fasulye erken değilmi canımm afiyet olsun kuzuna
ya benim oğlumun pekmeze karşı alerjisi varmış kızlar pekmez yerine ne verebilirim? bir de bebişlerinizin uykuları düzeldi mi bnm paşamın bir türlü düzelmiyor 6 aydır uykusuzluktan ölücem ve şubatta da işe başlayacağım
pekmez yerine ne konur bilemedim ama dut-üzüm-keçiboynuzu pekmezler çeşit çeşit. hepsine mi alerjisi var?
bizimki de uyumuyo saat başı ayakta.ölüyom uykusuzluktan artık
üzüm pekmezi denedim doğru bak dediğin gibi diğerlerini de az az deneyim...gece 4,30 dan beri ayakta bizim sıpa valla hamilelere hep allah uyuyan ve sağlıklı bir bebek versin diye dua ediyorum. doktoru gece tahıllarından ver dedi kutu mamayı sevmedi bizim ki kavanozdakinden aldık onu sevdi ama onlarda pahalı milupanın kini almıştık. hero baby falan nasıldır bir fikrin var mı ? allah san da kolaylık versin arkadaşım
eğer çorbanın içinde yeşil sebze varsa doktorlar günlük tüketin diyor o yüzden kalanı ben maalesef çöpe döküyorum.
Ben bütün sebzeleri katınca bayağı çok oluyor çorba. Atmaya hiç kıyamam. O yüzden buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa koyuyorum. Vereceğim zaman dolaptan çıkarıp buharda çözüyorum. Benimde merak ettiğim. Çorbaya okadar çok şey koyuyorum ki acaba ağır gelir mi doğrumu bir anda bu kadar çok şeyi katmak? Mesela geçen gün çorbaya pırasa, kereviz, ıspanak,patates,havuç,yeşil fasülye,kabak,yeşil biber,kuru soğan,domates,bulgur,irmik koydum. Daha ilerleyen aylarda ayırıp vericem ama şimdilik böyle yapıyorum.
Ben bütün sebzeleri katınca bayağı çok oluyor çorba. Atmaya hiç kıyamam. O yüzden buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa koyuyorum. Vereceğim zaman dolaptan çıkarıp buharda çözüyorum. Benimde merak ettiğim. Çorbaya okadar çok şey koyuyorum ki acaba ağır gelir mi doğrumu bir anda bu kadar çok şeyi katmak? Mesela geçen gün çorbaya pırasa, kereviz, ıspanak,patates,havuç,yeşil fasülye,kabak,yeşil biber,kuru soğan,domates,bulgur,irmik koydum. Daha ilerleyen aylarda ayırıp vericem ama şimdilik böyle yapıyorum.
oh be sonunda benim bebişimin ayında doğum yapan anneleri buldum.hemde tam benim dertli olduğum konuda.benim bebeğimde ek gıdalara yeni başladı ama o patatesli havuçlu vs.sebze çorbasını ne yaptıysam yediremedim.tuzsuz zaten yemiyo bi türlü artık bizim yediğimiz çorbalardan veriyorum.en büyük sorunumuzda hiç bir çeşit meyveyi yemiyo.birde bu çocuklar ne zaman gece kalkmadan uyuyacaklar yaww?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?