2010 Mart Bebeklerinin Odası...

selinius rengarenk bir oda olmuş gerçekten bende turuncuyu çok severim
huzurla büyüsün bebişler...

cok guzel döşenmiş
guzel gunlerde kullanın rahat rahat uyusun bebis icinde a.s.

Teşekkür ederiz Gelincik, aynı dilekler sizin içinde geçerli olsun..

simenay pek cici mışıl mışıl uyusun içinde inşallah :asigim:

Canımcım, teşekkür ederim, sizin odada çok renkli ve bıcır bıcır olmuş, sağlıkla uyusun minikler o odada..

akşam eşimle konuşuyorduk da çekmeceli bir dolap alıcam bebeklere dedim dedi ki bana biz salona geçelim bizim yatak odasına alalım onları ne dersin hatta ben geçeyim bebek odasındaki dolap bana yeter sen bebeklerle yatak odasında kal dolabın benim tarafımdaki kısmında çekmece var dedi :))) ben sus pus tabii

Çok üstüne gitme adamın, babalar bebekleri kıskanırmış, sonra kocandan olursun valla :))

heheheh çok tatlı ya

Teşekkür ederim Olcay_Nesli, elimden geleni yaptım işte, eksiklerimizi de tamamladık mı, daha bir güzel olacak inşallah..

dogana kadar bıtmeyeck galıba bu eksıkler canım ya al al al bıtmıyo yaw akannehir bızde hazırladık ama yınede doymuyorum hep eksık goruyorum bişeylerı ohaoldumsmile ohaoldumsmile

dogana kadar bıtmeyeck galıba bu eksıkler canım ya al al al bıtmıyo yaw akannehir bızde hazırladık ama yınede doymuyorum hep eksık goruyorum bişeylerı ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Bence doğduktan sonrada bitmeyecek bu eksikler, sonu yok valla, dediğin gibi al al bitmiyor..

tatlım herşey çok güzel cıvl cılvı olmuş tam bebeklik valla
bu arada park yatağınız bi tane mi

selinius güle güle kullansın bebişlerin odalarını çok güzel olmuş rengarenk cıvıl cıvıl.kaydirigubbakcemile

bizim odamızsengözlerimebaksanab

Eklentiler

• $100_1741.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $100_1742.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 100
  • $100_1743.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $100_1744.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $100_1745.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 79
bu arada sizin odanızda çok hoş zeynep

Sağol. Sadece perde kaldı eksiğimiz onuda önümüzdeki hafta halledersem odayla ilgili işimiz bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…