2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

yazmıştım cnm,öğlenleri protein ağırlıklı bişeyler yiyorum aralarda meyve o kadar

yaa kızlar kafayı yemek üzereyim yakında...noldu bana böyle bilmiyorum...aklım sürekli yemekte...diyete başlıym dedikçe daha çom yiyesim geliyor...diyetten falan vazgeçtim yeter ki kilo almıyayım şimdilik..24 saat evdeyim...sabahtan akşama kadar günüm sırasıyla çocuklara yemek yedirmekle geçiyor...tabi bu arada ben de atıştırıyorum ne bulursam...doğumdan önce 3 ayda 15 kg vermiştim..biliyorum ki isteyince yapabiliyorum ama nerdeeee.....her diyet bi hüsranla sonuçlanıyor...sütüm azalıyor..acaba psikolojikmi...ramazanda bile öyle azalmıyordu..iki gün diyet yaptım akşamları çocuk ağlamaktan yatmadı...üstelik mama da veriyorum...ama olmuyor...6 aylık da olmak üzere..başlasam da olur aslında ama..offff....evde oturmaktan oluyor...sıkıntıdan yemek yiyorum...kilomu yazmasam daha iyi olur korkarsınız sonra..napıcam beeeennnn...nolur bi akıl verin...
akıl vermekle de olmaz ki...iş benim iradede bitiyor...

evevttt bayanlar sizlere bir müjde varmeye geldim..bu ay ilk reglimi oldum veee göbeğim eskiye göre daha toplu duruyor..kilolarımı verdiğimde verebilirsem tabi kalmayacak gibi..sengözlerimebaksanab

evevttt bayanlar sizlere bir müjde varmeye geldim..bu ay ilk reglimi oldum veee göbeğim eskiye göre daha toplu duruyor..kilolarımı verdiğimde verebilirsem tabi kalmayacak gibi..sengözlerimebaksanab

ne güzel senin adına sevindim ben 53 lerdeyim şuan bende 50 olmak istiyorum bu arada vücudum kabardı galiba fazla çikolatadan

ya kızlar bend esuan dıyet yapmıyorum ama asırıda yemıyorum duzensız mı yıyorum yada evde kosturmacadan hızlı yıyorum ondan mı 500 gr daha almısım verecegıme yaa bende tuba gıbı k.flakes aldım baslıycam artık napım yaa bel bölgem cok genısledı mafoldumben

kil verenler tebrik ediyrum maaşallah size darısı başıma inşallah az kaldı 10 gün sonra başlıycam inşallah

ya kızlar bende diyet yapıyorum.ama bazen çok acıkınca dayanamıyorum.birde platese başladım inş.faydasını görürürm.pilates yapan var mı?faydası olur değil mi

ya kızlar bende diyet yapıyorum.ama bazen çok acıkınca dayanamıyorum.birde platese başladım inş.faydasını görürürm.pilates yapan var mı?faydası olur değil mi

ben gebelikten önce yapmıştım kilo olarak bi faydasını görmedim ama esneklik kazanıyosun ve sıkılaştığından daha zayıf görünüyosun:)

slm arkadaslar ben sıteye yenı uye oldum pek cozemedım daha kım nerde kımlerle yazısıyo.bende mayısta dogum yaptım.67 kıloyla hamıle kalmıstım, 83le doguma gırdım.dogumdan sonra 75i gormustum bı ara.sonra sut olsun dıye ıpın ucu kactı sımdı tartıldım 80 kıloyum cok utanıyorum
cok ta zor kılo verırım napıcam bılmıyorum. ya ben bıde cok yalnızım mayıs annelerıyle yazısmak ıstıyorum napmalıyım

canım bende evde plates yapıyorum...ilk zamanlar daha hevesliydim şimdi biraz sallıyorum açıkçası..ya sanırım plates kilo verdirmiyormuş..ama ben şu göbeğimden kurtulmak istiyorum..biraz vücudum sıkılaşsın toparlansın istiyorum..ve plates bunun iyi çok iyi...devam et bence..tabi biraz yediklerine de dikkat et...

merhaba betussss...mayıs annelerine girince 2010 mayıs anneleri:) topiği var..oraya gel canım...yanımızda kendini hiç yalnız hissetmezsin emin ol..görüşmek üzere...

300gr vermişim:)))))))

büyük başarı canımm:)

kurbandan sonra başlıcam söz veriyom kendime.

arkadaslar dıyetısyene gıdenınız varmı nasıl kılo verıyosunuz ya sankı omrum boyunca boyle kalcakmısım gıbı gelıyo cok moralım bozuluyo.bıde hala emzırıyoruz sonucta dıyet yapmamız dogrumu.dıkkat etsem de pek bı degısıklık olmuyo katı dıyetlerle belkı verırım ama onu da ıstemıyorum o zaman cok mutsuz oluyorum cunku.butun gun evde otururp emzırıp bebek bakan bı kadının tek eglencesı yemek yemekken onu da kesersem nolcak.çokmu dramatıze ettım:) ya bıde malatyada oturanınız varmı

malatyada oturmuyorum ama eşim malatyalı gidip geliyorduk eymen olmadan önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…