2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

anaaamm yirim ben bunları yarabbiiimmm...üstündede görürüz inşallaahhhh.

yaa ipek gözümü yaktı benim hayatım yaa onu kullanma...
yüz yıkama jeli niyetine onu denemiştimde...resmen yakıyo yani.

biberonların markası bebedor bi tane aventten alıcam

Vucudunu bici yaparım yada bebecikken kullanmam zaten eskiden alınan bişi o
birde yeni dpgan bebeğe banyo vucut şampuanı gereklimi mothercarede gördüm dun

inşallahh dilaccımm daha güzelleri senin bebğinin olsun inşallah

Vucudunu bici yaparım yada bebecikken kullanmam zaten eskiden alınan bişi o
birde yeni dpgan bebeğe banyo vucut şampuanı gereklimi mothercarede gördüm dun

ben oğlumun herherini şampuanıyla yıkıyordum ama şimdi hem vücüt hem saç için şampuanlar çıkmış,çokgüzel...onları dene istersen..niveanınki çok güzel...hiç alerji falan yapmıyor...

birde ilk hafta bize bebeğim sadece suyla silerek yıkamımızı söylemişlerdi...göbeği düştükten sonra kullandım ben şampuanı...göbek sonuçta açık yara dokunabilir diye öbek düşene kadar kullanmadım ben....zaten 2 haftada düşüyor göbek....

Ayyy yerim ben onlari yaa...
Allah hepsinide kullanmayi nasip etsin hepimize insallah...:asigim:

Hamile oldugumu ögrendigimizde TRde izindeydik...
Esim ögrenir ögrenmez ertesi gün gitmis
Galatasaray hastane cikis seti almis...

Kendisi cok fanatikdirde...Kizda olsa Oglanda olsa onuda
fanatik yapacakmis...

Bebegimizin ilk büyük seti icinde battaniyesi felanda var toplam 20 parca...
baskada bisey almadik henüz...

ben hiç bir sey alamıyorum elım gıtmıyor
magzaya gırıp bakıp bakıp cıkıyorum korkuyorum ya bır sey olursa dıye ?
sanırım 5 ayı beklıyecegım sonra alırım sizin aldıkalrınızı goruncede heveslenıyorum

canım çok şekermiş ama yaaa,doğuştan fanatik olacak demek....

ayy ayy ayy çok şekerler minicik.canımcım allah hepsini ağız tadıyla kullanmak nasip etsin:Saruboceq:.çok güzeller annesi

hepsi çokkkk güzeller canım benim.iyi günlerde sağlıkla giysin inşallah.

Tecrübeli bir mart annesi olarak öncelikle size güzel doğumlar diliyorum.Kendi aldıklarımı söyliycemm ki fazla almayın.

Bir tane hastane çıkış seti.
3 tane havlu tulum (mothercareden almıştım.)bunlar benim çok işime yaradı.tulumları 3-6 ay arası almanızı tavsiye ederim bol bol giysinler
3 tane 0-3 ay arası 5tane 3-6 ay arası kısa kollu body
5tane uzun kollu 0-3 ay arası body
1 tane polar battaniye
2 tane başlık
4-5 çorap
4-5 eldiven

bu kadar bunlar sizi yaza kadar götürür

biberon emzik bunları doğunca alın.Anne sütü alırsa biberona gerek yok.Benim bebeğim emzik emmedi mesela.Alırsanızda biberonu cam alın derim.

bakım ürünü olarak niveanın saç ve vücut şampuanı bir arada ondan çok memnun kaldım.
losyonuda güzel.

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, bütün cicileri sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin Allahım...

ben doğduğundan itibaren bir ay ılık su ve pamukla temizledim popişini oğluşumun, ıslak mendiler içime sinmedi bi türlü, sonrasındada huggies kullanıyorum hem bezdde hemde ıslak mendilde, banyo ferahlığı olanı, çok memnunum pişik sorunumuz pek olmadı, olduğundada hametan pomad kullandım çok faydasını gördüm, hastane çıkışlarının yanına bolca mendil tavsiye ederim kusmalar için, benim bebişim emzik emmedi aldıklarım kalddı ölece.... biberonda avelit kullanıyorum.

aynısından oğlumunda vardı çok kullanışlı bi takımm hala bazı parçalarını kullanıyorumm güle güle giydir

18 tl aldık

Oğlumun Alt acması

Tofita Oğlumun ıç badisi ve minik coraplarıı

daha hamileliğim ilk haftalarında vatan gazetesiden kupon toplamıştık onlarıda aldık..
Canım oğlumu öyle çok seviyorumki Rabbim bunları üzerinde görmeyide nasip eder inşallah Onun acılarını bize göstermesin Allahım

gülencim canım, seni burada görünce çok sevindim. bende yeni üye oldum..

canım oğluşun oluyormuş inan çok sevindim.. zaten eşin hamileliğini öğrenince erkek olacak demişti değil mi :))

canım benimde üçüzler yolda, hep aklıma sen geliyorsun, sen hep üçüz olsun isterdin.. ama tek yada daha fazla Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin. Sağlıklı ve imanlı evlatlar olsunlar inşallah..

cicilerini güle güle kullansın tatlı oğluşun. öpüyorum canım

Tarcınn , inanırmısın az önce facebook'a baktım hiç bişi yazmadını gördüm acaba deidm bişimi oldu yaa?
Ne diyosunn üc tanemii kaydirigubbakcemile3
Evet bi şeyiş çok istersne olmazmış bak ben bunu tecrübe ettim :) Oğlum olacakmış eşim tutturdu gerçekten

canım facebook da ayrı bir yer mi açıldı. hiç haberim yok. gebelikrehberi sitesi çökmüş galiba. ben ev taşıma telaşından girememiştim. sonra bir baktım site açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…