kaydirigubbakcemile3gamze nilay sule cok guzel yazmissiniz insaalah bizim dogum hikayelerimizde mutlu sonla biter bizde sizin gibi yazma firsati buluruz sule geri sokun onu iceri demissin ayy ona cok guldum bakalim biz neler anlaticaz allah bebeklerinize saglikli hayirli bir omur nasip etsin
nilay şule çok güzel anlatmışsınız. bir ömür boyu böyle mutlu geçirin inşallah bebişlerinizle
endlight ve nilay tekrar gecmıs olsun bızde guzel hıkayeler yazarız ınsallah buraya kısa zamanda.bebıslerınıze saglıklı uzun ömürler dılıyorum
evet 1 ağustosla başladı yavrumla olan aşkımız
26 nisan 2010 saat 10.00 da aldım kucağıma ilk kokusunu çektim içime
Sevgili Oğlum
pazartesi günü erkenden gittik hastahneye hemen doktor teyzemiz aldı bizi muayene
her şey yolunda gidiyordu bu senı karnımda son görüşümde kalbinin sesini dinledik yine
hemen yukarı aldılar bizi 201 numaralı odayı verdiler bize baban anneannen ve teyzen yanımızdaydı hemşire teyzen hemen kanımı aldı kan grubumu öğrenmek için sonrada kelebek taktılar serum vermek için
kocaman pembe renkte uzunca bir önlük verdiler giymem iiçin hemen giydim ve hemşire teyzen yine geldi sonda denılen bir alet taktılar bana çok acımadı ama canımeyvahedigeldismile sonunda sen gelcektin kucağıma ne olursa olsun acı çekmeyecektim
o arada babaannen deden amcan ve halan gelmişlerdi ama herkes benden çok telaşlıydı herkes panik halindeydi ben ise soğuk kanlı olmaya çalışıyordum
bi amca geldi ve benı sedyeye uzandırdı işte o zaman tamam az kaldı dedim geliyo oğlum:teytey:
hep beraber asansöre binip ameliyathaneye çıktık yine o amca artık siz gelemezsınızyasakkelime siz burda bekleyın yarım sonra yanınızdayız dedi anneannen ve teyzen ağlamaya başladılar baban ise çok korkuyordu her halinden belliydi ama kimse bana çaktırmak istemıyordueyvahedigeldismile
ameliyathane denılen yer o kadarda korkulacak bir yer diildi bence daha farklı daha korkunç hayal etmiştim çok tatlı sevımlı insanın içini rahatlatan anestezi uzmanına yardım eden bi hemşire teyze vardı konuşarak beni rahatlatmaya çalıştı her şeyden bahsettik
sonra bana serum bağladı derken anestezi uzmanı geldi oturtdu benı belimden iğne vurdu bana çok geçmeden bacağımda uyuşukluk hisetmeye başlamıştım bile uzandırdılar benı hemen önüme örtüyü serdiler
bi baktım içerisi kalabalıklaştı doktor teyzemizde gelmişti galiba son hazırlıklar oluyodu
üzerime steril olmak amacıyla bayağı bolca ilaç döktüler sonrada başladılar seni çıkarmak için uğraşmaya ben herşeyi hissediyor tek ağrı duymuyordum çok geçmeden doktor teyzen evet oğlumu zgeldi bile dedi hemen sonra senın cıyak cıyak ağlayan sesin geldinaniknanik doktor teyzen şimdi göstermeyecem kanlı onu böyle görmenı istemıyorum dedi
senı hemşireye verdi ve götürdüler ve beni kurcalamaya başladılar innaırmısın nerdeyse uyuyacaktım çok uykum geldi tam o sırada hemşire teyze çok yakışıklı bi oğlan çocuk buldum kimin bu dedi senı yanım agetirdi hemen koklayıp öptüm senii çok tatlıydın o sırada allahın bana gerçekten bi mucize gönderdiğini her şeyimle hissettim hemen sonra çocuk doktoru geldi ve senın 3370 gr olduğunu çok sağlıklı olduğunu müjdesini verdi bana
sonrada seni alıp götürdüler sen gittikten sonra ben bayağı bi içerde kaldım uzun bi süre diktiler beni hemde sarsa sarsa ameliyat masası sallanıyordu resmen korkmamam içinde o tatlı teyze benımle devamlı konuşuyordu sonra geçmiş olsun ameliyat bitti dediler benı tekrardan sedyeye aldılar
dışarı çıktığımda teyzen ve anneannen yine ağlıyolardı doktor teyzemız nilay kuzum bunlar niye ağlıyolar die sordu gülüştük hemen
sonrada odamıza geçip taburcu olacağımız günü bekledik
NE GÜZEL ŞEYMİŞSİN SEN 2 YIL BEKLEMEKLE ÇOK GEÇ KALMIŞIM
ALLAHIM SENİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN SAKLASIN
TÜM GÜZELLİKLER SENİN OLSUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanırsam sıra topik sahibine geldi.
4yıllık evliliğin 11yıllık beraberliğin sonunda biz tembel karı koca bir velet yapmaya karar vermiştik. Aslında ben hep çocuk severdim ama öncelikler belirlemiştik eşciğizimle. Neyse haziran gibi başladık çalışmalara (koç burcu olsun anası gibi ağlak olmasın diyordum) sanki pıt diye olacak ya. Ay sonu hüsran. Nasıl bir pişmanlık var bizde. Biz istemedik bak şimdi de Allah vermiyor diye. Neyse ki binlerce şükür güzel ALLAHIMA 2.ayki denememizde tutturduk seni. Hemen çin takvimine baktım. 1ay önceki tutsaydı kız olcaktı. Oysaki eşim oğlan bebişleri daha çok seviyordu. (ilk ay tutturamayınca öyle teselli ettim kendimi) adetim 5gün geçince bir test aldım. Çift çizgiyi görünce de hediye paketi yapıp işten dönen eşime verdim. Eşim onu flash bellek sanıp evde vardı sağol dedi. Gerçeği anlayınca sevinç gösterileri tabii.
Kpssye hazırlanacaktım işyerimde boşvakitlerimde nette kadınlar kulubune üye olana kadar tabii. Süreci anlatmayım sonuca geleyim. Hep normal doğum isteyen ben, hatta cırt diye doğururuz diye kkyı teselli eden ben, doktorumuzun oğluşunun kafası büyük sende hemoroitler var beyaz tenlisin çok çatlarsın demesiye sezeryana atladım. 39.haftaya gün verdi doktor ama ben hep o güne kadar sancım gelir doğururum umuduyla bekledim seni. Gelmedin inatçı boğa.
Bir gün öncesinde aşkı memnuyu izledim. 12den sonra banyo yaptım saçlarımı fönledim. Eşim çıldırıyor ama belli etmiyor. Amacım uyuyakalıp doğuma gitmemek. Ben oğlumla mutluyum doğurmıcam diyorum. Sabah 6buçukta dürttü baban beni. Giyindik kamerayı açmış seni karnımda seviyor duygularımızı anlattık kameraya. Derken zil çaldı ağlamaktan kızarmış ananen ve büyükbaban kapıda. Ne geldiniz sabahın köründe diye geyik yapıyorum.doğurmıcam diyorum. Amaaan korkma sezeryan olcan diyorlar (yaaaa)
Hastane çok yakın ben arabada ağlıyorum gizli gizli korkuyorum arkadaşım. Neyse babaneler teyzeler vs karşılama ordusu eşliğinde ne ağlıyorsun korkma sesleriyle kameraya kırmızı göz ve burunla el sallayarak gidiyorum doğumhaneye. Dar koridorlardan geçiyoruz buz gibi oda. İçerisi kalabalık. Anestezi uzmanımız herşeyi tek tek anlatıyor. Önce belden iğne ayakta uyuşukluk kalp çarpıntısı kusma hissi kaburga sıkışması daha uyuşamadım ben diye bağırırken doktorumuz beni kesiyormuş. Kusucam diyorum tabak getiriyorlar. Ama nasıl anlayışlılar. Başımda espiriler müzik çaldılar (şansıma hep duygusal şarkılar.) ben müzik falan dinlemiyorum ki kulağım kırt kırt seslerini duymak istiyor. Acı yok arkadaşlar his var sadece. Şimdi seni bastırcaz korma dediler. 4kişiydi sanırım karnıma basanlar. Biri çıkmıyor oğlun koca kafalıymış diye espiri yaptı Ellerimi sürekli kasıyorum. Ama çıktıııın. Annen kaslı zayıf bir küçük göbekli bir hatun olduğu için içerde sıkışmışsın uğraştırdık milleti. (herkes aynı şeyi yaşamıyor arkaşdaşlar kimi sıkıldım içerde diye anlatıyorlar)
Koklattılar seni bana-dünyanın engüzel kokusuuuu. O sıra saçları nerenk demişim kameraya saçmalıyorum (sarı). Seni gönderiyorlar. Bana sakinleştirici vuruyorlar 2hemişire sonunda çalan oynak şarkıda (oooof bana aşk çektirmeee -emir)karşımda göbek atıyorlar on dakikada dikilip gönderiliyorum. tüm personel süperdi.
Odaya gelirken baban yaşlı gözlerle nekadar güzel bir oğlan doğurmuşsun diyor beni öpüyor. Ben ziyaretime her geleni görünce ağlıyorum. (kamerayı fotoğrafları izleyip hala ağlayabiliyorum)
Acı eşiğim yüksekkmiş 2saatte bir gelip ağrı kesici vuruyor tatlı ebeler hemşireler. Şuan başında nöbet tutuyorum, birazdan yine emzirip babanı uyandırcam nöbet teslimi yapıcaz. 3gündür uykusum Hala hafif sancım var Ama sen var ya hassasım, oburum herşeye bedelsin. Kesseler acımaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?