2010 Mart Bebeklerinin Odası...

Zeynepciğim odanız çok güzel sade ve şık aynı stickerdan bende aldım henüz duvarımızda değiller ama :))

Silver sizin odanızda çok güzel olmuş maşallah ne çok cicisi var bebişin :))

Güzel günlerde bebişlerinizle sağlıkla kullanın inşallah arkadaşlar...

silver odanız cok sevımlı bıde mşallah ne cok esyası varmış oyle kısmetlı bebek guzel gunlerde kullanman dılegıyle

odaların hepsi çok güselllllllllllllllllll,ama eminimki içine gelicek olan yumurcaklar daha da bi güzellik katıcaklar

Kızlar bayıldımmm yaa Çokk gÜzel ben kıyafetlerı ÜtÜleyımm koyarımm resımlerı allah'ım saĞlıkla kucaĞımıza almayı nasıp etsın

bu da benım bebeğimin odası daha eksıklerı var ama merak işte bende koyayım dedim
dolabımız

şfonyerimiz

karyolamız

sepetimiz :asigim:

halımız

dolabımızın içi

evet odamız bu kadar bı eksıgimız sımdılık perde kaldı onu da en kısa zamanda halledıcez inşallah

Bu da benim oğluşumun odası

bizim odamızsengözlerimebaksanab

bu da benım bebeğimin odası daha eksıklerı var ama merak işte bende koyayım dedim

evet odamız bu kadar bı eksıgimız sımdılık perde kaldı onu da en kısa zamanda halledıcez inşallah

kızlar hepinizin odalarıda çok güzel olmuş.güle güle kullansın bebekleriniz.sağlıkla büyüsünler içlerinde

hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş en iyisini yapmışsın hazırlayarak fırsatın olmazdı bir daha

nesli harika olmuş bayıldım.güle güle büyüsün içinde.

Olcay nesli odanız çok güzel olmuş.. Cıvıl cıvıl valla..
Bi de dikkatimi çekti bebeğin 1 yaşına kadar giyeceği herşeyi almışınız galiba.. Dolap dolu dolu görünüyo maşallah.. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…