chicco banada pahalı geldi o nedenle bişey almadım ordan...ona o kadar para vereceğime gider daha uydun bir markanın organiklerini alırım daha iyi,,,hem gerek yok bence o kadar vermeye...1 yaşa kadar alınanları zaten en fazla 3-4 ay giyebiliyorlar oda bedenini büyük alırsan yksa giyemiyorlar....bir tane bady yetmezki ortalama 10 tane falan gerekir..oda 10 tane alsan 190 tl verilmez o kadar..tek masrafları o değilki bir sürü şey lazım...benim güçüm yetmez o kadarına...ben bir tane daha çocuk büyütüyorum...özel okulada verdim zaten masrafım çok fazla....
ekle sende şekerin cicilerini,görelim annesi,birde üstlerinde görseydik şunları....:hulya:
yok alırmıyım okdr para verip günah valla.mothercare da bebek küveti(leğen) gördüm 70-80arası bişidi.eşim heveslendi ama almadım.çarşı pazarda yarısından az paraya alırım ben onu.anneme anlattım telefonda bi ton kızdı.bide alsam kimbilir ne diyecekti.bence idil beeb sevi bebe fln yeterli.daha fazlasına gerek yok.hele bi gelsin o dünyaya ozmn ne ciciler alırım ben ona ama şimdi daha çok erken hem üzerlerine olcakmı bilmios bile.üşenmeim gece ekliim ben şunlarıhihoyyyt
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
pinar54 hepsi cok guzeller gule gule giydirmek kullanmak nasip olssun insallah......
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
pınar54 çok güzeller bebişin güle güle kullansın inşallah.
pınarcım aldıklar çokkk güzel gerçekten
iyi günlere kullanın inş.
yalnız kopyaladığın linkleri direk buraya değil de grafik ekle kısmına kopyalarsan direk resim olarak görebiliriz, daha güzel olur :)
rica ederim arkadaşım :1hug:tmm örendiim ii oldu saol.valla ilk defa link ekledim bilemedim nasıl olcağını:kedi:
http://img194.imageshack.us/img194/3258/sl373738.jpg
Imageshack - sl373739
Imageshack - sl373740
Imageshack - sl373742
Imageshack - sl373743
http://img194.imageshack
Imageshack - sl373745
sonunda bizimde cicilerimizin resimleri bu sayfaya girdialkisalkisalkis
Gelincik ve Pınar, yavrularıız güle güle giysin cicilerini.
Dün ben de İnegöl'de bebek mağazalarını gezdim, burası da aynı. Dikkat ettiğimiz bazı şeyler var,
Kıyafetlerin kumşının yumuşak olması
Üzerinde baskı resim olmaması
Boyun bölgesinde etiket olmaması.
Maalesef bunlara uygun bir şey bulamıyoruz.
Mothercare ile fiyatları karşılaştırıyorum, hemen hemen aynı. Ben de zengin iri değilim ama yine de kıyafetlerini oradadan alacağım sanırım. Diğerleri ne benim ne de eşimin içine sinmiyor.
Bebişlerimiz sağlıklı olsun da elbet giydirecek bir şeyler buluruz.
pınar çok şekerler güle güle giysin bebişin, yanlız en üstteki ne işe yarıyo onu anlamadım..kaydirigubbakcemile2
Gelincik ve Pınar, yavrularıız güle güle giysin cicilerini.
Dün ben de ınegöl'de bebek mağazalarını gezdim, burası da aynı. Dikkat ettiğimiz bazı şeyler var,
Kıyafetlerin kumşının yumuşak olması
Üzerinde baskı resim olmaması
Boyun bölgesinde etiket olmaması.
Maalesef bunlara uygun bir şey bulamıyoruz.
Mothercare ile fiyatları karşılaştırıyorum, hemen hemen aynı. Ben de zengin iri değilim ama yine de kıyafetlerini oradadan alacağım sanırım. Diğerleri ne benim ne de eşimin içine sinmiyor.
Bebişlerimiz sağlıklı olsun da elbet giydirecek bir şeyler buluruz.
canım hepside çok güzeller güle güle kullansın bebiş....
canım ben buynundaki etiketleri kesiyorum,onlar gerçekten çok rahatsız edici.......birde benim şu son aldığım hastane çıkışları varya onların etiketleri elbiselerin dışında içte değil....öyle bişeyde bakabilirsin...
canım hepside çok güzeller güle güle kullansın bebiş....
canım ben buynundaki etiketleri kesiyorum,onlar gerçekten çok rahatsız edici.......birde benim şu son aldığım hastane çıkışları varya onların etiketleri elbiselerin dışında içte değil....öyle bişeyde bakabilirsin...
cnm saol.ama bişi alamıomki.yhaa kız çıkarsa die.bidaki kontrole 2hafta kaldı ama ben kuzumu çok ösledimPınarcım hepsi de birbirinden şeker..
İyi günlerde kullansın paşamız..
eet bak sen yazınca farkettim eşimin kuzeninin aldığı takımında etiketleri dışında.galiba atletlerinde öle
yhaa ben tecrübesizim galiba hiç bunlara dikkat etmiommu ne:kedi:
cnm saol.ama bişi alamıomki.yhaa kız çıkarsa die.bidaki kontrole 2hafta kaldı ama ben kuzumu çok ösledim
hele sen daha anne olda bak nelere dikkat edersin... :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?