2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

arkadaşlar iştahım çok kapandı canım bir şey yemek istemiyor ki hafta sonu yemedim.pazartesi hiç sütüm çıkmadı oğlum ayran içmek zorunda kaldı canım çok sıkıldı zorla yiyiyorum 2 gündür.siz nasıl yapıyorsunuz sütünüz oluyor mu yine de.ben her gün 300 ml süt bırakmak zorundayım oğluma anca yetiyor bu da öğleye kadar öğleden sonra ben geliyorum zaten.

canım benim bütün derdim tatlıyla..sadece onu kesmeye çalışıyorum işte..başka yediklerimden kısmıyorum.

biraz daha sabretcen ozaman ek gıdalara geçince rahatlarsın ,150ml bırakırsın diyetinide yaparsın ben ek gıdalara geçtim diyette yapmıyorum ama sütüm hala az zamanla azalıyo zaten naparsan yap

1 gram bile kilo veremiyorum ama nasıl olduysa artık bazı eski kıyafetlerime zor da olsa girebiliyorum, buna şükür :))

kızlar sipora başladım 1 buçuk haftada 1,5 kilo vermişim valla bende şaşırdım ne diyim. ben sosyalleşirim belki diyordum ama kilo da vereceksem böle yeme de yanında yat oldu valla hehehhee.. benim kilolar öle üç beş diil, 9 kilonun 8'i kaldı yolum uzun valla benim. durmak yok yola devammmmmmm.:lepi:naniknanik

9 kilocuk mu aldın?maşallah sana İlknur...ben 22 kilo aldım...ama allahtan son 5 i kaldı...çok kararlıyım vericem bu kiloları..spora başlaman çok iyi olmuş yaa...bende bişeylere başlıcam ama karar veremiyorum..spor,felsefe,ingilizce birini tercih etmem lazım..ama ben hepsini istiyorum:umursamaz:

hahahahaaa hepsine başla tatlım yaa sende hobi çok baksana. bu arada ben 20 kg almıştım anacım 8'i hala popomda. hahahahaaa..:roflol:

arkadasler artık bende karar verdım kılo vermeye ve dıkkat etmeye basladım.buraya yazıyım kı caymayım bıdaha. yalnız ben dogumdan sonra verdıgım kıloları emzırırken aldım,dogumdan once de fazlam vardı yanı su an 20 kılo vermekn ıstıyorum.dıyetısyene gıdıcem kendı basıma beceremem dıye ama sımdıden dıkkat edıyım dedım en azından ac dıılken bısey yemıcem cunku 5 aydır resmen cop kutusu gıbı oldum ne bulsam yedım .kılo verdıkce yazarım ama bu kılolar 1 yılda anca gıder

yasasınnn 3 kılo vermısım 10gundur delı danalar gıbı yemeyı bırakmıstım ama daha 12 kılo daha vermem lazım en az. kızlar ben bıle verdıysem herkes verır umutsuzlara umut olayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…