2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

Biz geçen haftasonu daha fazla sabredemeyip kıyafet konusunda ihtiyaçlarını bitirdik..
ınşallah bunları giymeden büyümez bizim kız!!!
Battaniyeler Mora'nın. Setler ıdil Baby'nin. Tulum ve elbise Ceylan'ın.
Polar battaniye
[/URL][/IMG]

Polar ev battaniyesi
[/URL][/IMG]

10Parçalık hastane seti
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Zıbın takımı (Şapkasına bayıldım!!)
[/URL][/IMG]

Zıbın takımı
[/URL][/IMG]

Dış takım ( Bunun da rengine bayıldım. Nar çiçeği en sevdiğim renk...)
[/URL][/IMG]

Tulum
[/URL][/IMG]

Elbise (ındirimdeymiş, çok beğendik dayanamayıp aldık..)
[/URL][/IMG]

Ayakkabı
[/URL][/IMG]

bu cicilerin hepsi hepsi coook guzellll
gule gule guzel gunlerde kullansın bebisleriniz
nar cicegi rengini bende cok seviyorum :) kızımız yok eh artık bizde kırmızı giydiririz :ecrin_bebek:

frambuaz canımcım çokk güzeller güle güle giysin kuzucuğun sağlıcakla inşallah :ecrin_bebek:

frambuaz güle güle kullansın bebişin .. çok güzeller.. Pembenin albeniside bir farklı.. Bizimki alınmasın şimdi mavi eşyalarının bir çoğu...:)

çok güzel cicler allah bebeklerimize güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin:)))) ben daha başlamdım bir şey almaya 7 aya girdiğimde düşünüyorum 21+4 günlüğüz şimdilerde sizce doğrumu yapıyorum

biz hala uyuyoruz kocişim sözünde durursa yarın eminönü hawuzlu hana gidioruz bizde kaydirigubbakcemile2

bu cicilerin hepsi hepsi coook guzellll
gule gule guzel gunlerde kullansın bebisleriniz
nar cicegi rengini bende cok seviyorum :) kızımız yok eh artık bizde kırmızı giydiririz :ecrin_bebek:

frambuaz canımcım çokk güzeller güle güle giysin kuzucuğun sağlıcakla inşallah :ecrin_bebek:

frambuaz cım iyi günlerde giysin bebeğin çok cici şeyler almışsınız.:)))

frambuaz güle güle kullansın bebişin .. çok güzeller.. Pembenin albeniside bir farklı.. Bizimki alınmasın şimdi mavi eşyalarının bir çoğu...:)

frambuaz hepsi çok güzelller güle güle giysin bebegin :)

çok güzel cicler allah bebeklerimize güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin:)))) ben daha başlamdım bir şey almaya 7 aya girdiğimde düşünüyorum 21+4 günlüğüz şimdilerde sizce doğrumu yapıyorum

furambuazcığım çok şeker hepside..güle güle kullansın prenses..

frambuaz güle güle kullansın güzel kızın.. çok güzeller..

Teşekkürler arkadaşlar.. Biz havalar soğumadan, ben de çok ağırlaşmadan, hala gezebiliyoken kıyafet olayını bitirelim dedik...
Daha iyisi sizlere olsun.. Kızımla öptük hepinizi.. Şeniz

Tsk kizlar,sagolun.... Bebek arabamizida bugun siparis verdik. Stokke Explory, bej rengini aldik. Surmesi cok kolay,tek elle bile cok rahat cevirebiliyorsunuz.. Cok hosuma gitti . Insallah kullanmak nasip olur ..

kızlar bizde dün eminönü havuzluhandan aldık kızımızın cicilerini hatta eminönünde bi yer bulduk çıtçıtlı uzun kollu badileri tanesini 1.25ten aldık tek üzüldüğüm nokta salak gibi 9 tanealdım we sonra ordan çıkıp havuzlu hana geçtik resimlerinide koyacağım birazdan telimin şarjını bulabilirsem:)

Tsk kizlar,sagolun.... Bebek arabamizida bugun siparis verdik. Stokke Explory, bej rengini aldik. Surmesi cok kolay,tek elle bile cok rahat cevirebiliyorsunuz.. Cok hosuma gitti . Insallah kullanmak nasip olur ..

ay ewet bnde baktım netten çok güzel we direk doğumdan itibaren kullanılabilir ama çok pahalı 3800tl falan dio sen ne kadara we nerden aldın:1shok:

kısçemin cicişleri

Eklentiler

• $DSCF6373.webp
    30 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSCF6374.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSCF6375.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSCF6376.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSCF6377.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 32
bunlarda kısçemin cicişleri

Eklentiler

• $DSCF6378.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSCF6379.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSCF6380.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSCF6381.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSCF6382.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 38
şimdilik bukadarrr

Eklentiler

• $DSCF6383.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSCF6385.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSCF6386.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSCF6387.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 33
hepsi cok guzel asinaz gule gule kullansın kızın:) hepside cok kullanıslı ve gerekli seyler.. badile tulumlar..
cok begendim hepsinide:)

tatlım öncelikle hepsini sağlıkla kullanmanızı dilerim,hayırlı olsun
eminönünde nerden aldınız 1.25 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…