2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

mutlucum cicişlerin ne cicilermiş öyle.. pembelerinde war bakıorum oğluna:) çok şirin

ya bu cicileri bebişlerimizin üstündede görcez ne kadar değişik bi uygu aylardır birbirimize bakıp göbüşleri takip ederken şimdi bebişlere bakıcazopuyorumnanaktan

mutlucum eminim hepsi çok güzeldir ama ben göremedim güle güle kullansın bebeğinn

Mutlucum yavrun güle güle giyer inş. aldıklarınızı opuyorumnanaktan

Mihriban odanıza bayıldımm, harika görünüyor, sade ve zarif, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun gamyoncuiremsu

mutlucum oglusunun cicilerini koymussun sanirim. ben goremedim. (( ama eminimki hepsi cok guzeldir. guzel gunlerde kullanmak nasip olsun canim.

Mihriban bebeginin odasi cok guzel gorunuyor. zevkle dosemissin. iyi gunlerde kullanmak nasip olsun canim.

Tsklerr kizlarr, daha tam bitmedi ufak tefek eksigimiz var.. Ama bitti sayilir, sadece babyphone kaldi. Onumuzdeki ay, bebek arabasida geliyor, Stokke Explory aldik,cok kullanisli oldugu soyleniyor insallah oyledir.

Mihriban maaşallah odanız çok zarif ve şık, sağlııla yatsın bebeişin içinde...

Mutlu cicileri çok güzel.. Güle güle kullansın.. Mihriban bebişinin odası çok güzel.. Perdelerinde çok şık....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…