2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

Dolabımızda bunlar var bizim de. Bir süre idare eder sanırım. Sonra da zaten bebişle gider alışveriş yaparız. :)

Gerçi yarın da Eskişehir'e gideceğiz gezmeye. Ben orada da rahat durmam... :)

edebiyatçı arkadaşım maşaallah baya baya herşeyi tamam
biberon ve emzik seçimin çok yerinde olmuş, önerilenlerin başında geliyorlar
hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inş.

frambuaz canım güle güle kullan çok hoşmuş....

Teşekkürler canım. Daha iyileri sana olsun..

Edebiyatçı ne güzel herşeyini yerleştirmişsin.. Çok kıskandım şimdi.. Biz hala mobilyaları bekliyoruz.. :bbo: Maşallah iyi günlerde kullanın bebeğinle..

Seyyal hepsi çok güzel ama en çok senin o ilk defa ördüm dediğin yeleğe bayıldım!! Hiç de acemi işi gibi görünmüyo..

Son düzenleme:
olsun cnm neden giydirilmesin el emeği kız onlar ewde tak sırtına üşümesin kujumun kujusuolumunekankayizsmile
Bunu ben ördüm ilk örgü denemem walla aslında daha şeker görünüyor resim kötü çıktı :):):)

Eki Görüntüle 33102
ulaaaaaan banada öğretklava: bnde örcem çok güzel olmuş
edebiyatçı canım sende yerleştrmişsin cicileri güzel günlerde kullanmak nasip olsun, niwea atta çantasını netten mi sipariş ettin we ne kadara aldın?

seyyalcim, hepsi bir birinden şeker, güle güle giyinsin kızın,yeleğinde acemi işine benzemiyo yane:hulya:
edebiyatcı,maşallah herşeyin tmm, bir bebek eksik oda en kısa sürede inşallah tamamlancak:lepi:

Seyyalcim, cicilerinizi güle güle kullanın, senin ördüğün yeleğe bayıldım valla, ilk denem olmasına rağmen süper, ellerine sağlık, güle güle giysin miniğin..

Edebiyatçı, canım maşallah, her şey tamam, iyi günlerde kullanın oğluşunla..

seyyalcim güle güle kullanın hepsini
wenice e ben de gitmek istiyorum aslında ya

örgün çok güzel olmuş, ilk deneme diyorsun bir de bravo :lepi:

teşekkür ederim canım bencede git weniceye benim geç haberim oldu bu indirimden hala devam ediyor eşim geldiğinde de gideceğimmm....

hepatit seyyal cok güzelmiş hepsi de ..iyi günlerde sağlıkla giysin bebişin..
anneannemiz de çok zvkliymiş bu arada maşallah:))

canım daha iyiyleri senin olsun anneanneden geldi şimdilik zaten heryeş bakalım babanneden almanyadan enler gelecek doğumdan sonra göreceğiz :):):):))

kuju_25 seyyalcim hepsi çok güzel güle güle giysin bıdığınn

teşekkürler kujum güzel buluşmalarımız olsun o kıyafetlerle inşallah hepimizinde ....

edebiyatci222 Dolabımızda bunlar var bizim de. Bir süre idare eder sanırım. Sonra da zaten bebişle gider alışveriş yaparız. :)

Gerçi yarın da Eskişehir'e gideceğiz gezmeye. Ben orada da rahat durmam... :)

canım sen hrşeyi tammalamışsızn zaten maşşlaahhhh.... birde ben bitriebilsem şu alışveriş işini....

frambuaz Alıntı:
Seyyal hepsi çok güzel ama en çok senin o ilk defa ördüm dediğin yeleğe bayıldım!! Hiç de acemi işi gibi görünmüyo..
evet herkesler çok başarılı olduğumu söylüyor atkıda ördüm eşime onuda çok beğendiler.... şimdi birde battaniye örüyorum bitsin onuda koyacağım buraya o biraz süslü bişi uzun sürüyor... daha süslemelri var üstünde...
ama gördğün gibi örgüler snein gönderdikelrin kadar güzel değiller yined ):):):)

hasret0587 Alıntı:
olsun cnm neden giydirilmesin el emeği kız onlar ewde tak sırtına üşümesin kujumun kujusu

ulaaaaaan banada öğret bnde örcem çok güzel olmuş

canım babannemin emeğini saklayacağım hatıra olsun diye evde de giydirirm tabi bir iki kez onu yanıdna sevinecektir ama maneviyatı olan bi hediye oalrka kalacak benim için :):):)

örügüyüde öğretirim tabi tığ ile zincir çek bat 3 seferde geri çek gibi bişilerdi ama gerçekten istiyorsan buluşmaya geldiğinde göstririm bi örnek sana :)):):)

EFTEL seyyalcim, hepsi bir birinden şeker, güle güle giyinsin kızın,yeleğinde acemi işine benzemiyo yane

yok valla ilkkez örgü ördüm yaaa ):):))

simenay Seyyalcim, cicilerinizi güle güle kullanın, senin ördüğün yeleğe bayıldım valla, ilk denem olmasına rağmen süper, ellerine sağlık, güle güle giysin miniğin..

teşekkürler canımm daha iyiyleri snein olsun.......

frambuaz takımın çok güzel güle güle giyersin inşallah...

seyyaltaner bende wenice den bi kaç tulum aldım gerçekten hem uygun hem güzel şeyler vardı güle güle giysin inşallah bebeğin

edebiyatçı herşeysi hazır maşallah bizim daha alacak çok şeyimiz var :))

Atta çantamızı burada Özdilek'ten 49 TL'ye aldık canım.

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum hepinize.. Henüz yerleştik sayılmaz, hepsi yıkanacak ütülenecek, yerleşecek. :)

Seyyal ve edebiyatci cicileriniz pek guzel gorunuyor. Allah iyi guzel gunlerde kullandirmayi nasip etsin insallah......

günaydın kızlar..bir bakayım dedim,çok güzel şeyler almışsınız..bir an geçmişe döndüm,zaman su gibi akıp geçiyor..daha dün sanki sizin yaşadıklarınızı yaşıyordum,40 gün sonra kızım 1 yaşına girecek,sizlerde bugünleri en güzel şekilde yaşarsınız....sağlıkla mutlulukla dolu hayırlı doğumlar hepinize....

Seyyal, edebiyatçı her şeyiniz çok cici... güle güle kullanın... Rabbim içini doldursun hepsinin hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…