tuba bu diyeti yaparken başka neler yiyosun..bende 10 gündür falan yapmaya çalışıyorum ama tam olmuyo tabi...tatlı bişey yemeden duramıyorum..sabah kahvaltı k.fleks bazen akşam yemiyorum onun yerine halley falan yediğimden:kedi: ve veremiyorumda..aslında benim metobolizmamı hızlandırmam lazım sanırım yavaşladı..
az önce 51 i görmüş bulunmaktayımmmmsositososito:dance::dance:
evevttt bayanlar sizlere bir müjde varmeye geldim..bu ay ilk reglimi oldum veee göbeğim eskiye göre daha toplu duruyor..kilolarımı verdiğimde verebilirsem tabi kalmayacak gibi..sengözlerimebaksanab
ne güzel senin adına sevindim ben 53 lerdeyim şuan bende 50 olmak istiyorum bu arada vücudum kabardı galiba fazla çikolatadan
aman allahım herkes 50 lerden bahsedıyo ben 60 a dusmek ıcın cabalıyorum(nolcak pekı benım halım:gitme:
selam kızlar...65 kilo olmuşum yaşasınnnn:lepi:
kaldı 5 kilo....
ya kızlar bende diyet yapıyorum.ama bazen çok acıkınca dayanamıyorum.birde platese başladım inş.faydasını görürürm.pilates yapan var mı?faydası olur değil mi
ya kızlar bende diyet yapıyorum.ama bazen çok acıkınca dayanamıyorum.birde platese başladım inş.faydasını görürürm.pilates yapan var mı?faydası olur değil mi
slm arkadaslar ben sıteye yenı uye oldum pek cozemedım daha kım nerde kımlerle yazısıyo.bende mayısta dogum yaptım.67 kıloyla hamıle kalmıstım, 83le doguma gırdım.dogumdan sonra 75i gormustum bı ara.sonra sut olsun dıye ıpın ucu kactı sımdı tartıldım 80 kıloyum cok utanıyorum
cok ta zor kılo verırım napıcam bılmıyorum. ya ben bıde cok yalnızım mayıs annelerıyle yazısmak ıstıyorum napmalıyım
arkadaslar dıyetısyene gıdenınız varmı nasıl kılo verıyosunuz ya sankı omrum boyunca boyle kalcakmısım gıbı gelıyo cok moralım bozuluyo.bıde hala emzırıyoruz sonucta dıyet yapmamız dogrumu.dıkkat etsem de pek bı degısıklık olmuyo katı dıyetlerle belkı verırım ama onu da ıstemıyorum o zaman cok mutsuz oluyorum cunku.butun gun evde otururp emzırıp bebek bakan bı kadının tek eglencesı yemek yemekken onu da kesersem nolcak.çokmu dramatıze ettım:) ya bıde malatyada oturanınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?