2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

kızlar benimde az kaldı bakalım mart 5 gibi ............
teyzeleri beğenecekmisiznizzzzz

Eklentiler

• $IMG_0343.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_0344.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $IMG_0345.webp
    33 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_0346.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 53
sonunda bu park yatağı almaya karar verdik ölçüleri biraz küçük ama ne yapalım gittiği yere kadar

zeynep duru'nun cicileri çok güzel annesi güle güle kullansın inşallah..

odanız bizimki gibi küçük ama çok zevkli mobilyalar seçmişsin bayıldım...
olumunekankayizsmile

kalanları bunlarda inş tülü ve yatağı gelincede diğerlerini eklerim daha iyileri sizlerin olsun aarkadaşlar sağlıkla sıhatle bebeklerinizi kucaklarınıza alın....

Eklentiler

• $IMG_0341.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_0342.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 83

canım çok güzel bebişin herşeyi güle güle kullanın

sonunda bu park yatağı almaya karar verdik ölçüleri biraz küçük ama ne yapalım gittiği yere kadar

canımcım ben göremedim yatağı ama eminim çok güzeldir güle güle kullanın

Tonyacım güle güle kullan çok güzelmiş cicileriniz :1hug:
Sonunda karar verdiniz demek :))
Çok beğendim hijyenim, çok yerinde bir tercih, istediğin renklerde hem a.s
Pişman olmayacaksın bence yerimseniben

kızlar marks & spencer da indirim var bebek kıyafetlerine bakın derim ben yine dayanamadım aldım :asigim:

Hijyenim bebeişin güle güle kullansın yatağını...Ben de bundan aldım kızımın park yatağını...Chicco Lully baby değil mi modeli.Ben saraçhaneden bisikletçiler çarşısından 275-TL ye aldım , normal piyasa fiyatı 330-TL civarı idi.Aklında bulunsun.Bilen varsa Kokusu oluyor mu bu yatakların havalanması gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Hijyenim bebeişin güle güle kullansın yatağını...Ben de bundan aldım kızımın park yatağını...Gerçi daha kurmadım ama .Kokusu var mı bu yatağın havalanması gerekiyor mu?

ben sipariş verdim daha elime bile gelmedi canım ama gelir gelmez bakarım kokusu olacağını sanmıyorum çünkü haftasonu incelemiştim chicco mağazasında her yeri kumaş

]
canım bu çok güzel ben chicco mağazasında görmüştüm.güle güle kullansın bebişin.

çok güzel hepsi.Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…