2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

yok alırmıyım okdr para verip günah valla.mothercare da bebek küveti(leğen) gördüm 70-80arası bişidi.eşim heveslendi ama almadım.çarşı pazarda yarısından az paraya alırım ben onu.anneme anlattım telefonda bi ton kızdı.bide alsam kimbilir ne diyecekti.bence idil beeb sevi bebe fln yeterli.daha fazlasına gerek yok.hele bi gelsin o dünyaya ozmn ne ciciler alırım ben ona ama şimdi daha çok erken hem üzerlerine olcakmı bilmios bile.üşenmeim gece ekliim ben şunlarıhihoyyyt

ben aldım mert bebeden küvet görüntü olarak ayn chicconun küvetlerine benziyor...28 tl,kovasını,su tasını falanda aldım gerçekten hiç gerek yok o kadar vermeye,,,benim ilki 5-6 aylık falan olunca kucağıma alıp duşa beraber giriyordum ben öyle yıkaması daha kolay oluyor...kendi küvetinede su dolduruyorduk içinde oynuyordu.... :))))

pinar54 hepsi cok guzeller gule gule giydirmek kullanmak nasip olssun insallah......

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

pinar54 hepsi cok guzeller gule gule giydirmek kullanmak nasip olssun insallah......
Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

pınar54 çok güzeller bebişin güle güle kullansın inşallah.

teşk.bi tane daha 5li tkim var okdr başkada bişi almadım.annem erken die kızıo.ama sizlerinkini görünce hevesleniom yhaa ben:)

pınarcım aldıklar çokkk güzel gerçekten
iyi günlere kullanın inş.
yalnız kopyaladığın linkleri direk buraya değil de grafik ekle kısmına kopyalarsan direk resim olarak görebiliriz, daha güzel olur :)

tmm örendiim ii oldu saol.valla ilk defa link ekledim bilemedim nasıl olcağını:kedi:

Gelincik ve Pınar, yavrularıız güle güle giysin cicilerini.

Dün ben de ınegöl'de bebek mağazalarını gezdim, burası da aynı. Dikkat ettiğimiz bazı şeyler var,

Kıyafetlerin kumşının yumuşak olması

Üzerinde baskı resim olmaması

Boyun bölgesinde etiket olmaması.

Maalesef bunlara uygun bir şey bulamıyoruz.

Mothercare ile fiyatları karşılaştırıyorum, hemen hemen aynı. Ben de zengin iri değilim ama yine de kıyafetlerini oradadan alacağım sanırım. Diğerleri ne benim ne de eşimin içine sinmiyor.

Bebişlerimiz sağlıklı olsun da elbet giydirecek bir şeyler buluruz.

pınar çok şekerler güle güle giysin bebişin, yanlız en üstteki ne işe yarıyo onu anlamadım..kaydirigubbakcemile2

Pınarcım hepsi de birbirinden şeker..
ıyi günlerde kullansın paşamız..

canım hepside çok güzeller güle güle kullansın bebiş....

canım ben buynundaki etiketleri kesiyorum,onlar gerçekten çok rahatsız edici.......birde benim şu son aldığım hastane çıkışları varya onların etiketleri elbiselerin dışında içte değil....öyle bişeyde bakabilirsin...

pınar çok şekerler güle güle giysin bebişin, yanlız en üstteki ne işe yarıyo onu anlamadım..kaydirigubbakcemile2

teşk cnmm
ilk eklediim resim oyuncağı(playscholl yaramaz toplar +9ay)ama o oynayana kdr benim oyuncağımgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

babalar ztn hiç düşünmüolar bebekler için harcanan parayı.bide kendileri doğurcak olsalar kimbilir nasıl harcarlarkaydirigubbakcemile3
mothercare gerçekten ii(8li çıtçıtlı atlet 50tl fln chiccoya göre daha uygun ama askılıları kaldırmışlar uzun kollu vardı) chicco da çok kaliteli.ama bence etiket çok önemli deil onları çıkartabiliriz kendimiz.annem bana aldıklarını hep öle yapıp giydirmiş.

eet bak sen yazınca farkettim eşimin kuzeninin aldığı takımında etiketleri dışında.galiba atletlerinde öle
yhaa ben tecrübesizim galiba hiç bunlara dikkat etmiommu ne:kedi:

eet bak sen yazınca farkettim eşimin kuzeninin aldığı takımında etiketleri dışında.galiba atletlerinde öle
yhaa ben tecrübesizim galiba hiç bunlara dikkat etmiommu ne:kedi:

Pınarcım hepsi de birbirinden şeker..
İyi günlerde kullansın paşamız..
cnm saol.ama bişi alamıomki.yhaa kız çıkarsa die.bidaki kontrole 2hafta kaldı ama ben kuzumu çok ösledim

hele sen daha anne olda bak nelere dikkat edersin... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…