2010 Mayıs Annelerinin doğum hikayeleri

firstday , yapraksarma çok güzel anlatmışsınız alah sizi hiç ayırmasın. sağlıkla byütün bebişlerinizi. darısı bizlere inşallah.
Amina.s.

Amin hepimizn evladının hayırlı ömürleri olsun inşAllaha.s.

Yaprak sarma,
Allah sizi hiç ayırmasın. sağlıkla büyütün inşallah... Yazılarınızı okudukça daha bir heyecan sarıyor beni :)
Amin:) sabrın sonu selamettira.s.

nilay , firstday ve yaprak sarma inanılmaz güzel ifade etmişsiniz duygularınızı Rabbim meleklerinizden hiç ayırmasın sizi ve tüm doğum yapan anneleri Allahım nazarlardan korusun
Amina.s.

İLKGÜN , yaprak sarma (ben de senin adını unuttum işte alsanaalsanasmile ) çok güzel anlatmışsınız. ne güzel duygular dimi bunlar. Rabbim isteyen herkese versin. evlatlarımızdan ayırmasın. amiiiiin
Adımı mı unuttun:umursamaz: neyse canın sagolsun:) temennilerin için teşekkürlera.s.

oy oy kıyamam aglayanaolumunekankayizsmile Amin canım sende tez zamanda kucagına saglıkla al kuzunu inşAllaha.s.

İlkgün ve Çiğdem bayıldım yazdıklarınıza ve şu an ağlıyorum.... çok duygulandım... darısı bizlerin başına inşallah...
olumunekankayizsmileaglamayın ya Darısı tüm sabırsızlıkla bekleyen güzel koruyucu meleklere gelsina.s.

oy oy ikom kocaman bir amina.s.olumunekankayizsmile

ilkgün ,çiğdem sabah sabah ağladık kızımla beraber,Allah sağlık ve huzurla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi...
Amin canım oyy kızının aglamasına kıyamam:a015:a.s.

Amin canım ee dogur artık sende sizin yerinize beni fenalık bastı yoksa kızçen içerde dişmi çıkartcaka kız yesin onu tetesia.s.

Senin de gözlerine saglık olsun arkadaşım. Amin inşAllah en kısa zamanda güzel bir dogum hikayesi okumak isteriza.s.

ilkgünüm çiğdemim harikaydınız ben hala ağlıyorum nedense
sulugözlülüğüm hiç geçmedi ne olcek bu halim bilmiyorummmm
a.s.Sende harikasın kuzumolumunekankayizsmile yok artık anneyiz ya her halimiz salya sümük biizm biz artık iflah olmayız:kedi:

Amin Gamzecima.s. hayatımızın en önemli zamnlarını beraber geçirdik. Bundan ötesi var mı?olumunekankayizsmile Allah kuzularımıza haytırlı ömürler versin inşAllah

a.s.Dur bir bismillah gaza gelip hemen hamile kalayım demekaydirigubbakcemile3 İkincileride beraber yapcagız yaalkisalkisalkis Ben teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

a.s.Efenin annesi o sizin inceliğinizopuyorumnanaktan Hepinizi çok seviyorum.Ama itiraf edeyim bebelerinizi daha çok seviyorum

canım çiğdemcim hem okudum hem ağladım...... allahım zümra kuzuma upuzun sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallahh bu arada senin güzel sohbetlerin için asıl biz sana çok teşekkür ederiz canım arkadaşım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ilkgüncüm ağlattın beni yaa ne güzel i doğum hikayesi allah uzun sağlıklı ömürler versin efe bebeğe.....inşallah hayırlı bi evlat olur iki cihanda alnınızın akı olsun efe bebek....

ilkgüncüm ağlattın beni yaa ne güzel i doğum hikayesi allah uzun sağlıklı ömürler versin efe bebeğe.....inşallah hayırlı bi evlat olur iki cihanda alnınızın akı olsun efe bebek....
senin hikayenidebekliyoz ömrümm görüşemiyoz bari hikayeni dinleyelim bizim kızın geleceği yok belki gaza gelirkaydirigubbakcemile3

Kızlar bakiim benim hikayemi nasıl yazıcam ....Aylardır kızların okuma ömür etkileniyosun demelerine rağmen bu hikayeleri okuyup okuyup ağlamıştım şimdi kendi hikayemi yazıyorum ağlamayın rahat rahat okuyun kaydirigubbakcemile3

Eşime 15 senedir aşığım ben... 3 sene evvel nihayet evlendik kaydirigubbakcemile3...ılk sene işimle ilgili sınavlarım olduğu için çocuk düşünmemiştik ama ikinci sene artık beklememiz için bi sebep olmadığına karar verdik... ıkimiz de çok istememize rağmen ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı.. Herşey allahın takdiri tabiki çok ağladım çok üzüldüm kısmet diilmiş olmadı...ıstememize rağmen zaman geçip de bebeğimizin olmaması beni üzmeye başlamıştı ve doktora gitmeye karar vermiştim çok tatlı bir bayan doktor buldum kendisi sağolsun moralimi yerine getirdi. Boşuna üzülmememi, bi problemim olup olmadığına baktıktan sonra gerekiyosa hemen tedavimi yapıcağını söylediğinde öyle rahatlamıştım ki anlatamam ...Çok şükür ki hiç birine gerek kalmadan bebişim annesinin içinde büyümeye başlamış......
ılk aylarımı hayal meyal hatırlıyorum çok bulantılı zor aylardı olsun kuzum için herşeye razıydım ...Eşimin annesini hastalığı bizi çok hırpaladı herkes erken doğum yapıcağımı söyleyip durdu.....Ben bile inandım bi ara iyce paranoyak olmuştum sağolsun kızlar bana çok destek oldu kızlar siz kendinizi biliyosunuz siz olmasanız ben nasıl geçirirdim bu süreyi .....Dokuzuncu ayıma kadar iyi kötü gelmiştim ki dokuzuncu aya girdiğim hafta eşimin annesini kaybettik ve çok büyük üzüntü yaşadık arkasından bi ay geçmeden bi pazar günü beyazıt oğlumun ciğerlerime tekme attığını sanarak acile gittim...Acilde safra kesemin taşla dolu olduğunu acilen alınması gerektiğini öğrendik...O gün sezeryana alınmam gerektiği söylendiğinde çok korktum bebeğim daha 36 haftalıktı...Bişey olurmu küvöze girermi diye sorup duruyodum neyse çok zor bi hafta geçirdim çok şükür ameliyatımı doğum sonrasına ertelemeye karar verdiklerinde dünyalar benim oldu... 39. haftama bi gün kala karnımda hafif hafif ağrılar başlamıştı .Pazartesi sabahı işyerinde çok önemli bi işim olduğu için istemeye istemeye işyerine gittim bi yandan da sancımın geldiğini hissediyodum acilen işlerimi bitirdim. Babama sancım olduğunu söyledim ve ablam babam ben hastaneye yola çıktık. Sağolsun babam tüm trafik kurallarına uyarak kaydirigubbakcemile3 beni hastaneye götürdü ...Yoldan eşimi aramıştım gittiğimde ordaydı nasıl rahatladım anlatamam...Burdan sonra anlatıcaklarım o kadar kısa sürdü ki toplasanız 15 dakikadır onun için hayal meyal herşey....Hastaneden içeri girdiğimde sancılarımın çoğaldığını doğumumun çok yakın olduğunu hissediyodum. Doktorun muayenehanesinden içeri korkarak girdim çünkü doğumla ilgili hiçbişeyim hazır diildi çantam evdeydi annem evdeydi....Doktor muayene ettikten sonra 4-5 cm açıklığım olduğunu ama bebeğimin yola inmediğini, eğer suyum gelirse kordonunun kendinden önce sarkıcağını bebeği tehlikeye atamıycağını anlattı. Hemen sezeryana gidiyoruz dedi ve iki dakka sonra kadın doğum katına hazırlanmaya çıkmıştık. Eşim ve ablam neşeli olmaya çalışıyodu ama hepimiz korkuyorduk.. babam hemen annemi almaya eve gitti .O arada doktor kan testlerimi istedi bi de nst alalım dedi iyiki demiş.... Nst yi dinlerken birden ses kesildi allahım noluyo dedim çok korktum makina alarm verdi hemşire hemen doktoru aradı ben ağlamaya başladım eşim bişey olmıycak hastanedeyiz diyo ablam beni giydiriyo.... Hemen sedye geldi apar topar ameliyathaneye indim. Aşağı indiğimde ablamla eşimi kapıda bıraktım ama herkesin anlattığı gibi duygusal anlar yaşamadık aksine bi an önce ameliyathaneye girmekten başka bişey düşünemiyodum...ıçeri girdiğimde iki hemşire anestezi uzmanı ve doktorum hazırlanmışlardı beni hemen ameliyat masasına aldılar ve anında damardan ilaç verip ağzıma narkozu dayadılar... Sonrasımı sonrası boşluk ...Beyazıtım 10 dakika geçmeden çıkmış ameliyathaneden çıkarıp yıldırım bebeğin babasını sormuşlar babamız annemleri karşılamaya gittiğinden beyazıtı ilk teyzesi görmüş..Ben 40 dakka sonra çıkmışım ama ameliyathanede ayılttılar. Hemen oğlumu sordum odanda seni bekliyo dediklerinde nasıl rahatladım anlatamam ...Yeniden doğdum derler ya ben ameliyathanede yeniden doğdum beyazıtımın doğumuyla...

Sezeryanım biraz zor oldu kızlar yalan söylemiycem ama inanın herşeye değer ..Canım oğlum yatağında uyuyo babası onun nefesini dinliyo bende burda size yazıyorum allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin ve allahım kimsenin ellerini boş bırakmasın ...Doğum yapıcak annelere hayırlı doğumlar dilerim allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah bu arada bende 9 aydır arkadaştan ileri olduğum kız kardeşlerime bana tahammül edip dertlerimi dinledikleri için çook teşekkür ederim...Sizi çok seviyorum kızlar.......

Son düzenleme:
ömürcüm Allah analı babalı büyütsün. zor ya da kolay kollarımızın arasındalar ya. herşeye deyiyor. kim derdiki elvan gece 4te uykusundan kalkıcak, kralı gelse beni bu saatte ayakta tutamaz ama yavrun için herşeyi gözü kapalı yaparsın. senin aracılığın ile yazayım: Aklıma geldikçe dua ediyorum. Allah bebek hasreti çeken herkese bu duyguyu tattırsın.

Ömürüm, kuzum, Beyazıtımın güzel annesi... yaaaa çok duygulandım kuzum yamafoldumben Kokla küçük beyi teyzelerinin yerine.Anasınıda danasınıda öpüyorumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
böyle anlatın anlatın , sonra ben aglamaktan mahfolayım. üç kere yüzümü yıkadım da anca toparladım kendimi .

Allah bebişlerini size , sizi de bebişlerinize bagışlasın arkadaşlar . Allah bize de hayırlı dogumlar nasip etsin.

ömürcümm bende sen,çok seviyorum iyiki hamiş kalmış ve sizi tanımışımm ama biz hamişiz hala sulu gözlerle okudum her cümleni rabbim kuzunu sana bağışlasın hayırlı evlat olsun inş canım benim darısı bizim başımıza

canım gözünaydın opuyorumnanaktan bebişine kavuşmuşsun .bende duygulandım çok senağlama sağsalim kucağına almışsın ya inşallah bizlerde kucağımıza alırız kuzularımızı :sm_cool:

Evettt kızlar şimdide ben anlatıyım doğum hikayemi okumaya hazırmısınız ?ama lütfen özellikle hamiş arkadaşlar ağlamak yokkkk
Canım kızım Eyşan'ım benim ikinci evliliğimden oluyor. Birde ciğerimin diğer yarısı oğlum Kürşat'ım var ilk evliliğimden, eşimle bir sene önce evlendik benim hep hayalim bir kız çocuğumun olmasıydı şükürler olsun rabbimden dileğimi kabul edip bana ikinci göz ağrım kızımı bağışladı, kolay bir hamilelik geçirdim fakat oğlumdan ayrı olduğumdan dolayı gözü yaşlı bir hamilelik geçirdim aynı şekilde oğlumuda okşaya okşaya büyüttüm ama kader bir senedir ayırdı beni evladımdan, her neyse falza derinlere girmek istemiyorum, ikili testler üçlü tesler şeker taraması derken aha büyüdü aha geri kaldı 9 ayı devirdik, ben rutin kontrollerimi başka bir hastanede yapmıştım fakat doğum ücretleri çok yüksek olduğu doğumumu oeada yapmaktan vazgeçip yine özel bir hastaneda cazip fiyatı olduğu için oraya gitmeye karar verdik, 36+4 günlüğüz bu yeni hastaneyi görmek için eşimle gittik sadece fikir olsun diye :sinifsinif: dr. hanım çok şirin bir bayan ben durumumu anlattım benden diğer hastanedeki tahlillerimi getirmemi istedi güya diğer sefere götürücem, nst istedi benimde o gün hafif adet ağrıları gibi ağrılarım vardı ve en nihayetinde nst de ağrılarım çıktı hemen gözlem odasına alınmamı istedi ağrı kesici dil altı ilaçları, serum ve iğne 24 saat bekledik fakat ağrılarımda her hangi bir azalma olmadı ve dr.un kararı ile hemen ameliyata alınmamı istedi, dr. hanım bebeğin sağlığının nasıl olacağını bilemeyiz önemli olan senin iyi olman demesi ameliyat öncesi çok moralimi bozdu neyse 20.04.2010 saat 18.30 ameliyathaneye alındım üç tane anestezici tepemde bana epidural olucağını genel anestezinin bebeğin küçük olmasından dolayı sıkıntı yaratacağını söyledi ben genel anestezi istiyordum kızım için onada tamam dedim. herşey hazır epiduralim yapıldı ben hiç bişey hissetmiyorum dr. başımda sürekli konuşuyor sorular soruyor bana o an saçma sapan gelmişti :)) ben diyorum başlamadınızmı ameliyata yok diyorlar bebek hemşiresini bekliyoruz sonra hemşire geldi bana o an dediler ki biraz göğsünde baskı hissedeceksin sakin ol, o an biraz baskıyı hissettim ve ardından kızımın o güzel feryadı karabiberim doğmuştu Allah'ım çok güzel bir duygu o an dr. dediğim şey yaşarmı kızım nasıl dr. um ? "maşallah güzel feryad etti ciğerlerine maşallah" dedi öyle bir duygu ki ağlamaya başladım diğer tarafta ayrı kaldığım oğlum diğer tarafta kızım o an yalvardım yaradanıma kimseye evlat acısı verme yarabbim diye... ameliyat haneden çıkıyorum eşim, annem ve yeğenim telaşlı ve yaşlı gözlerle kapıda beni bekliyorlar. öyle güzel bir an ki tekrar yaşamak isterdim, odama alındım kızım hala yanıma verilmedi korkmaya başladım eyvah bişey oldu diye canım fedakar anacım benim ağlamama dayanamadı yukarı yoğun bakımdaki hemşirelerden rica etmiş "kızım bebeğine bişey olduğunu sanıyor lütfen resmini çekermisiniz diye" saolsun arkadaşlar kızımın resimlerini çekip verdiler. Arkadaşlar odaya boş gelmek çok zor ben sonta çıksada yukarı çıkıp kızımı göreyim diye can atıyorum fakat nerde o kadar uzun yürütmüyorlar salya sümük iki gün ağladım bebişime vermiyorlar diye sadece saat 14,00 ila 15,00 arası eşim ve beni alıyorlar sadece 10 dk. bebeğini görüp çıkıyorsun hastanede iki gün kaldım üçüncü günü ben çıkarken bebeğimi taburcu etmediler beni tek taburcu ettiler Allah kimseye göstermesin çok zor ben hastane için almış olduğum lohusa pijamalarımı dahi giyemedim tüm acılarımıda unuttum sadece kızımı düşünyordum neyseki Allah'tan dördüncü gün sevindirici haber geldi ve kızmı hasteneye almaya gittik kızımı ilk defa kucağıma alıyorum minicik karabiberim, elleri ayakları mor içinde rabbim sana şükürler olsun kızımı kucağıma almayı nasip ettin diye dualar ederek evimize döndük, şükür artık şimdi Eyşan'ım çok iyi Allah kimseyi o yolda koymasın rabbim tüm gün sayan arkadaşlarımızın bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

ömür, zeyno bravo kızlar ağlattınız beni yani. allahım hiç kimseyi evşadından ayırmasın evlat hasretiyle sınamasın. isteyen herkese evlat versin allah en kısa zamanda. 1ay beklemek bile çok kötü ya yıllarca beklemek doğucağı günleri sayıyoruz. allahım ikinizin bebeğinede sağlık versin. koklayın o güzel kokuluları.

zeynoxx canım gözün aydın kızınla birlikte ağlayan gözlerin inş güler ve hep mutlu olursun allah oğlunuda kızınıda sana bağışlasınn sağlıkla büyüt kızçenii

ömür canım ne güzel yazmışsın Allah bağışlasın yavrunu darısı başımıza..

zeyno canım senin de gözün aydın Allah ayırmasın evlatlarından.

ZEYNOXX canım Allah analı babalı büyütsün Eyşan meleği,hayatının her anı bebeğini kucağına aldığın ilk anki kadar mutlu geçsin...

Arkadaşlar güzel temennileriz için teşekkürler opuyorumnanaktan

ınşallah, henüz bebeğini kucağına alamayan arkadaşlar sizlerde tez zamanda alırsınız yavrularınızı kucağınıza bayanssulusmile

kızlar hikayelerinizi okudum...hepsine teker teker ağladım...Allahım bu nasıl bir duygu...yaşayamayan herkese de nasip etsin rabbim..benim hikayeme gelince çok içaçıcı bi hikaye sayılmaz...çok şükür bebişimde de bende de bi sorun olmadı ama moralim çok bozuk gittim doğuma..
böyle zamanlarda insanın en çok eşinin desteğine ihtiyacı oluyor...malesef ben o desteği eşimden hiiiç görmedim..ağlayarak gittim hastaneye...zaten moralim çok bozuktu...iki kızım var küçüğü 2 yaşında...
onları evde bırakıp hastaneye gitmek ölüm geldi bana...ve eşim o kadar vurdumduymaz davrandı ki...doktor tam 7de hastanede olun tahlillerin yapılacak hazırlanacaksın 8de ameliyata alıcam dedi...
ve ben 7ye 20 kala eşimin başında hala onu uyandırmaya çalışıyordum...bi yandan ağlıyorum bi yandan kızıyor bana uyutmadın diye...8e doğru gideriz bişey olmaz diyor...neyse zar zor 7de ulaştık hastaneye..
hemen hazırlandım...doktorum geldi odama kordonları bağlatmakta kararlımısınız dedi...içimde ufak bi tereddüt vardı ama 1 saat önceki eşimin davranışlarından o tereddüt gitti...evet dedim doktora...
sonra ameliyathaneye gittik...gerisi zaten bildiğiniz gibi epidural sezeryan herkes aynı şeyleri yaşıyor...
sonuna kadar da beni hiç bayıltmadılar...çok sakindim..kordonlarım da bağlandı...doktorum ameliyat boyunca benimle çok sıcak sohbet etti..çıkınca hemen annemle eşimin yanına gitmiş anlatmış ameliyatı..ben çıkınca da benimle beraber odama kadar geldi..ne yapmam gerektiğini anlattı...akşam üstü bidaha geldi kontrol etmeye..sabah yine geldi pansuman yaptı yarama...
velhasıl doktorum eşimden çok daha fazla destek oldu bana....
tabi doğmdan sonra bebeğimi görünce bu sıkıntıları unuttum ta ki şimdi buaraya yazıncaya kadar..
ve emin olun kzımış erkekmiş hiiiiç farketmiyor..kucağıma alıp koklayınca kızımı kızdım kendime kız olduğunu duyduğumda üzüldüğüm için...
küçük meleğim o benim..annesinin kuzusu..
kusura bakmayın içinizi kararttım belki de böyle bi hikayeyle...bunlar da hayatın gerçekleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…