2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

selkiecim çok güzeller.bunların içini dolduracak miniklerimiz inşaallah.allah sağlıkla kullanmak nasip etsin canımcım.:Saruboceq:

inşaallah giydirdiğimiz günleride görücez ben hala bişey almadım ama gördükçe özeniyorum vallahi.

inşaallah giydirdiğimiz günleride görücez ben hala bişey almadım ama gördükçe özeniyorum vallahi.

canım ben 7 ayıma kadar tamamlamak istiyorum herşeyi,son aylarımız hem kışa gelecek,hem çok vücüdüm ağırlaşacak,benim zor olmuştu büyükte son aylarım,zor harekete ediyordum...o zamana bırakırsam benim için güç ve yorucu olur diye düşünüyorum...o nedenle ufaktan ufaktan başladım....

Selkiecim hepside cok ciciii
ozellikle son takıma bayıldım:) gule gule guzel gunlerde giyinsin ogluşun
benimde erkek oldugunu ogreneli (sadece 1 gun oldu ama) erkek kıyafetlerine merak sardım
oncelerde daha cok cicili bicili pembiş seylere bakardım:)
tekrar hayırlı olsunn

canım sağol,bende o takımı çok beğendim hastane çıkışı onlar,bebişin üstüne giyeceği ilk giysi,,,çok güzel şeyler var yaaa.....seninde belli oldu demek,bir erkek daha ,,ne güzel yaaa,,hayırlı olsun...mart ayı erkek ayı olacak sanırım..ben geçmişi okumadım pek 2 gündür kaçırmış olabilirim ..kusura bakma...

Son düzenleme:

bu yazdıkların çok az değil mi? millet 4-5 battaniye alıyor örneğin CADIARZU daha kıyafetleri hiç söylemiyorum biri liste yapmış mesela, aşağıya kopyalıyorum, senin aldıklarının kaç katı -tatlicadiarzu-
uzun kollu body 0-3 ay 8-10 tane
battaniye 2-3 tane penye, 1 tane örgü, 1 tane kadife, 1 tane kapitone
hastane çıkışı 1-2 takım
iç zıbın takımı-2-3 tane
patikli alt-8-10 tane
eldiven 4-5 tane
önlük- bol miktarda
yeni doğan zıbın takımları(dış kıyafeti gibi olanlardan) 3-4 tane
0-3 ay tulum tercihen kadife 3-4 tane
alt üst takımlardan 3-4 tane
banyo havlusu 2 tane
ağız silme mendilleri bol miktarda
gaz çıkarma bezleri 4-5 tane (gazını çıkarırken omuzuna koyuyorsun kusarsa üstün kirlenmesin diye)
nevresim takımı 1-2 tane
uyku seti
küvet-kova
yenidoğan ıslak mendil (ben mustela aldım hastanede kullanmak için sonrasında ne alacağıma karar vermedim çok da farketmez çünkü yıkayıp kullanmayı düşünüyorum)
şampuan, sabun, bebe yağı vs bunları da mustela aldım
biberon- şimdilik 1tane dr browns almayı düşünüyorum
emzik-1 tane
kendim için 1 tane pijama-sabahlık, 1 tane de gecelik-sabahlık takımı
göğüs pedi

hastane cıkısı olarakta cok cici yaa.. o eve ilk geldigi gun nasıl guzel bi duygudur
Allahııım insallah saglıkla gelsinler.. gunler cabucak gecsede bi opup alsak kucagımıza
gun gectikce meragım buyuyor

hastane cıkısı olarakta cok cici yaa.. o eve ilk geldigi gun nasıl guzel bi duygudur
Allahııım insallah saglıkla gelsinler.. gunler cabucak gecsede bi opup alsak kucagımıza
gun gectikce meragım buyuyor

varya çok güzel bişey eve ilk girişi,ama büyükler karışıp burnundan getiriyorlar...bu sefer kimseyi karıstırtmam....tadını çıkaracağım bebeğimin ilk günlerinin....

kızlar bend 2008 mar annesıyım nasıl sabırsızandıgınızı ve heyecanınızı tahmın edebılıyorum.Bebeklerin cicileri cok güzel allahım sağlıkla gıydirmeyi nasip etsin inşallah.Hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum dılıyorum.

Hıı bu arada bu gunlerın tadını cıkarın sonra cok arayacaksınız

ben daha hic birsey almadim annem almis hastahane cikisi ..cok seker onun haricinde daha almadim cinsiyet ögrenince alcaktim dün gittim ve 20. haftaya kadar kesinlikle sölemem dedi...ne ypcam ben ya beklemek zor oluyo ne oldugunu bilmeden alamiyorumda

arkadaşlar bende tecrübeli bir mart annesi olarak existhunder arkadaşımızın yaptığı listeye katılıyorum.çok abartılı diğer liste.inanın hiç ihtiyacınız olmayacak o kadar battaniyeye vs.ama bol bol tulum alın zıbın alın çünkü en çok onlar gidiyor.eldiven mesela 1,5 aya kadar anca takılıyor sonra ellerini keşfediyor ve zaten sizde takmak istemiyorsunuz.bunlar yaz bebesi olacak unutmayın 40 ı çıkınca yaza denk geliyor.dışarda giymek için alınan o kadar kıyafet olduğu gibi duruyor bizim.belki 1 kez giymedikleri bile vardır.özellikle kız bebeklerde elbise almanızı hiç tavsiye etmem hiç giyemiyolar küçük oldukları için ve hemende büyüyorlar.yazık yani masraf etmeyin.herkese iyi doğumlar...

arkadaşlar ilk zamanlar alt açarken bol bol kazalar yaşanıo en basiti kaka konusunda o yüzden bol alt alınderim ben. ayrıca bol miktarda mendil. kusmalara karsıda bol üst. kıyafetleri çok alıcaksanız bile büyük alın da uzun vadeli giysin bebeginiz. vede bol eldiven kendini tırmalamasın diye minikler. ben hiç şapka kullanamadım kızım çok hareketli ve sıkıntılıydı halende öyle çorap şapka eldiven hemen çıkarıp atıyodu

bende 2009 mart annesiyim ben iiki almışım dediğim 3lü mothercareden tulum almıştım çook rahattı birde 0-3 ay 7li yarım kollu çıtçıtlı badi almıştım şu an 6 aylık hala kullanıyorum birde bişey daha söylemek istiyorum bence indirimleri takip edin yeni sezondan almaya hiç gerek yok yarı yarıya düşüyor.çok gereksiz şeyler alınıyor hevesle ana kucağımız bizim katlanmıyordu hiç pratik diildi mesela ana kucağı yerine chicconun mama sandalyasi var aynı ana kucağı gibi yatıyor önce görsem onu alırdım boşu boşuna yer işgal ediyor bizimkisi..allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

tecrubeli anneler cok sagolun:) yazdıklarınızı okumak cok iyi oluyor
beynimin bir tarafına yazıyorum insallah alısverise baslayınca onlara dikkat ederek hareket ederim
ben ilk 3aylıgını kıslık alırım diye dusunmustum mart soguk diye ama dogru ya mayıs gibi yaz havası baslayacak

siz yine de kışlık alın.. bebeklerin teni ipek gibi... bizden daha fazla hissediyolar soğuğu... ben ilk doğduğundan beri yıkıyorum hergün. ve şapka çok önemli malum hemen burunları akıyo...

şimdi yazdığımı not etmenizi rica ediyorum... ben çok rahat ettim bu konuda...
yemediğim şeyler dr.un yasak ettikleri

çiğ sarmısak-soğan,
baharatlar
kahve, as,tli içecek çay
baklagiller
kızımda hiç gaz problemi olmadı. ben de azimliyim doğrusu:)))

bu arada göğüs pedi mutlaka alın. umarım dolu dolu olurlar. birini emzirirken diğerinden fışkırıyo. ben 1 gecede en az 3 pijama değiştiriyodum...
alt açma bezleri çok işe yarıyo ve hijyen sağlıyo. ya yıkanır ya da can bebenin özel bezleri var. hasta bezi de olur tabi. hastanenizden isteyebilirsiniz.

tavsiyem bu gibi bilgileri not etmeniz. herşey o kadar çabuk gelişecekki bilgi karmaşasına kapılmayın:)))

kızlar rabbim izin verirse bende nisan annesi olacağım sizide takip ediyorum arada eee 1 ay önceden daha deneyimli oluyosunuz bizden aldıklarınıza bayıldım yaa rabbim bnada göstersin inşallah cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ben şu an 10. haftadayım

genelde 14. haftada öğreniyor arkadaşlar.iki hafta eksik ve iki hafta fazla olanıda var tabi.kısmetse bende 14. haftamda öğrenicem.hayırlı olsun senin bebikinde canımopuyorumnanaktan

genelde 14. haftada öğreniyor arkadaşlar.iki hafta eksik ve iki hafta fazla olanıda var tabi.kısmetse bende 14. haftamda öğrenicem.hayırlı olsun senin bebikinde canımopuyorumnanaktan

saolasın canım bazen 12. haftada falanda gözükebiliyormuş neyse bu hafta doktora gideceğim sorarım olmazsa canım rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…