arkadaşlar iştahım çok kapandı canım bir şey yemek istemiyor ki hafta sonu yemedim.pazartesi hiç sütüm çıkmadı oğlum ayran içmek zorunda kaldı canım çok sıkıldı zorla yiyiyorum 2 gündür.siz nasıl yapıyorsunuz sütünüz oluyor mu yine de.ben her gün 300 ml süt bırakmak zorundayım oğluma anca yetiyor bu da öğleye kadar öğleden sonra ben geliyorum zaten.
arkadaşlar iştahım çok kapandı canım bir şey yemek istemiyor ki hafta sonu yemedim.pazartesi hiç sütüm çıkmadı oğlum ayran içmek zorunda kaldı canım çok sıkıldı zorla yiyiyorum 2 gündür.siz nasıl yapıyorsunuz sütünüz oluyor mu yine de.ben her gün 300 ml süt bırakmak zorundayım oğluma anca yetiyor bu da öğleye kadar öğleden sonra ben geliyorum zaten.
9 kilocuk mu aldın?maşallah sana İlknur...ben 22 kilo aldım...ama allahtan son 5 i kaldı...çok kararlıyım vericem bu kiloları..spora başlaman çok iyi olmuş yaa...bende bişeylere başlıcam ama karar veremiyorum..spor,felsefe,ingilizce birini tercih etmem lazım..ama ben hepsini istiyorum:umursamaz:kızlar sipora başladım 1 buçuk haftada 1,5 kilo vermişim valla bende şaşırdım ne diyim. ben sosyalleşirim belki diyordum ama kilo da vereceksem böle yeme de yanında yat oldu valla hehehhee.. benim kilolar öle üç beş diil, 9 kilonun 8'i kaldı yolum uzun valla benim. durmak yok yola devammmmmmm.:lepi:naniknanik
malatyada oturmuyorum ama eşim malatyalı gidip geliyorduk eymen olmadan önce..
9 kilocuk mu aldın?maşallah sana İlknur...ben 22 kilo aldım...ama allahtan son 5 i kaldı...çok kararlıyım vericem bu kiloları..spora başlaman çok iyi olmuş yaa...bende bişeylere başlıcam ama karar veremiyorum..spor,felsefe,ingilizce birini tercih etmem lazım..ama ben hepsini istiyorum:umursamaz:
deneme yapıyoruuuum
[table="head"]isim|Doğm yaptğı tarih|doğum öncesi|Doğum sonrası|şu an|hedef|
huulya|21 mayıs|68|85|78|65|
moonlight ||60|82|67|60|
pancakee ||56|77|62|
elvoscan ||58|71|62||
[betusssssss][16 mayıs[67][84][79][60]]
valla ben 59 olmusum, benden soylemesi :)))
ayy sonunda 50 oldum..hihoyyyt tabi geç verdiğim için bayrama kadar 48-49 olmak hayal oldu..
maşallah sana..yedin o kadar kestaneyi ama verdin yine de kiloları:))):hooray:
ayy ne güzel yaa ptesi başlıyorum salı bozmamak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?