2010 Mart Bebeklerinin Odası...

simenay prensesin odası çok güzel olmuş cıvıl cıvıl, güle güle kulllansın..

simenay odanız çok güzel olmuş tatlı rüyalar görsün güzel yatağında prenses opuyorumnanaktan

Arkadaşım, güle güle kullanın eşyalarınızı, odanızın içinde mutlu günler geçirirsiniz inşallah...

canım çok güzel çok uyuymlu güle güle kullanmak nasip olsun inşallah...

Simenaycım, odanın rengine, uyumuna bayıldım, ellerine sağlık...
ıklim kuzum sağlıkla, güzel günlerde kullansın, huzurla, mışıl mışıl uyusun odasında :)

eee hadii arkadaşlarrr başkkaa yokmu illa oda koymuyalım beşikleirnide ekliyelim benim halısı ve lambasıda tamamlansın öyle koyucam

simenaycım çok güzel güle güle kullansın.bizim odamızda yemyeşei sizinki gibi.ben de ekliycem yakında

simenay prensesin odası çok güzel olmuş cıvıl cıvıl, güle güle kulllansın..

canım güle güle kullansın iklim kızımız odasını.çok güzel olmuş...

simenay odanız çok güzel olmuş tatlı rüyalar görsün güzel yatağında prenses opuyorumnanaktan

Arkadaşım, güle güle kullanın eşyalarınızı, odanızın içinde mutlu günler geçirirsiniz inşallah...

tatlım bayıldım odanıza güle güle kullanın inşallah.

canım çok güzel çok uyuymlu güle güle kullanmak nasip olsun inşallah...

Simenaycım, odanın rengine, uyumuna bayıldım, ellerine sağlık...
İklim kuzum sağlıkla, güzel günlerde kullansın, huzurla, mışıl mışıl uyusun odasında :)

simenaycım çok güzel güle güle kullansın.bizim odamızda yemyeşei sizinki gibi.ben de ekliycem yakında

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Silver bekliyorum sizin odayı da ona göre :))

Ben daha önce de demiştim oda almadım genç odam vardı onu kullanacağız şimdilik 1 yaşında hem odalarını ayırıcam ancak o zaman oda alabilirim sanırım
[/url][/IMG]
rengi çok falsolu olduğundan tickerlerle bişeye benzetmeye çalıştık işte :))
[/url][/IMG]
bebeklerimin cicileri teyzeleri
[/url][/IMG]
perdesi
[/url][/IMG]
park yatakları
[/url][/IMG]
halısı evet çok renkli bi oda oldu ama önceden de böyleydi naapim çok renkli bi insanım zemuszemus

Selinus canım rengarenk bi oda yapmışsın.. Çok uyumlu olmuş renkler..ıyi günlerde uyusun bebişin..

Selinus canım rengarenk bi oda yapmışsın.. Çok uyumlu olmuş renkler..İyi günlerde uyusun bebişin..

canım evet çok renkli oldu bilmem uyuyabileceklermi bu odada ama başka oda da yok eşimin çalışma odasını yapacaktım bebek odası hem geniş hem de oda alsam sığardı ama salonun bitişiği ses oluyor bana da uzak kalıyo geceleri idare etsinler azcık kaydirigubbakcemile5

halının üzerindeki valiz hastane çantam yanındaki büyük çanta bebeklerin çantası valize yerleştirilecek

selinius ; aman yarabbi ne kadar sevimli bi oda sıcacık huzur dolu allah bebeklerı saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…