2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

ömür spor kesinlikle şart ama pestilim çıkıyo zaten evden işe işten eve ,kilo gitmiyo ayrı olay bide acaip bişi olmuş şuan 60 kiloyum ben önceden 59u gördüğüm zamanlarda olmuştu ama kollarım kalınlaşmış ya yok böyle bişey gömlek sıktı ya nasıl almışız anlamadım bölgesel zayıflamak lazım

15 gün sonra kuzenimin düğünü var bu halde ne giycem ben ya bişey yapmam lazım ama ne ???
suyu çok içiyorum çikolatayı falanda kestim ama tık yok sanırım böyle kalıcam

Emziren Anne Diyeti

Bir haftalık diyet programı

1. Gün

Sabah:

* Bir Bardak Şekersiz Süt,
* Bir Yumurta,
* Bir Kibrit Kutusu Kadar Beyaz Peynir,
* Bir Dilim Kepek Ekmeği

Arada Acıkırsanız Bir Elma.

Öğle:

* Bir Porsiyon Yağ Konmadan Yapılan Etli Türlü,
* Bir Ufak Tabak Makarna (Yağ Koymadan Haşlanacak)
* Bir Kase Yoğurt,
* Bir Dilim Kepek Ekmeği.

Akşam Üstü Bir Dilim Kepek Ekmeği ile Bir Dilim Beyaz Peynir.

Akşam:

* Bir Kase Domates Çorbası,
* Bir Balık Izgara,
* Bol Salata,
* Serbest Meyve.

2. Gün

Sabah :

* Bir Yumurta,
* Bir Kaşık Bal,
* Bir Dilim Kepek Ekmeği,
* Bir Domates-

Arada Bir Muz.

Öğle:

* Bir Tabak Etli Taze Fasulye (Yağ Konmayacak),
* Bir Porsiyon Yağsız Yapılmış Pilav,
* Bir Kase Komposto (Sakarin İle Tatlandırın),
* Bir Dilim Ekmek.

Akşam:

* Bir Kase Tarhana Çorba,
* 5-6 Adet Izgara Köfte,
* Bir Tabak Püre,
* Bir Kase Yoğurt,
* Bir Tabak Kayısı.

Yatmadan Önce Bir Bardak Şekersiz Süt.

3.Gün

Sabah:

* Bir Bardak Taze Portakal Suyu,
* Bir Dilim Beyaz Peynir,
* Bir Yumurta,

Öğle:

* Bir Tabak Taze Etli Bezelye,
* Bir Kase Cacık,
* Bir Ufak Dilim Börek,
* Bir Kase Komposto (Sakkarin İle Tatlandırın),

Akşam:

* Bir Kase Yayla Çorbası,
* Bir Tavuk But Haşlama,
* İki Havuç,
* Bir Domates,
* Bir Salatalık ve Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Salata Tabağı,

Yatmadan Önce Bir Muz.

4.Gün

Sabah:

* Bir Yumurta,
* Bir Domatez,
* Birkaç Bardak Çay.

Öğle:

* Bir Porsiyon Barbunya Pilaki,
* Bol Salata,
* Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt,

Akşamüstü Bir Muz.

Akşam:

* Bir Porsiyon Bonfile,
* Bir Patates Haşlama,
* Bir Tabak Taze Fasulye,
* Bir Kase Cacık,
* Bir Domates.

Yatmadan Önce Bir Bardak Şekersiz Süt.

5.Gün

Sabah:

* Bir Yumurta,
* Birkaç Bardak Şekersiz Çay.

Öğle:

* 6 Adet Yağsız Kıyma ve Az Ekmekle Yapılmış Izgara Köfte,
* Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt,
* Bir Tabak Süt ile Yapılmış Püre,
* Bir Portakal.

Akşamüstü Bir Muz.

Akşam:

* Bir Kase Mercimek Çorbası,
* Bir Tavuk Göğüs Haşlama,
* Bir Tabak Taze Fasulye,
* Bir Kase Cacık,
* Bir Elma veya Portakal.

6.Gün

Sabah:

* Bir Bardak Süt,
* 8-9 Adet Siyah Zeytin,

Öğle:

* Bir Tabak Yağsız Et İle Yapılmış Türlü,
* Bir Kase Cacık,
* Bir Ufak Tabak Yağsız Yapılmış Pilav,
* İki Portakal.

Akşamüstü Bir Bardak Ayran.

Akşam:

* Bir Dilim Kepek Ekmeği Bir Adet Alabalık Haşlama,
* Bir Domates,
* İki Havuç,
* Bir Salatalık,
* Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Tabak,
* Bir Ufak Tabak Yağsız Makarna (Üzerine İki Kaşık Yoğurt Koyabilirsiniz),
* İstediğiniz Meyveden Bir Porsiyon Yiyin.

7.Gün

Sabah:

* Bir Domates,

Öğle:

* Bir Tabak Taze Bezelye,
* Bir Kase Cacık, İki Havuç,
* İki Domates,
* Bir Haşlanmış Patates,

Akşamüstü Bir Elma Ve Bir Portakal.

Akşam:

* Bir Kase Domates Çorbası,
* Bir Bonfile,
* Bir Dilim Kepek Ekmek,
* Bir Patates Püre,
* Bir Domates,
* Bir Salatalık,
* Bir Havuç,
uygulayabilirseniz buyrun arkadaşlar :)

ben de 64 kilo ile hamile kaldım....15 kilo alıp 79 kilo ile doğuma gittim....12 kilo verdim....hamile kalmadan önceki kiloma 3 kilo var ama ben 7 kilo vermek istiyorum...inşallah verebilirim...arkadaşlar eski formuna kavuşmuşsun diyorlar ama 7 kilo daha verirsem iyi olur..

ben kavitasyon mudur nedir şöyle alternatif zayıflama zımbırtılarından memnun kalan verdim ve dikkat edince almadım diyen briileri varsa onu yapmak istiyorum, spor faln olanı korumak için ideal de kilo vermek için çok uğraştryo

ben kilo almadığım halde söyleyen oldu (ki kendi de 1 sene oldu hala doğum kilolarını
vermeye çalışıyo ) bunlar otomatiğe bağlamışlar ya da zevk duyuyolar boşver..

hahahaaa aynen canım yaa o şahısın 5 aylık kızı vardı ve doğum kilolarından şikayet edip duruyordu. dediğin gibi otomatiğe bağlamış bunlar. sen ne güzel çok almamışsın fırt diye vermişsin hepsini. bir daha hamile kalırsam 11 kilodan fazla zırnık almıcem valla fena ders oldu bu popo bana.sırnaşık şey

HAHAHA NASIL BECERCEN ONU BENİM HEDEFİM 12 KİLOYDU TERSİ OLDU 21LE BİTİRDİMkaydirigubbakcemile3OKADARDA DİKKAT ETTİM GÜYA SU İÇSEM YARIYODU VALLA HERKES DERDİNİ ANLATMIŞ BEN DAHİL ARKADAŞLAR FORMÜL VERİN NAPICAZ BİZZZ

ben bugün başladım şu an 67,5 kiloyum hadi hayırlısı,
sabah ve akşam nesfit yiycem 1 kase,öğlen yemek ne varsa onu yiycem arada meyve bol su başka türlü olmuyo sofraya oturuyorum az yiycem diye ama gözüm dönüyo en iyisi bu ,sonuçları yazarım

bencede herkes ne şuan onu yazsın her hafta güncelleyelim hatta bilen varsa liste tutalım olurmu

ben hamileliğimi 9 kilo ile bitirdim çok kilo almamıştım zaten şimdi 53 kiloyum 3 kilo fazlam var çünkü karnım var kot bile giysem üstüne dar bady giyemiyorum bütün kilom karnımda bugün aşı için hastaneye gittik bol bir kot ve ve bol bir gömlek giymiştim görenler acayip zayıflamışsın dedi moralim düzeldi demek ki bu tarz şeler almam lazımzemuszemus

67 kiloyum.....hamile kalmadan önceki kilom 64...hedefim 60 klio...inşallah verebiliriz....

evet cnm 6 kilo aldım göbeğim dışında pek bi değişiklik yoktu bende kızım 3 kilo doğdu
zaten hastaneden çıktığımda nerdeyse eski kiloma dönmüştüm :):)

nasıl bukadar az aldınız hayret cok hos... bızede ögretseniz az kılo almanın yollarını....bilmiyorumkismile

selam kızlar ben bu topıgı yenı goruyorum.halbukı cok ıhtıyacım kılo vermeye bı gayret bırıbırımızden guc alarak versek ne guzel olur.benım oncekı kılom 63 tu ama o zaman bıle falzlam vardı.doguma 81 le gırdım 18 kılo aldım.suan 67 kıloyum.ben 60 olmak ıstıyoruuuum

selam kızlar bu topiği görünce sevindim gerçekten...aranızda kilo vermeye en çok ihtiyacı olan benim...
ben geçen sene 84 kiloydum..diyetle sporla 69a düştüm ve hamile kaldım...doğumda 24 kilo aldım...93 kg oldum..ve şimdi yine 84 kiloyum...hatta yeni bir dijital baskül aldım fazla gösteriyor...86-87 geliyorum...kafayı yemek üzereyim...bu hamilelik bütün dengemi altüst etti...
şimdi geçen seneki tempoyla spor da yapamıycam..ama yarın diyete başlıyorum...umarım devam edebilirim...haftada bir tartılıp bakıcam...buraya da bildiricem...isterseniz hepimiz cuma sabahları tartılıp buraya kaç kilo verdiğimizi yazalım..

bendece süper olur canım ama ben bi türlü başlayamadım..başlayınca kilo verip vermediğimi yazarım bende

sabah kahvaltıdan sonra başlıyorum valla öğlene ne yesem diye canım herşeyi istiyo bazen yapıyorum üşenmiyorum bazende sürüyorum ekmeğe nutella bide yanına humana çayımı geçiştiriyorum bu boğaz çok fena çok çok :)

valla bugün tartıya çıktım şaka gibi 2kilo almışım:1shok: bune yaaa her antalaya gidişim bana kilo olarak geri dönüyo bıktım..karar verdim yarın diyete başlıyorum..umarım p.tesi başlayıp çarşamba günü biten diyetlerden olmazzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…