beyaz elbise bant ayakkabı takım arkadaşımın hediyesi opuyorumnanaktan
Aldıgınız hersey Çok guzel kızlar allah gıydırmeyı nasıp etsın
mothercare trabzon da yok kıskandım :smiley-cool: güle güle giysinler cicilerini hepsi çok güzeller
canım ben de 2009 mart annesiyim Trabzon Forum da B&G store var reel fiyatları çok pahalı ancak indirime girdğinde harika şeyler var ben aslen Trabzonluyum ama Muğla da oturuyorum bebeğim 16 martta doğdu Trabzondan arkadaşlarım geldi bebeğimi görmeye oradan bi çanta dolusu hediye almışlar hepsi de harika şeylerdi:) tavsiye ederim.
Kızlar deterjan mevzusu geçmiş evet sabun tozu güvenilir ama Dalin in sıvı deterjanı var harika kokuyor ilk eşyaları onunla yıkayıp dolabına kaldırırsanız daha bebeğiniz doğmadan kokusu evinize sinmiş olur :) çok özel bir koku benim için :))
İlk etapta aldığınız herşey yenidoğan için olsa da büyük gelecektir o yüzden ilk günler için birkaç tiny baby kıyafeti almanızı tavsiye ederim :)) şöyle hesaplayın ortalama doğum ağırlığı 3-3,5 kg olacak ve boyu da 47-53 cm arasında olacak ona göre hesap edin..
biz de bebikimize bugün ilk cicişlerini aldıkkk :asigim:
uyku seti ve battaniye
sadece uyku setinin resmi var elimde
battaniyeyi de çektiğimde koyarım inş.
uyku seti ve battaniye
inş. tatlım sağol :1hug:ay çok şeker yaaa.güle güle kullansın bebiş...
evet canım oğlum olacak inşaallah :asigim:Senin oğlun olcaktı di mi tatlım??
Mavsini mi aldın?
Bence ikisi de çooook güzeller.Zaten böyle minik minik olan herşeye bayılıyorum ben.
İyi günlerde kullansın yeğenimiz.. kaydirigubbakcemile5
uyku seti ve battaniye
uyku seti ve battaniye
inşaallahgule gule kullansın bebisin
pek cici
inş. tırtılcım inş. kaydirigubbakcemile5ayyyy cok guzel yaaa saglıkla kullansın :)
oyy yerim ben bu cicileribuda bizim cicislerimiz teyzeleri
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
buda bizim cicislerimiz teyzeleri
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
al kız sende bir örnek giydirirz bebişlere,gerçek rengi krem ,ama beyazıda vardır,ben birde çok açık pembe olanını gördüm,kızlar için yapmışlar...çok güzeller ve kumaşı yumuşaçık!:lepi: tavsiye ederim kesinlikle!
sen hangi sitede gördün onu,sinpaç ta soruyordu..ben mert bebeden aldım mağazasından(yakınızda varsa ordan bakabilirsin,idil babynin ümraniyede kendi mağazasıda var,ordanda alınabilir...)
tuzla tarafında var 2tane bebek mağazası onlardan bakcam bana daha yakınlar idil bebe de satıolar.nette nerde gördüm hatırlamıom öle geziodum ama bebekvebebek mi ne bi site var orda satılıo galiba yanlış hatırlamıosam.dün bebekime oyuncak aldım.chiccoya girdim bide ama bi yeni doğan çıtçıtlı badysi 19tldi almadım valla bence çok fazla.resim çektim bebekimin cicilerini ama eklemedim daha üşenmezsem gece eve gidince eklerim:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?