selinius rengarenk bir oda olmuş gerçekten bende turuncuyu çok severim
huzurla büyüsün bebişler...
cok guzel döşenmiş
guzel gunlerde kullanın rahat rahat uyusun bebis icinde a.s.
simenay pek cici mışıl mışıl uyusun içinde inşallah :asigim:
akşam eşimle konuşuyorduk da çekmeceli bir dolap alıcam bebeklere dedim dedi ki bana biz salona geçelim bizim yatak odasına alalım onları ne dersin hatta ben geçeyim bebek odasındaki dolap bana yeter sen bebeklerle yatak odasında kal dolabın benim tarafımdaki kısmında çekmece var dedi :))) ben sus pus tabii
akşam eşimle konuşuyorduk da çekmeceli bir dolap alıcam bebeklere dedim dedi ki bana biz salona geçelim bizim yatak odasına alalım onları ne dersin hatta ben geçeyim bebek odasındaki dolap bana yeter sen bebeklerle yatak odasında kal dolabın benim tarafımdaki kısmında çekmece var dedi :))) ben sus pus tabii
Çok üstüne gitme adamın, babalar bebekleri kıskanırmış, sonra kocandan olursun valla :))
simenay; canım cok guzel olmuş bebeğin odası guzel gunlerde kullanman dılegıyle
Teşekkür ederim Olcay_Nesli, elimden geleni yaptım işte, eksiklerimizi de tamamladık mı, daha bir güzel olacak inşallah..
dogana kadar bıtmeyeck galıba bu eksıkler canım ya al al al bıtmıyo yaw akannehir bızde hazırladık ama yınede doymuyorum hep eksık goruyorum bişeylerı ohaoldumsmile ohaoldumsmile
evet canım 1 tane 2. yi koycak yer yoktatlım herşey çok güzel cıvl cılvı olmuş tam bebeklik valla
bu arada park yatağınız bi tane mi
sağol canım benimselinius cok guzel olmus canim.
selinius güle güle kullansın bebişlerin odalarını çok güzel olmuş rengarenk cıvıl cıvıl.kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?