ayy bide neye sinir oluyom biliyonuzmu duruyolar ay kilomu aldın sen diyolar hayır almadım sadece aldıklarımı veremedim yeni doğum yaptım ya napıyım yaniiiilmaz:
bana da embesilin biri 40 mevlütümde (oysaki 30'unda yapmıştık) ay ilknur tanıyamadım seni, çok kilo almuşsın dedi. Pardon ama bende sizi tanıyamadım diip döndüm arkamı çıktım. Ebleh yaaa lohusaya söylenecek şey mi bu şimdi? Allammm hala kızıyorum verseler parçalarım o garıyı yeniden.alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:
bana da embesilin biri 40 mevlütümde (oysaki 30'unda yapmıştık) ay ilknur tanıyamadım seni, çok kilo almuşsın dedi. pardon ama bende sizi tanıyamadım diip döndüm arkamı çıktım. ebleh yaaa lohusaya söylenecek şey mi bu şimdi? allammm hala kızıyorum verseler parçalarım o garıyı yeniden.alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:
ben kilo almadığım halde söyleyen oldu (ki kendi de 1 sene oldu hala doğum kilolarını
vermeye çalışıyo ) bunlar otomatiğe bağlamışlar ya da zevk duyuyolar boşver..
duvarara vur elvancım ben öyle yappardım eskiden vurunn duvarlarakaydirigubbakcemile358le hamile kaldım boy 178 13 kilo aldım. kazulet gibiydim. 71le doğuma girdim 40günde 9kilo gitti 4ü kaldı. göbek falan yok bikini giydim AMAAAA kalçam çok genişledi ARMUT gibi görünüyorum kilo versem kalçam daralır mıki?
Tuba faydası olcaksa kendimi duvardan duvara vurayım:) ant 2kilonun lafımı olur zaten 50 kiloymuşun boyun çok kısa değilse gayet hoş duruyodur bence ben bi eski kiloma dönsem (54) 50yi düşünürüm diyetde yapamıyoz şimdi yaa off offf
amanin ant gelmiş nasılsın şekerim :))
benim çook işim var artık yarın falan topikte grşrz antcım kaçtım bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?