken toparlanırsın doğum öykünüde daha detaylı anlatırsın bizlere......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…