kızlar ben nerelere vursam kafaı yaaa 62,5 kilo hamile kaldım 80 kilo doğum yaptım şimdi 70 kiloyum :s ne zaman kilo vericem yaa emzirirken neler yemek lazım bilemiyorum biyerlerde emziren anneler için diyet listesi görmüştüm ama sanırım spor yapmak daha iyi olucak
ben kilo almadığım halde söyleyen oldu (ki kendi de 1 sene oldu hala doğum kilolarını
vermeye çalışıyo ) bunlar otomatiğe bağlamışlar ya da zevk duyuyolar boşver..
hahahaaa aynen canım yaa o şahısın 5 aylık kızı vardı ve doğum kilolarından şikayet edip duruyordu. dediğin gibi otomatiğe bağlamış bunlar. sen ne güzel çok almamışsın fırt diye vermişsin hepsini. bir daha hamile kalırsam 11 kilodan fazla zırnık almıcem valla fena ders oldu bu popo bana.sırnaşık şey
evet cnm 6 kilo aldım göbeğim dışında pek bi değişiklik yoktu bende kızım 3 kilo doğdu
zaten hastaneden çıktığımda nerdeyse eski kiloma dönmüştüm :):)
selam kızlar bu topiği görünce sevindim gerçekten...aranızda kilo vermeye en çok ihtiyacı olan benim...
ben geçen sene 84 kiloydum..diyetle sporla 69a düştüm ve hamile kaldım...doğumda 24 kilo aldım...93 kg oldum..ve şimdi yine 84 kiloyum...hatta yeni bir dijital baskül aldım fazla gösteriyor...86-87 geliyorum...kafayı yemek üzereyim...bu hamilelik bütün dengemi altüst etti...
şimdi geçen seneki tempoyla spor da yapamıycam..ama yarın diyete başlıyorum...umarım devam edebilirim...haftada bir tartılıp bakıcam...buraya da bildiricem...isterseniz hepimiz cuma sabahları tartılıp buraya kaç kilo verdiğimizi yazalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?