Amina.s.firstday , yapraksarma çok güzel anlatmışsınız alah sizi hiç ayırmasın. sağlıkla byütün bebişlerinizi. darısı bizlere inşallah.
Amin hepimizn evladının hayırlı ömürleri olsun inşAllaha.s.Yaprak sarma canım, demek gözüne sevda kaçtı, galiba benim gözüme de kaçtı hikayenizi okuyunca. Rabbim hep böyle sevda kaçırsın gözümüze, kızınız hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlı yazılar yazsın, mutlu, sağlıklı, analı-babalı büyüsün inşallah.
Amin:) sabrın sonu selamettira.s.Yaprak sarma,
Allah sizi hiç ayırmasın. sağlıkla büyütün inşallah... Yazılarınızı okudukça daha bir heyecan sarıyor beni :)
Aminnilay , firstday ve yaprak sarma inanılmaz güzel ifade etmişsiniz duygularınızı Rabbim meleklerinizden hiç ayırmasın sizi ve tüm doğum yapan anneleri Allahım nazarlardan korusun
Adımı mı unuttun:umursamaz: neyse canın sagolsun:) temennilerin için teşekkürlera.s.İLKGÜN , yaprak sarma (ben de senin adını unuttum işte alsanaalsanasmile ) çok güzel anlatmışsınız. ne güzel duygular dimi bunlar. Rabbim isteyen herkese versin. evlatlarımızdan ayırmasın. amiiiiin
oy oy kıyamam aglayanaolumunekankayizsmile Amin canım sende tez zamanda kucagına saglıkla al kuzunu inşAllaha.s.ilkgünnnnn çiğdemmmmmmmmm ağlattınız sabah sabah yaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffff harika bişey bu Allah a çok şükür ki sağlıkla geçti minikleriniz kucağınızda..
darısı bizlerin başına..
bu muciyezi Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...
olumunekankayizsmileaglamayın ya Darısı tüm sabırsızlıkla bekleyen güzel koruyucu meleklere gelsina.s.İlkgün ve Çiğdem bayıldım yazdıklarınıza ve şu an ağlıyorum.... çok duygulandım... darısı bizlerin başına inşallah...
oy oy ikom kocaman bir amina.s.olumunekankayizsmileikooooooo, çidooooooooooooooo mafettiniz benii yaaa biz daha doğurmadık dimiiiiiiiiii hala hamileyiz, hassasız yaniii.. ikinizde öyle güzel anlatmışsınız ki duygulanmamak mümkün değil, darısı hızla bizim başımıza artık diyorum ve minik meleklerinizle sağlık sıhhat içinde uuupuzuuunnnn ömürler diliyorum. opuyorumnanaktan
Amin canım oyy kızının aglamasına kıyamam:a015:a.s.ilkgün ,çiğdem sabah sabah ağladık kızımla beraber,Allah sağlık ve huzurla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi...
Amin canım ee dogur artık sende sizin yerinize beni fenalık bastı yoksa kızçen içerde dişmi çıkartcaka kızilkgünüm ve çiğdemcimm ğlayarak okudum yazdıklarınızı allahım yavrularızdan ayrımasın sizi bizede nasip etsin cennet kokulularımızı o kadar güzel anlattınızki ikinizde benimde doğurasım geldi ya çiğdemcim bu yolda sende benim yanoımda olduğun için çok teşekkirler çiğdemcimmm
Senin de gözlerine saglık olsun arkadaşım. Amin inşAllah en kısa zamanda güzel bir dogum hikayesi okumak isteriza.s.yaa bende artık guzel bır dogum hıkayesı yazmak ıstıyorum buraya.fırstday yapraksarma yüregınıze saglık ne guzel paylasmıssınız duygularınızı Allah analı babalı buyutsun bbesılerınızı darısı bız doguramayanların basına ınsallahopuyorumnanaktan
a.s.Sende harikasın kuzumolumunekankayizsmile yok artık anneyiz ya her halimiz salya sümük biizm biz artık iflah olmayız:kedi:ilkgünüm çiğdemim harikaydınız ben hala ağlıyorum nedense
sulugözlülüğüm hiç geçmedi ne olcek bu halim bilmiyorummmm
Amin Gamzecima.s. hayatımızın en önemli zamnlarını beraber geçirdik. Bundan ötesi var mı?olumunekankayizsmile Allah kuzularımıza haytırlı ömürler versin inşAllahçiğdemmmm ve ilkgünn rabbim hiç ayırmasın analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. çok duygulandım . sanki çok çok uzun zamandır berabermişiz gibiydik. biz hepimiz çoşmuş hormonlarımızla kavga etmeden bunca zaman geçirdik ya artık eminimki bundan sonra daha da çok paylaşacağız. mutluluğunuz daim olsun canlarım
a.s.Dur bir bismillah gaza gelip hemen hamile kalayım demekaydirigubbakcemile3 İkincileride beraber yapcagız yaalkisalkisalkis Ben teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanilkgün , çiğdem ikinizde ne güzel anlatmışsınız doğurduğum halde yeniden doğurasın geldikaydirigubbakcemile3
Rabbim anne olmak isteyen tüm kadınlara bu duyguyu yaşatsın ve darısı bu hikayeleri okuyupta heycanlanan ne zaman bende yazıcam diyen tüm hamile arkadaşlarımızın başına olsun.
çiğdemcim hepimizin ismini yazıpta teşekkür etmen büyük incelik sende bizi güzel sohbetinden mahrum bırakmadın sanada teşekürler datlumŞeniz
a.s.Efenin annesi o sizin inceliğinizopuyorumnanaktan Hepinizi çok seviyorum.Ama itiraf edeyim bebelerinizi daha çok seviyorumMayıs anneleri 9 ayı birlikte geçirdiler, mayıs bebişleri de birlikte büyüyecekler inşallah...
Güzel dileklerini ileten her arkadaşıma tek tek teşekkür ederim...
Çiğdemcim özel teşekkürün çok inceydi, sen de yakınlığını her zaman hissettrdiğin için çok teşekkürler canım, hep yanımızda ol inşallah....