kızlar benimde az kaldı bakalım mart 5 gibi ............
teyzeleri beğenecekmisiznizzzzz
sonunda bu park yatağı almaya karar verdik ölçüleri biraz küçük ama ne yapalım gittiği yere kadar
Tonyacım güle güle kullan çok güzelmiş cicileriniz :1hug:kızlar benimde az kaldı bakalım mart 5 gibi ............
Sonunda karar verdiniz demek :))sonunda bu park yatağı almaya karar verdik ölçüleri biraz küçük ama ne yapalım gittiği yere kadar
Hijyenim bebeişin güle güle kullansın yatağını...Ben de bundan aldım kızımın park yatağını...Gerçi daha kurmadım ama .Kokusu var mı bu yatağın havalanması gerekiyor mu?
Kaç liraya aldın hijyenim?
ben sipariş verdim daha elime bile gelmedi canım ama gelir gelmez bakarım kokusu olacağını sanmıyorum çünkü haftasonu incelemiştim chicco mağazasında her yeri kumaş
selinius sağol canım
dimpleciğim inşallah pişman olmayız :))
kuju buyur linki burada http://images.gittigidiyor.com/1629/Chicco-Lullaby-LX-Oyun-Parki-Yatagi-Discovery__16297108_1.jpg
tonyacığım sana da teşekkürler canım daha iyileri hepinizin olsun canlar a.s.
Kaç liraya aldın hijyenim?
bilmiyorumkismilebenim nette bi sorun var canım sanırım açmıyo bi türlü linki göremiyorum özürrrbilmiyorumkismile
canım bu çok güzel ben chicco mağazasında görmüştüm.güle güle kullansın bebişin.sonunda bu park yatağı almaya karar verdik ölçüleri biraz küçük ama ne yapalım gittiği yere kadar
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?