2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

10kilo da benim vermem lazım bugün başlıyorum yediklerimi azaltmaya,kurban bayramında herkesin çenesini kapatmam lazım,böyle de çoook güzelim ama bi tek eşim görüyo bunu :))))

ayy bide neye sinir oluyom biliyonuzmu duruyolar ay kilomu aldın sen diyolar hayır almadım sadece aldıklarımı veremedim yeni doğum yaptım ya napıyım yaniiiilmaz:

ayy bide neye sinir oluyom biliyonuzmu duruyolar ay kilomu aldın sen diyolar hayır almadım sadece aldıklarımı veremedim yeni doğum yaptım ya napıyım yaniiiilmaz:

bana da embesilin biri 40 mevlütümde (oysaki 30'unda yapmıştık) ay ilknur tanıyamadım seni, çok kilo almuşsın dedi. pardon ama bende sizi tanıyamadım diip döndüm arkamı çıktım. ebleh yaaa lohusaya söylenecek şey mi bu şimdi? allammm hala kızıyorum verseler parçalarım o garıyı yeniden.alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:

hahahaha çok hoşmuş ya

58le hamile kaldım boy 178 13 kilo aldım. kazulet gibiydim. 71le doğuma girdim 40günde 9kilo gitti 4ü kaldı. göbek falan yok bikini giydim AMAAAA kalçam çok genişledi ARMUT gibi görünüyorum kilo versem kalçam daralır mıki?

ben kilo almadığım halde söyleyen oldu (ki kendi de 1 sene oldu hala doğum kilolarını
vermeye çalışıyo ) bunlar otomatiğe bağlamışlar ya da zevk duyuyolar boşver..

benim de en az 5 kilo vermem lazım, eski halime dönmeye kalksam daha da fazla tabi ama zaten baya zayıftım 44 kiloyla hamile kalmıştım, 48 falan olsam yeter ama gram dahi veremiyorum aylardır boshayallersmile

ben kilo almadığım halde söyleyen oldu (ki kendi de 1 sene oldu hala doğum kilolarını
vermeye çalışıyo ) bunlar otomatiğe bağlamışlar ya da zevk duyuyolar boşver..

evet resmen zevk alıyor insanlar kilo almışsın, kalmış kilolar vs gibi şeyler söylemekten, ilginç bir psikoloji :))

Bana da herkes kilon kalmamış diyor ama daha 5 kilom var hamile kalmadan önceki kiloma dönmeme. Kilomu göstermiyorum Allah'tan. Eşimde hiç kilo vermemi istemiyor, 100 gr verdiğini görürsem çok büyük kavga ederiz diyor. Ohh hiç uğraşmıyorum ben de, gerçi hafif göbek kaldı rahatsız ediyor beni ama napiim yav paşa vardı orda kolay mı zemuszemusbayanssulusmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

duvarara vur elvancım ben öyle yappardım eskiden vurunn duvarlarakaydirigubbakcemile3

biraz geriden gelmişte olsam bu topic süper olmuş..bendezayıflama çalışmalarına başlıcam önümüzdeki hafta..48 ile hamile kaldım 60 la doğuma girdim şuanada 50 kiloyum..3 kilo daha vermek istiyorum işe yararsa buradanda paylaşırım..

Tuba faydası olcaksa kendimi duvardan duvara vurayım:) ant 2kilonun lafımı olur zaten 50 kiloymuşun boyun çok kısa değilse gayet hoş duruyodur bence ben bi eski kiloma dönsem (54) 50yi düşünürüm diyetde yapamıyoz şimdi yaa off offf

kızlar ben nerelere vursam kafaı yaaa 62,5 kilo hamile kaldım 80 kilo doğum yaptım şimdi 70 kiloyum :S ne zaman kilo vericem yaa emzirirken neler yemek lazım bilemiyorum biyerlerde emziren anneler için diyet listesi görmüştüm ama sanırım spor yapmak daha iyi olucak

işte keşke boy olsaydı..malesef 160 ım canım ideal kilom aslında 47-48 di ama şimdi küçülcekmiyim bilmiyorum 2 kilom kaldı ama kollarım falan kalın hala anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…