2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

çok güzel hepsi canım özellikle hastane çıkışına bayıldım güle güle giysin inşaallah bebişin aldıklarını.

edebiyatçı ne şeker şeyler almışsın yaa güle güle giysin inşallah bebikin

selkie çok cici hastane çıkışı pamuk pamuk ne güzel :) güle güle kullansın Emir Paşa

çok güzel hepsi canım özellikle hastane çıkışına bayıldım güle güle giysin inşaallah bebişin aldıklarını.

kızlar teşekkür ederim...daha güzelleri sizlerin olsun....

çok güzel şeyler almışınız sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Allah:Saruboceq:
bende aldım bişeler ama foto eklemeyi bilmiorum :çok üzgünüm:

çanım,elf,sağol!
gelişmiş evap yazdığımız yer varya,orda böyle ataç şeklinde bir kutuuk var oraya tıklayına karşına bir sayfa açılıyor oraya yklüyorsun fotoyu sonra oluyor..o şekilde dene istersen bi!

İyi günlerde kullanın ..Hepsi çok güzel..
İdil'den aldığın hastane seti organik galiba di mi?
Ben organik konusunda çok bilgi sahibi olmadığım için normal bir set almıştım.. Sen bizden daha tecrübelisin bebek için gerçekten önemli mi organik olması?

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım allah nasip ederse bende martta anne olacagım.cinsiyeti belli olmadı 2 hafta sonra kontrole gittiğimde belli olacak insallah.Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....

valla çanım ben o kadar takılmıyorum açıkçası organik veya normal olmasına önemli olan zararlı kimyasallar kullanılmamış olması üründe!normalle bu organik aynı fiyattı ben bunu tercih ettim biraz daha saf,,,
üretiminde kullanılan pamuk kimyasal madde kullanmadan yetiştiriliyor organiklerin birde boya maddesi kullanmıyorlar...ama çouklarımız bir şkile bu maddelerle eninde sonunda kaşılaşaaklar ne yazıkki,ama tavsiye asla önü baskılı bişey alma bebeğine...onlar çok zararlı...şu üstü işlemli veya yamalı dikilmiş olanlar varya onları terih et...birde kıyafeti yıkamadan bile dokusu yumuşak olsun...bazı kıyafetler böyle dokunduğun zaman sert oluyor ,özellikle renklilerde oluyor bu,onlarda kalitesiz boya kullanılmış oluyor...

Onun için de güvenilir markaların ürünlerini almak gerekir heralde di mi?
Bi de cahilliğimi mazur gör, merak ettiğim bişey var: bebek kıyafetleri deterjansız mı yıkanıyo? Kaç derecede yıkamak gerekir?

Onun için de güvenilir markaların ürünlerini almak gerekir heralde di mi?
Bi de cahilliğimi mazur gör, merak ettiğim bişey var: bebek kıyafetleri deterjansız mı yıkanıyo? Kaç derecede yıkamak gerekir?
evet canım öle her markayı almamak lazım,

canım sabun tozları var matik için ben onlardan kullandım oğluma,en sağlıklısı o ...şimdi birde bebek deterjanları çıkmış ama sabun tozu bence daha güvenli!

hoşgeldin...2010 mart annelerine gel canım,bebeğin hayırlı olsıun...

ben valla yeni doğan aldım hep,ilkine o yeni doğanlar bile büyük gelmişti ilk etapta,:)))

Son düzenleme:

cnm yhaa bu kdr olur
benim istediim takımı almışın.ama ben canlı olarak birebir görmedim.nette görmüştüm ve kesin onu istiorumzemuszemusnette beyaz gibi(beyaz istiom çünkü)ama sanırım krem gerçeği.mendillerde çok kullanışlı görülüo.hayırlı olsun cicileriniz:ecrin_bebek:

beyaz elbise bant ayakkabı takım arkadaşımın hediyesi opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $SDC10490.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $SDC10491.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $SDC10493.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $SDC10494.webp
    38 KB · Görüntüleme: 59
  • $SDC10495.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 49

tşk canıma.s. oldu sanırım

al kız sende bir örnek giydirirz bebişlere,gerçek rengi krem ,ama beyazıda vardır,ben birde çok açık pembe olanını gördüm,kızlar için yapmışlar...çok güzeller ve kumaşı yumuşaçık!:lepi: tavsiye ederim kesinlikle!

sen hangi sitede gördün onu,sinpaç ta soruyordu..ben mert bebeden aldım mağazasından(yakınızda varsa ordan bakabilirsin,idil babynin ümraniyede kendi mağazasıda var,ordanda alınabilir...)

beyaz elbise bant ayakkabı takım arkadaşımın hediyesi opuyorumnanaktan

ay çok güzel bunlar yaaa...özellikle elbise çok şeker ayakkabıları falan süper!:lepi: güle güle giysin prenses...

tşk canıma.s. oldu sanırım
a.s.

Son düzenleme:

kız çok güzel hastane çıkışı bende krem rengi kırık beyaz almayı düşünüyorum güle güle giysin emir beyimiz

anneler ve şanslı bebişler... Tek tek baktım arkadaşlar tüm badiler, tulumlar, hastane çıkışları hepsi ama hepsi çok güzel... Bende başladım almaya henüz fotolarını çekemedim. Allah bebişlerimizin üstünde görmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…