2010 mart bebeklerinin ruh halleri

denizgozlu_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
23
0
36
Kayseri
istediği olmayınca çıldırıyo nasıl ağlıyor bir görseniz kendini yerlere atıyor kafasını vuruyor. bizde ağlamasın diye dediğiini yapıyoruz başka şeylere yönlenddirmeye çalışıyorum çoğu zaman olmuyor kendi istediği olana kadar debeleniyor. sizinkilerde mi öyle

Litarötürlerde 2 yaş sendromu,1inci ergenlik,korkunç 2 yaş falan diye geçiyomuş 1 yaşından sonra başlayıp 4 yaşa kadar sürebiliyomuş hafif atlatanlarda varmış ağır atlatanlarda erken başlayanlarda geç bitirenlerdeinternetten araştır biraz istersen fikirolur benimde kızım var martta 2 yaşında olacak bizde fenalardayız bide benim kızımın sendromu 1,5 yaşında başladı erken başladı ama inşallah geç bitmez erken biter

Son düzenleme:
2 yaş sendromu devam ediyor. iki haftadır gece kalkıyor uyumuyacammm diye feryadı basıyor iki saat kucakta gezdiriyorum benden başka kiseye de gitmiyor ne yapacam yaaa

bizde sendromlardyız ... kızıma küçük ergen dıyorum tütüt eegenn diye evın ıcınde kosturuyor :) bızımkı özgürlüğünden hıcbır sekılde ödun vermek ıstemıyor. herseyı kendısı yapacak. bı tabure aldık lavaboda ellerını rahat ykasın dıye tepesınde gezdırıyor evde ulasamadıgı yer kalmadı sımdı. tehlıke olmadıgı surece ızın verıyorum istedıgını yapmasına. çorbasını kendısı yemek ıstıyor bazen , ac kalsa da bısey demıyorum. o onun manevı hazzıyla doyuyor resmen. ama onun ıcın zararlıysa bısey, izin vermıyorum, acıklamamı yapıyorum - herseyı anlıyorlar cunku - , baska seylere yonlendırmeye calısıyorum, kabul etmeyıp aglamaya devam ederse ağla kızım dıyorum yanından ayrılıyorum. butun bunları sakın yaparsam eger kısa bır sure sonra gelıp opuyor barısıyoruz, ama sesımı yukselterek yaparsam kecı gıbı ınatlasıyoruz sakın davranmaya calısıyorum genelde ama cocuk yetıstırmek cok zormus

Bu dönemde istediklerini tam anlatamadıkları için bu kadar sinirli olduklarını okumuştum.Konuşmaya başladığında rahatlayacağız sanırım.Herşeyi kendisi yapmak istiyor yapamayıncada çığlıklar atarak resmen kriz geçiriyor.Elimden geldiğince sakin kalarak ona yardımcı olmaya çalışıyorum.Birde kendi kendine yemek yemeye çalıştığı için çorbaları püre kıvamında veriyorum ona böylece ortalık biraz daha az batıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…