- Konu Sahibi gurbet_elde
-
bu arada arcak81 ne oldu merak ettim bebek var mı??
benim kizimin hic gaz sancisi olmadi,anason cok icirdim cunku )))
ama uyumuyordu ki,hala oyle.2 saat yerinde debeleniyor) ama cok sukur akillanmaya basliyor yavas yavas.
eger mart-nisan gibi hamile kalirsam bebek 2012 aralik-2013ocak gibi gelecek insallah.
o zaman da kizim 2 yas 7-8 aylik oluyor.2,5 yas diyelim.
insallah Allah hepimizin gonlune gore versin...
bende mayıs annesiyim bir tane oğlum var allah bağışlarsa.Şuan için allah ona sağlıklı ve uzun ömür versin, başka düşünmüyorum.
Oğlum da sürpriz şekilde gelmişti, iyi ki rabbim onu bana vermiş diorum şimdi.Yani başka bir sürpriz olmassa
yok cnaım şimdilik olursa yazarım buraya
benimde kızım 2,5 du oğlum doğdu mayıs 2011 annesiyim biraz sıkıntılı geiyo ilk zaman tabi alışınca çokta sıkıntı olmuyo ben de dördüncüyü istiyorum bakalım ama çokta ara vermiycem bi kaç yılımı bebelerime adıycam rahata eripte bidaha sıkıntı çekmek istemiyorum bu tempoya alışmışken yapıp çıkyım diyorum işin içindenoğlum iki yaşına girmeye yakın düşünüyorum ama fikrim değişmezse tabi olursa eğer2013 te tekrar bakacazzz kısmettt:44::44::44:
canım Allah bağışlasın bende hep bir tane bebek isterdim ama galiba zaman ilerledikçe insanın düşünceleri değişiyo şimdi zamanı gelince ikinciyi düşünüyorum
hadi bakalım hayırlı zamanda hayırlı haberini alırız inşallah...
maşallah sana diyim ben Allah bağışlasın bebeklerini gönlüne göre olur inşallah nasıl aralarında kıskançlık falan olmadımı anlatta cesaretlendir bizi biraz:)))
canım haber verırım demıstım hamıleyım ben cok yenı daha
canım ya hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
saol canım amın ıns
darısı ısteyenelre olsun
ne güzel bir bebek heyecanı tekrar başladı sende ben hamile haberleri okuyunca bile içim kıpır kıpır oluyo..inşallah bulantın falan yoktur
bende mayıs annesiyim bir tane oğlum var allah bağışlarsa.Şuan için allah ona sağlıklı ve uzun ömür versin, başka düşünmüyorum.
Oğlum da sürpriz şekilde gelmişti, iyi ki rabbim onu bana vermiş diorum şimdi.Yani başka bir sürpriz olmassa
malesef canım bulantılar cok fena oglumda bu kadar deıldım bırde hala cok bı heyecanım yok ondan ote nasıl olcak ıyı mı oldu kötü mü oldu endısesı tasıyorum yanı alısamdım hala
Ne tesadüf ki aynı şeyleri hissediyoruz arcak81.Bende bi agriplik mi var acaba diodum.Galiba 2.ler de alışıyo insan bide arası çok olmayınca :44:
benim oğlumda 5 mayıs doğumlu senin ikisi bir anda büyücekler işte biraz zor olacak ama Allah sabrını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?