2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

Bu liste biraz abartı olmuş bence.Benimkiler tam kararında ayrıca zıbın ben hiç almadımda kullanmadımda en güzel ve en kullanışlı çıtçıt bodyler.
Battaniye konusuna gelince bende bir penye bir polar battaniye vardı.hastane dahil sürekli polar olanı kullandım.

ayrıca alt üst ayrı takımlardan ziyade tulum alın çünkü altlar bellerini sıkıyor.Üstler yukarı toplanıyor yani rahat olmuyor.Tulumla çok rahat ediyorlar

kızlar ben beşik konusunda kararsızım sizce daha sonra ayrılıp çocuk odası olanlardanmı yoksa oyun parklı beşik mi alayım siz hangisinden alıyorsunuz

ben de geçenlerde şunu almıştım.chicco polly magic.kıyafet filan da aldım chicco&mothercare'den ama foto ekip eklemeye üşeniyorum :)

Eklentiler

• $Polly-Magic1.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 74
kızlar ben beşik konusunda kararsızım sizce daha sonra ayrılıp çocuk odası olanlardanmı yoksa oyun parklı beşik mi alayım siz hangisinden alıyorsunuz

canım benım sıtemde bebek sahıbı olanlar var kımle konustuysam hepsı park yatak al dıyorlar
hatta bırısı mobılya var ama kullananmıyoruz park yatak aldım 2 masraf oldu dedı
bende park yatak alacagım

ayrıca alt üst ayrı takımlardan ziyade tulum alın çünkü altlar bellerini sıkıyor.Üstler yukarı toplanıyor yani rahat olmuyor.Tulumla çok rahat ediyorlar

bencede hem gobeklerı yenı dusecek hassas olurlar lastık acıtabılır
bu arada c&a magzalarında çok uygun takınlar var çokta guzeller

Kesinlikle bu kadar çok şeye gerek yok,ben de diğer arkadaşlara katılıyorum,bu sitede deli gibi alışveriş yapan kişiler gördüm,onlara aldanıp boşuna para harcamayın derim,yani aldığın şeyi eennn fazla 3 ay giyiyor,ondan sonra olmuyor.Bir de mevsimi de gözönünde bulundurmak lazım.Mesela kadife tulum almanızı tavsiye etmem,alacaksanız da ilk ay giyebileceği birşey alın,sonra yaz gelecek ve giyilmeden kalack.
Penye battaniye 3-4 tane işinize yarayabilir,biri yıkansa öbürü kullanılır,kızım 6 aylık olacak,onları hala kullanıyorum.
Bir de şiddetle tavsiye edeceğim :Canbebe nin altaçma bezleri var,12 li paket,altını açarken onları çok kullandım,ilk zamanlar hergün 1 tane battığı oluyordu,çünkü tam altını açıyorsun,o anda yapıveriyor, bebişler seviyor temiz beze yapmayı.naniknanik
Çok heyecanlı şeyler bunlar,hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.

hepsi çok güzel arkadaşlar güzel sağlıklı günlerde kullanın.

ayyyy kızlar bayıldım bebıslerın kıyafetıne rabbım gıydırmeyıde nasıp etsın ınsallah bende rabbım ızın verırse mart annesı olacagım ınsallah ama kendıme sozum var bebegım dogup eve gelene kadar hıcbısey almıyacam cunku bu benım 5, gebelıgım burya kadar gelmemeız bıle mucıze beızım ıcın RABBIM banada nasıp eder ınsalllahhhh.....

çanım ben daha sonra çouk odası olanlardan alaçağım,oğlumdada öyle almıştım,bundada öyle almayı düşünüyorum,park yatak bir ara kafama yatar gibiydi ama karyola daha iyi yaaa,daha dayanıklı gibi geliyor benim gözüme...eşimde beğenmedi zaten park yatakları,

Ayy ne guzel seyler bunlar ya... hevesleniyorum,aslinda bende birseylerl almak istiyorum,ama elim varmiyor daha erken diye.. Esimde diyor daha erken alma diye.. Aslinda cok istiyorum,ama oda oyle deyince hevesim kiriliyor,acaba cokmu acele ediyorum diye..

selkie bizde karasız kaldıkCADIARZU ama park yatak alcaz galba çünkü ablamlar karyola aldı o dediklerimizden şimdi kızı 1.5 yaşında tırmanıyo hep aklı onda kalıyo yatırınca bide çocuk odası olacak ama basit kalacağını düşünüyorum ilerde çocuk odası alırım park yataklarda çok basit duruyo ama kullananlar kullanışlı diyokafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…