- Konu Sahibi gurbet_elde
-
sanırım kızım 7-8 yaşına gelene kadar düşünmiycem, eşime kalsa 1 tane bile yeter:) geceleri deliksiz uyuyup gündüzleri medeni bi şekilde yemek yiyip gezip oturup kızımla muhabbet edebilecegim zamana kadar hiiç düşünmüyorum, bide kızımın kardeşini ayagında sallıyacak güce kuvvete eriştigi güne kadar:)
benim fikrim var 2010 mayısb annesıyım şimdi 1 aylık hamileyım ve çok mutluyum:)
canım hayırlı olsun bebiş Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ne zaman olacak kısmetse yine mayısa geliyo galiba dimi
sağol canım bu nisan 5 e geliyo:)
düşünüyorum...tek çocuk fikri beni endişelendiriyor...hatta belki 3 bile olabilir:))
eşim cok istiyor ben de 2 aydır korunmuyorum ama psıkolojık olarak tam hazır hıssetmedıgım ıcın kacıyorum o arada hamıle kalırsam bılmıyorum artıkhayırlısı
benim de 1 kizim var,7 haziran-di gunumuz ama cakma haziran annesi oldum :)) sezeryanla 25 mayista dunyaya geldi.dolayisiyla mayis annesiyim ben de.
2ci cocuk evet dusunuyorum Allah kismet ederse mart-nisan gibi denemek istiyoruz.tek cocuk iyi degil.bende 3 istiyorum.gerci kizim anami aglatti ama buyudukce unutuyorsun )))
benim kizimin hic gaz sancisi olmadi,anason cok icirdim cunku )))Allah bağışlasın kızını öncelikle canım inşallah gönlüne göre olur mart-nisan gibi hamile kalırsan ne zaman gelicek ikinci bebek?
ama dediğin gibi hemen unutuyo insan bebekken o gaz sancılarını falan
benim kizimin hic gaz sancisi olmadi,anason cok icirdim cunku )))
ama uyumuyordu ki,hala oyle.2 saat yerinde debeleniyor) ama cok sukur akillanmaya basliyor yavas yavas.
eger mart-nisan gibi hamile kalirsam bebek 2012 aralik-2013ocak gibi gelecek insallah.
o zaman da kizim 2 yas 7-8 aylik oluyor.2,5 yas diyelim.
insallah Allah hepimizin gonlune gore versin...
eşim cok istiyor ben de 2 aydır korunmuyorum ama psıkolojık olarak tam hazır hıssetmedıgım ıcın kacıyorum o arada hamıle kalırsam bılmıyorum artıkhayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?