ayy sonunda 50 oldum..hihoyyyt tabi geç verdiğim için bayrama kadar 48-49 olmak hayal oldu..
kızlar ben de 1 haftadır arada kaçamaklar yapsam da diyet yapmaya çalışıyorum...yalnız bazen kızım aç kalıyor...özellikle akşamları...süt içip yatıyorum ama bazen mama da yemediği zamanlar hiç uyutmuyor sürekli uyanıyor...szin sütünüz de azalıyormu.....
canım ben 70 kiloyum ve çook mutsuzum.geçen hafta sonu biraz dikkat edeyim dedim pazartesi hiç sütüm yoktu oğluma yoğurt vermek zorunda kaldık.bu hafta sonu da yeımedim okuldan geldiğimde 150 ml çıkan süt sadece 20 ml çıktı.bu sefer daha çok üzüldümbaktım olmayacak böyle yemeye karar verdim inan hiç iştahım yok.oğlum için yemeliyim.ben çalışıyorum oğluma öğlene kadar 400 ml süt bırakmam lazım.çok zor ama 1 ay kaldı sonra bebeğim 6 aylık olacak.şuna karar verdim ben ilerde kilo veririm ama oğlum sadece şimdi emebiliri ilerde ememez..
seyma dogum yapmıs bı kadın olarak 49 kılo olmak nasıl bı duygu:) ya zayıf annelere bayılıyorum sende onlardansın demekkı masallah.bende battı balık yan gıder modundan zararın neresınden donersem kardır moduna gectım sımdılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?