2010 Mart Bebeklerimiz Geliyoooorr

Tebrik ediyorum; analı babalı, sağlıkla büyüsün bebişler. Darısı başımıza...

Doğum yapan 3 arkadaşımızı da bütün kalbimle tebrik ederim.
Allah aceleci meleklerine sağlık versin, analı babalı büyütsün...

maşallah allah nazardan esirgesin bebekler mata kadar bekleyememişler ben başlarda burda yazyodum sonra nisan annlerini topiğine geçtim bizde de bi tane doğum yapan var ahh darısı hepimizin başına inşallah sağlıkla kucağımıza almak dileği ile

eseda tebrıkk ederımm canım allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsınn ınsaallah

eseda maşallahh canım kuzuna kavuştun çok şükür darısı zamanı gelince bizlere inşallah resmini de koymuştun çok tatlı Allah nazardan saklasın tombişini analı babalı büyüsün

maşallah mart bebeklerine erkenciler ama bekleyememişler allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

maaşallah
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun gözleri aydın olsun küvezde olan bebişlerde biran önce kavuşur inş. annelerine .

eseda canım gözün aydın facebook'da gördüm oğluşunun resmini maaşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin

eseda masallah canim. Allah bebisini nazarlardan korusun. Insallah saglikla buyutursun.

darisi basimiza olsun :)))))

ayy ayy mart bebisleri gelmeye baslamis.. gozunuz aydin arkadaslar.. allah anali babali buyutsun insallah

maşallah ya mart bebekleri gelmeye başladılar yani
hayırlısıyla

Eseda arkadaşım sevindim bebeğine kavuşmana. Mis gibi kokuyordur şimdi. En güzel zamanları..

ewet kızlar aracı olarak taze bebiş haberi getirdim sizeeee şimdi selkie arkadaşımızın annesiyle konuştum telefonda
ebrucum normal die başlayıp bebek kanala girmeyince mecburi sezaryenle doğum yapmış.. 3,900gram ağırlığında 51 cm boyunda EMİRHAN bbek dünyaya gelmiş şuan annesi emzirmeye çalışıyormuş tosuncuğunu 37+6 oluyor:sm_cool:

Maaşallah emirhan bebeğimize.Sağlıcakla analı babalı büyüsün inş.
Frambuazdan da haber alırız inş. en kısa zamanda...

ay ayy bebeişler geliyoo. Allah sağlıklı sıhhatli büyütsün darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…