selkiecim çok güzeller.bunların içini dolduracak miniklerimiz inşaallah.allah sağlıkla kullanmak nasip etsin canımcım.:Saruboceq:
inşaallah giydirdiğimiz günleride görücez ben hala bişey almadım ama gördükçe özeniyorum vallahi.
Selkiecim hepside cok ciciii
ozellikle son takıma bayıldım:) gule gule guzel gunlerde giyinsin ogluşun
benimde erkek oldugunu ogreneli (sadece 1 gun oldu ama) erkek kıyafetlerine merak sardım
oncelerde daha cok cicili bicili pembiş seylere bakardım:)
tekrar hayırlı olsunn
Tecrübeli bir mart annesi olarak öncelikle size güzel doğumlar diliyorum.Kendi aldıklarımı söyliycemm ki fazla almayın.
Bir tane hastane çıkış seti.
3 tane havlu tulum (mothercareden almıştım.)bunlar benim çok işime yaradı.tulumları 3-6 ay arası almanızı tavsiye ederim bol bol giysinler
3 tane 0-3 ay arası 5tane 3-6 ay arası kısa kollu body
5tane uzun kollu 0-3 ay arası body
1 tane polar battaniye
2 tane başlık
4-5 çorap
4-5 eldiven
bu kadar bunlar sizi yaza kadar götürür
biberon emzik bunları doğunca alın.Anne sütü alırsa biberona gerek yok.Benim bebeğim emzik emmedi mesela.Alırsanızda biberonu cam alın derim.
bakım ürünü olarak niveanın saç ve vücut şampuanı bir arada ondan çok memnun kaldım.
losyonuda güzel.
canım sağol,bende o takımı çok beğendim hastane çıkışı onlar,bebişin üstüne giyeceği ilk giysi,,,çok güzel şeyler var yaaa.....seninde belli oldu demek,bir erkek daha ,,ne güzel yaaa,,hayırlı olsun...mart ayı erkek ayı olacak sanırım..ben geçmişi okumadım pek 2 gündür kaçırmış olabilirim ..kusura bakma...
hastane cıkısı olarakta cok cici yaa.. o eve ilk geldigi gun nasıl guzel bi duygudur
Allahııım insallah saglıkla gelsinler.. gunler cabucak gecsede bi opup alsak kucagımıza
gun gectikce meragım buyuyor
kızlar rabbim izin verirse bende nisan annesi olacağım sizide takip ediyorum arada eee 1 ay önceden daha deneyimli oluyosunuz bizden aldıklarınıza bayıldım yaa rabbim bnada göstersin inşallah cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ben şu an 10. haftadayım
genelde 14. haftada öğreniyor arkadaşlar.iki hafta eksik ve iki hafta fazla olanıda var tabi.kısmetse bende 14. haftamda öğrenicem.hayırlı olsun senin bebikinde canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?