2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

mothercare trabzon da yok kıskandım :smiley-cool: güle güle giysinler cicilerini hepsi çok güzeller

canım ben de 2009 mart annesiyim Trabzon Forum da B&G store var reel fiyatları çok pahalı ancak indirime girdğinde harika şeyler var ben aslen Trabzonluyum ama Muğla da oturuyorum bebeğim 16 martta doğdu Trabzondan arkadaşlarım geldi bebeğimi görmeye oradan bi çanta dolusu hediye almışlar hepsi de harika şeylerdi:) tavsiye ederim.

Kızlar deterjan mevzusu geçmiş evet sabun tozu güvenilir ama Dalin in sıvı deterjanı var harika kokuyor ilk eşyaları onunla yıkayıp dolabına kaldırırsanız daha bebeğiniz doğmadan kokusu evinize sinmiş olur :) çok özel bir koku benim için :))

İlk etapta aldığınız herşey yenidoğan için olsa da büyük gelecektir o yüzden ilk günler için birkaç tiny baby kıyafeti almanızı tavsiye ederim :)) şöyle hesaplayın ortalama doğum ağırlığı 3-3,5 kg olacak ve boyu da 47-53 cm arasında olacak ona göre hesap edin..

biz de bebikimize bugün ilk cicişlerini aldıkkk :asigim:
uyku seti ve battaniye

sadece uyku setinin resmi var elimde
battaniyeyi de çektiğimde koyarım inş.

çanım sağol,ilk defa duyuyorum dalinin sıvı deterjanını?hiç görmedim buralarda,yada dikkatimi çekmedi,,,bir bakaçağım onada mutlaka!

uyku seti ve battaniye

ay çok şeker yaaa.güle güle kullansın bebiş...

uyku seti ve battaniye

Senin oğlun olcaktı di mi tatlım??
Mavsini mi aldın?
Bence ikisi de çooook güzeller.Zaten böyle minik minik olan herşeye bayılıyorum ben.
İyi günlerde kullansın yeğenimiz.. kaydirigubbakcemile5

ay çok şeker yaaa.güle güle kullansın bebiş...
inş. tatlım sağol :1hug:
Senin oğlun olcaktı di mi tatlım??
Mavsini mi aldın?
Bence ikisi de çooook güzeller.Zaten böyle minik minik olan herşeye bayılıyorum ben.
İyi günlerde kullansın yeğenimiz.. kaydirigubbakcemile5
evet canım oğlum olacak inşaallah :asigim:
mavisini aldık zemuszemus
çok teşekkür ederim arkadaşım inş.
alışveriş yapmak çok zevkliymiş ya :lepi:

eveeet cok zevkli bi sey bebisler icin bi seyler almak:)kac gundur besiklere baka baka bi hal oldum:)
vee bugun ilk kez kendim bebisime bi seyler aldım
battaniye ve internetten bir kac tulum önlük bere siparis ettim insallah geldiklerinde paylasırım
sabırsızlıkla onları bekliyorum ve tabii oglusumu..... uzerinde hepsini denemek icin:)

gule gule kullansın bebisin
pek cici
inşaallah
teşekkür ederiizz opuyorumnanaktan
ayyyy cok guzel yaaa saglıkla kullansın :)
inş. tırtılcım inş. kaydirigubbakcemile5
buda bizim cicislerimiz teyzeleri

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
oyy yerim ben bu cicileri
demek geldi siparişlerin
nereden aldın
inekli tuluma bittimm :lepi:

tsk ederim dimplehawk
bende beyaz renge bitiyorum cocuklarda o masum saf hallerine oyle cok yakısıyorki:)
civilim den aldım canım

bende aynı şekilde çocuklarda beyazı çok beğeniyorum a.s
güle güle giymek nasip olur inş.

amin canım insallah uzerlerindede gormeyi nasip etsin Allahım:) gunler gecsede alsak kucaklarımıza artık yaa:)
hı hı evet baya bi sey var o sitede..

tuzla tarafında var 2tane bebek mağazası onlardan bakcam bana daha yakınlar idil bebe de satıolar.nette nerde gördüm hatırlamıom öle geziodum ama bebekvebebek mi ne bi site var orda satılıo galiba yanlış hatırlamıosam.dün bebekime oyuncak aldım.chiccoya girdim bide ama bi yeni doğan çıtçıtlı badysi 19tldi almadım valla bence çok fazla.resim çektim bebekimin cicilerini ama eklemedim daha üşenmezsem gece eve gidince eklerim:hulya:

chicco banada pahalı geldi o nedenle bişey almadım ordan...ona o kadar para vereceğime gider daha uydun bir markanın organiklerini alırım daha iyi,,,hem gerek yok bence o kadar vermeye...1 yaşa kadar alınanları zaten en fazla 3-4 ay giyebiliyorlar oda bedenini büyük alırsan yksa giyemiyorlar....bir tane bady yetmezki ortalama 10 tane falan gerekir..oda 10 tane alsan 190 tl verilmez o kadar..tek masrafları o değilki bir sürü şey lazım...benim güçüm yetmez o kadarına...ben bir tane daha çocuk büyütüyorum...özel okulada verdim zaten masrafım çok fazla....

ekle sende şekerin cicilerini,görelim annesi,birde üstlerinde görseydik şunları....:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…