2010 Mayıs anneleri bebeğinize bugün ne söylemek isterdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nilay

OĞLUM YUSUF EMİR
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
1.436
0
116
38
Diyarbakır
Evet arkadaşlar
bebişlerimiz artık iyice büyüdü karnımızda hergün hareketlerini hissediyoruz ve kıpır kıpırlar maşalahhh
içimizden kuzumuza ne söylemek geliyorsa onları yazalım
ilk söylem benden oğlum YUSUF EMİR'E olsun

:nazar::nazar:
artık çok heyecanlıyım oğlum 31.haftamızdayız
ne zaman geleceksin doğum tarihin ne olacak bilmiyorum ama allahımdan zamanında ve sağlıkla gelmeni istiyorumkaydirigubbakcemile4
kokunu yüzünü gözlerini burnunu ayaklarını ve en çokta sesini merak ediyorum
kime benzeyeceksin nasıl bi bebek olacaksın bilmiyorum
orada rahat dur emi yavrum kıpır kıpır dolanıyon yerin rahat biliyom ama üzme anneyi kuzum
salıkla gel annesinin ve babasını meleğiiii
yaşama sevincimiz
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

canım meleğim...
biliyorum çürük bir annen var, herşeyi kafasına takan, çoğu şeyden mutlu olamayan, kafası sürekli dolu bir annen...
kızma olur mu annem bana, inan eskisinden daha iyiyim şu an, önceliğim hep sensin..ama arada yine de takılıyorum bazen işte...mazur gör oğlum beni, seni üzüyorsam da affet
:çok üzgünüm:
seni seviyorumopuyorumnanaktan

Canım kızım...
henüz sadece içimde hissetmeme rağmen sevgin öyle bir doldurduki kalbimi şimdiden her an senin için çarpar oldu....
çok büyük bi özlem içinde bekliyorum seni,sanki kendimi bildiğimden beri benim yanımdaydın da bu 9 ay ayrıldık gibi, bi gelsen bi koklasam bütün hasretim biticek sanki
şimdilik sadece rüyalarımda görüyorum seni
bi gece emziriyorum bi gece yıkıyorum
gel artık annecim rüyalarım gerçek olsun bi an önce
Seni çok Seviyorum

canım beyazıtım bayazıtım bayezidim beyazım, yusuf yüzlüm ahmetim mustafam herşeyim beniim.. kuzuu sen ne zaman doğucaksıın ne çok merak ediyorum seni anneem ....bi güzel yüzünü göstermedin ya bana hep aklımdasın canımın parçası .....küçücük ellerini , bide doktor amcanın son gittiğimde verdiği ayacığının resmini ezberledim ..
Zaman da geçmiyo pamuk şekerim, önceden hafta sayıyodum şimdi gün sayıyorum hep dua ediyorum zamanında gel sağlıklı gel diyee ... hayalimde sarısın sapsarı saçlısın pembe yanaklısın bebeğim bakalım gerçekte nasılsın (sarı ol diye bi kamyon ayva portakal yedim bakalım işe yarıycakmı) her an aklımdasın meleğim inşallah keyfin yerindedir inşallah sıkıntın yoktur bekliyorum bitanem ben seni gel minik kuzum gel gel gel...

oyy kuzuum ben seni çook seviyoruum sana aşığıımm allaha emanet ol emi bal köpüğüm,,,

Son düzenleme:
benim prensesim canım kızım göbüşüme konduğun günden beri senle nefes alıyom kızım kesendi kalp atışındı derken şimdi az bir zaman kaldı kokunu hissetmeye tombik yanaklarından öpmeye babanla seni sabırla bekliyoruz kuzum sabırla çünkü sen gelişimini tamamla annem sağlıkla gel kollarıma o gün benim hayatımda yaşadığım en güzel günlerden biri olacak o anı düşünmek öyle heyecan vericiki annem ha sakın tekmeleriden mahrum etme kuzum ama kaburgamdan ayağını çeksende fena olmaz hanikaydirigubbakcemile3 sen sağlıkla el ısırcam o ayakları miniğim meleğim seni çok seviyorum kızım içime sığdıramıyorum seni babanda şimdiden benim pabucu dama att bile seni bekliyo sağlıkla büyü kızım en güvenilir yerdesin şu an allaha emanet can kızım

şu cümlenle bütün duygusallıgımın içine ettin tubişolumunekankayizsmile koptum gülmekten:lepi:
napım ama çok canım yanıyo teyzesi minik ayakların kaburgamda ne işi var babası diyo sana çekmiş sende öyle kötü yatıyon hoş kaydirigubbakcemile3

canım beyazıtım bayazıtım bayezidim beyazım, yusuf yüzlüm ahmetim mustafam herşeyim beniim.. kuzuu sen ne zaman doğucaksıın ne çok merak ediyorum seni anneem ....bi güzel yüzünü göstermedin ya bana hep aklımdasın canımın parçası .....küçücük ellerini , bide doktor amcanın son gittiğimde verdiği ayacığının resmini ezberledim ..
Zaman da geçmiyo pamuk şekerim, önceden hafta sayıyodum şimdi gün sayıyorum hep dua ediyorum zamanında gel sağlıklı gel diyee ... hayalimde sarısın sapsarı saçlısın pembe yanaklısın bebeğim bakalım gerçekte nasılsın (sarı ol diye bi kamyon ayva portakal yedim bakalım işe yarıycakmı) her an aklımdasın meleğim inşallah keyfin yerindedir inşallah sıkıntın yoktur bekliyorum bitanem ben seni gel minik kuzum gel gel gel...

oyy kuzuum ben seni çook seviyoruum sana aşığıımm allaha emanet ol emi bal köpüğüm,,,

ömürüm ben çok zeytin yedim bide yımırta ne olcak acabakaydirigubbakcemile3 arada kaldı yavrucakk

Sevgi biriktiriyorum yoklugunda.

Bir garip hallerdeyim. Dokunsalar ağlayacak gibiydim ya, yok yok artık dokunmasalar da ağlayabilirim.

Seninle hayata yeniden başlamak için sen büyürken ben küçülmekteyim.

Ne çok şey var sana anlatacak.Ne çok hasret var.

Sabırla yolunu gözlemekteyim.

Bir garip hallerdeyim. Dokunsalar ağlayacak gibiydim ya, yok yok artık dokunmasalar da ağlayabilirim.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ömürüm ben çok zeytin yedim bide yımırta ne olcak acabakaydirigubbakcemile3 arada kaldı yavrucakk
:roflol::roflol::roflol:

:lepi: şair ruhunu sevsinler çiğdemim:lepi:vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

zeytin gözlü yumurta gibi de bembeyaz teni olsun inşallah kıı biraz da elma yi kızarsın yanakları bebenin delikafaduldendelikafadulden

zeytin gözlü yumurta gibi de bembeyaz teni olsun inşallah kıı biraz da elma yi kızarsın yanakları bebenin delikafaduldendelikafadulden
siparişleri verdiniz menünüz iki ay sonra kucağınızda efendimsempatiksalakcinni

Back
X