frambuaz canım güle güle kullan çok hoşmuş....
olsun cnm neden giydirilmesin el emeği kız onlar ewde tak sırtına üşümesin kujumun kujusuolumunekankayizsmileBu battaniyeyi benim babaannem aldı yelekelride o ördü yaşlı kadın anca o kada rgeliyor elinden giymesede hatıra diye saklanız dimi ama :):):): ) ya birde bilgisaayarın camerası ile anca o kadar çekiliyor görüntü kalitesi çok düşük ama napalım idare edin artık( Eki Görüntüle 33099
Eki Görüntüle 33100
Eki Görüntüle 33101
ulaaaaaan banada öğretBunu ben ördüm ilk örgü denemem walla aslında daha şeker görünüyor resim kötü çıktı :):):)
Eki Görüntüle 33102
seyyalcim güle güle kullanın hepsini
wenice e ben de gitmek istiyorum aslında ya
örgün çok güzel olmuş, ilk deneme diyorsun bir de bravo :lepi:
hepatit seyyal cok güzelmiş hepsi de ..iyi günlerde sağlıkla giysin bebişin..
anneannemiz de çok zvkliymiş bu arada maşallah:))
kuju_25 seyyalcim hepsi çok güzel güle güle giysin bıdığınn
edebiyatci222 Dolabımızda bunlar var bizim de. Bir süre idare eder sanırım. Sonra da zaten bebişle gider alışveriş yaparız. :)
Gerçi yarın da Eskişehir'e gideceğiz gezmeye. Ben orada da rahat durmam... :)
evet herkesler çok başarılı olduğumu söylüyor atkıda ördüm eşime onuda çok beğendiler.... şimdi birde battaniye örüyorum bitsin onuda koyacağım buraya o biraz süslü bişi uzun sürüyor... daha süslemelri var üstünde...frambuaz Alıntı:
Seyyal hepsi çok güzel ama en çok senin o ilk defa ördüm dediğin yeleğe bayıldım!! Hiç de acemi işi gibi görünmüyo..
hasret0587 Alıntı:
olsun cnm neden giydirilmesin el emeği kız onlar ewde tak sırtına üşümesin kujumun kujusu
ulaaaaaan banada öğret bnde örcem çok güzel olmuş
EFTEL seyyalcim, hepsi bir birinden şeker, güle güle giyinsin kızın,yeleğinde acemi işine benzemiyo yane
simenay Seyyalcim, cicilerinizi güle güle kullanın, senin ördüğün yeleğe bayıldım valla, ilk denem olmasına rağmen süper, ellerine sağlık, güle güle giysin miniğin..
olsun cnm neden giydirilmesin el emeği kız onlar ewde tak sırtına üşümesin kujumun kujusuolumunekankayizsmile
ulaaaaaan banada öğretklava: bnde örcem çok güzel olmuş
edebiyatçı canım sende yerleştrmişsin cicileri güzel günlerde kullanmak nasip olsun, niwea atta çantasını netten mi sipariş ettin we ne kadara aldın?
Bunu ben ördüm ilk örgü denemem walla aslında daha şeker görünüyor resim kötü çıktı :):):)
Eki Görüntüle 33102
frambuaz takımın çok güzel güle güle giyersin inşallah...
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?