2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

boncuk32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
791
0
96
İstanbul
Kızlar sizi bilmem ama rezil vaziyetteyimsempatiksalakcinni doğumdan sonra eve geldiğim kilonun çok üstündeyim tatlı yersem süt olucak gazını verdiler şimdi kısır bi döngüdeyim artık dört ayı bitti beyazıtın bi aya kadar ek gıdaya tamamen geçmiş olucaz bende yavaş yavaş kiloları veriim diyorum hadi birlikte verelim kilolu anneler tartılıp buraya yazsın birbirimize destek olup verelim şu kiloları ...sağlıklı rejimler araştıralım sütleri kesmeden gitsin şu kilolar şekr bayramı gitti kurban bayramına incelelim biraz bari:lepi::lepi:

oy ömürüm senin topiğini sevsinlerrolumunekankayizsmile canım valla nasıl verilcek bilmiyorum ben hamişlikte çok almadığımdan hamiş öncesi kiloma geldim canım ama idel hani çok hoş gözüktüğü kilom 60 tabi kociş bu halle daha çok seviyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile ama versem daha iyi birde emzirdiğimdenmisir nedir çok acıkıyom canım ya abur cubur yiyorum düşünn halleyleri bir çırpıda götürüyorumm kaydirigubbakcemile3

çok sevdim bu topiği...60 kiloyla hamile kaldım boyum 1.70..gayet idealdim yani...hamileliğimde tam 22 kilo aldım...ilk 1 ayda 15 kilom gitti...şuan 67 kiloyum..ve kocaman bi göbeğim varhayatımı düzene sokmam lazım..uyku saatlerim ara öğünlerim spor.......bişeyler yapmam lazımklava:

ömürüm harıka bi topic açmışsın cnm
:)))))
ama gel görkı ben kılomu buraya yazmaya bıle cesaret edemıyorum ve hiç gideceğede benzemıyolar
galıba benı çok sevdiler:))))

püfff çok sevdim bu topiği. bugün kuaföre gittim anam dev anası gibi olmuşum gıdım çıkıo böle gerdanımdan. eyvahedigeldismile kocam otobüs gibi oldun hanım diye dalga geçio benlen. alsanaalsanasmileacil bişiler yapmak lazım kızlar beraber kolları sıvayalım hadi. valla bugün fön çektirdim fön bile yakışmadı deli olceeemmmmmmmmmmmmmmmmm.-tatlicadiarzu-

biz kocamla başladık yavaştan diyete..akşamları salata yiyoruz..bigün balıklı bigün tavuklu,makarna salatası vs...hergün değişik değişik..akşam öğünümüz salata yani...birde tatlıyı kesmeye çalışıyorum ama o çok zor oluyor

bende aynı dertteyim ya şu göbekler yok muuuu hiç bir yere sığmıyolar deli oluyorum ama emziriyorum diye tabi kesemiyorum şu 6 ay bitsin başlıcam bende

kızlar ben de garip bi metabolizma varmış hamileliğimde onu anladım. şu anda da emzirdiğim için midir bilinmez sürekli çikolata dondurma falan istiyo canım eşim şaşırıyo bu kadar abur cubur yememe. Ama ona rağmen kilo veriyorum 55 kiloyla hamile kaldım 61 kiloyla doğuma girdim şu an 51 kiloya kadar düştüm kızmayın bana:):)

esranil sadece 6 kilo mu aldin yani aferin:) kac kilo dogdu bebegin ?

valla ben 21 kg aldim, boy 170, 56 yla kaldim 77 le doguma girdim. ilk 1 ay 15 kg uctu gitti, kaldi 6 kilo o da 16 gibi gozukuyor evelallahh

evet cnm 6 kilo aldım göbeğim dışında pek bi değişiklik yoktu bende kızım 3 kilo doğdu
zaten hastaneden çıktığımda nerdeyse eski kiloma dönmüştüm :):)

abovvvvvvvv vallahi 5 kilom var hamıle aklamdan öncekı kılomla, ama oda göbekte topmlandıgı için tombalak gozukuyorum deli olcam valla çok çırkınım göbeğim özellikle kaçlaymış göğüsmüş bunlardakı kıloya ben takmıyorum da göbek hiç svmediğim bi ayrıntı dev ayrrtıntııııı, diyet yapamam şimdilik mekıke başladım 7 taneden fazla çekemıyorum dıkışlerım acıyo vahım d urumdayım:S

evet cnm 6 kilo aldım göbeğim dışında pek bi değişiklik yoktu bende kızım 3 kilo doğdu
zaten hastaneden çıktığımda nerdeyse eski kiloma dönmüştüm :):)

maşallah valla...ne güzel..peki göbek ne durumda..o da hiç yok deme bana abyılıveririm şimdikafamçokkarıştı

pancekk canım sende bendensin:)22 kilo almıştım..ilk ay 15 gitti..kalan 7 hala bende hatta sadece popo ve göbeğimde...gitsinler artık....

off offf bu kilolarr mafoldumben
hamile kalmadan önce zaten 8 kilo fazlam vardı üstüne 12 kilo aldım oldumu sana 20 doğumda 7 kilo gitti kaldı 13 akannehir
doğumdan beri bir gram veremedim çünkü abur cubur çok yiyorum kocaman bir göbek kalçayla dolaşıyorum. omuzlarım bie genişledi hamileyken giydiğim gömleğin kolları olmuyo (( hamileyken daha zayıf görünüyodun diyolar yani aşırıda bi şişlik var vücudumda adette olmadım (( hiç bir kıyafet olmuyo( nefret ediyorum kendimden mafoldumben

evet kızlar nasıl vericez bu kiloları artık eski halime dönmek istiyorum hem emzirip hem nasıl rejim yapıcaz bakalım :))))

walla henüz adet olmadım spor da yapmadım hiç ama göbek çabuk toparladı hiç yok şimdi
dedim ya hiç bi çabam olmadı sanırım biraz da yapı meselesi
yanlız ben çok su içiyorum belki onun etkisi olmuştur...

ne güzel...benimde spor yapmam lazım bu göbeği toparlamak için..ama bu sıralar mümkün değil.Doğa yı bırakacak kimsem yok...bakalım yapacaz bişeyler..
salata diyetiyle 1 kilo vermişimalkisalkisalkis

ömürüm topiğini çok beğendim ,tubacım ne işin var kız senin bu topikte git sen ebru şallı tayfasıylan takıl :gitme:burası tosun gibi kilo alanların topiği şaka bi yana diyt falan yapmadan 15 gittide kalanlar niye gitmiyo anlamıyom,ben 21 kilo aldım 15i gitti kaldı 6 kilocuk ama tam kaldı yani sabit duruyo kilom 60 bazılarına göre çok değil ama göbekten nefret ediyorum yaaaaaaaaaamafoldumben işede başladım şimdi bakalım tempom artarsa belki gider kilocuklar

6-7 kilo da bende var yapıştı kaldılar sinir oluyorum bide bayramda köyde uzun zamandır görmeyenler "kilolar kalmış veremedinmi emziriyosunda daha da veremezsin , aaaaaa nekadar kilo almışsın, " gibi laflardan da nefret ettimmmmmmmmmmmmalsanaalsanasmile

ah şu tatlıya düşkünlüğümü bıraksammm veririm de.

ya ne güzel hamişken hiç tatlı yiyememiştim 6-7 ay boyunca.şimdi deli gibi canım istiyor. hele bayramda o baklavaları yedim durdum:umursamaz:

ay nevin evet vermiştim ama şu ara aldım gibi ya canım çok tatlı çekiyo emzirdiğimiz içinmişş ahh ahh

Bende kilolu hamile kaldım dogumdan 3 kılo kaldı ama en az 10 kılo vermem lazım .Ama yıyorum emzırdıgım ıcın acıkıyorum ek gıdaya gecsek bıraz dıyet yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…