canım setine bayıldımmm...
nereden aldın acaba..
bu cicilerin hepsi hepsi coook guzellll
gule gule guzel gunlerde kullansın bebisleriniz
nar cicegi rengini bende cok seviyorum :) kızımız yok eh artık bizde kırmızı giydiririz :ecrin_bebek:
frambuaz canımcım çokk güzeller güle güle giysin kuzucuğun sağlıcakla inşallah :ecrin_bebek:
frambuaz cım iyi günlerde giysin bebeğin çok cici şeyler almışsınız.:)))
frambuaz güle güle kullansın bebişin .. çok güzeller.. Pembenin albeniside bir farklı.. Bizimki alınmasın şimdi mavi eşyalarının bir çoğu...:)
frambuaz hepsi çok güzelller güle güle giysin bebegin :)
çok güzel cicler allah bebeklerimize güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin:)))) ben daha başlamdım bir şey almaya 7 aya girdiğimde düşünüyorum 21+4 günlüğüz şimdilerde sizce doğrumu yapıyorum
furambuazcığım çok şeker hepside..güle güle kullansın prenses..
frambuaz güle güle kullansın güzel kızın.. çok güzeller..
Tsk kizlar,sagolun.... Bebek arabamizida bugun siparis verdik. Stokke Explory, bej rengini aldik. Surmesi cok kolay,tek elle bile cok rahat cevirebiliyorsunuz.. Cok hosuma gitti . Insallah kullanmak nasip olur ..
kızlar bizde dün eminönü havuzluhandan aldık kızımızın cicilerini hatta eminönünde bi yer bulduk çıtçıtlı uzun kollu badileri tanesini 1.25ten aldık tek üzüldüğüm nokta salak gibi 9 tanealdım we sonra ordan çıkıp havuzlu hana geçtik resimlerinide koyacağım birazdan telimin şarjını bulabilirsem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?