Kizlar 2009
mrb benim oğlum ben yeni üye oldum benim oğlum 7mayıs 2010 doğumlu ben sabah7.30 gıbı kahvaltı verıyorum birazda anne sütü saat 1o meyve püresi saat 13de sebze çorbası ikindide yoğurt aralarda anne sütü aksam bizimle masada bişeyler yiyo ona uygun olanlardan daha sonra saat19.00da muhallebı yatmadan öncede anne sütü bazen de kuru üzüm suyu verıyorum aralarda sizinle paylasmak istedim farklı bişey söylemek isterseniz diye tsk ederim
Mehabalar..Benim oğlumda 9.ayına girdi ..Sabah kahvaltısında yumurta,labne peynir,pekmez,ceviz,yarım bebe bisküvisi karıştırıp veriyorum.Ama yanında illaki mandalina suyu:).. öğlene doğru taze sıkılmış meyve suyu veriyorum ne olursa(havuç,portakal,mandalina) öğleyin çorba( sebze çorbası,tarhana,bakliyat ) ikindi meyve püresi( kivi,elma,ananas,..) akşama doğru yoğurt..yatarken kaşık maması..aralarda anne sütü..çalıştığım için öğleden sonra daha yoğun ek gıda..
kahvaltıyı karıştırmadan veren var mı??
ben demir damlasını biraz mandalina suyu sıkıp beraber veriyorum
bakliyatın tarifini verirmisin
arkadaşım neden arı mama kullanmıyosun artık benim kız ülkerin googlesini beyenmedi bayadır arı mama veriyorum severekte yiyormrb ben arının pirinç ununu kullanıyodum uzun zamnadan berı var olan bı marka bılındık dıye bende değiştiriyim en iyisi
ben hala çorbalarını tel süzgeçten kahvaltısını da blenderdan geçiriyorum acaba hata mı yapıyorum
yani herangi bi sakıncasından dolayı değil arımamada pirinç unu amadoktorumuz pirinç unundan muhallebı yapabilirsin demişti bazen irmikli yapıyorum
kahvaltı olarak neler verıyosunuz
burda bı arkadasa doktoru milupanınkini söylemiş onun için öyle yazmıstım ona cvp olarak ben yeni üye oldumda onun yazısı baska sayfada kaldı.yoo sakıncasından degıl için rahat olsun varsada sakıncası benım bılgım yok doktorum bana marka söylemedı pirinç unu dedı sadece bende arınınki bilindik bı marka dıye onu aldım aklıı karıstırdım heralde kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?