2010 Mayıs Kuzularına Ek Besin Önerileri

nilay nerelerdesin canım senyaa..hiç karşılaşamıyoruz..nasılsın oğluş nasıl..bu mama yiyen bütün bebeklerde oluyo sanırım..benimkide emmeyi bıraktı şimdide mamayı içmiyo..bende gece bisküvisi aldım arada içerse onu içiyo..bana dr. mama içmek istemiyosa zorlama ek gıdaya ağırlık ver dedi..sanada öyle derler sanırım

slm kızlar.bizde başladık artık meyve püresi ve yoğurda.oğlum çok severek yiyor.
birde kızlar siz yoğurdu hangi sütle mayalıyorsunuz?

ay cnm sorma yaaa velet yüzünden gidemıyomkı bıde öğlene işteyim
çocuklar çok yoruyo benı oğlum ii cnm benım senınkıde ııdır ınşalahhh cnm bnm
ya bugun gittik doktora meğerse izinliymiş doktorum muayene olamadık pazartesiye kaldı
ya mamaya o kadar üzülmüyom nasılsa bebe bıskuvisinide mamayla hazırlıyom ama memeyı bırakırsa kahrolurum zaten az içiyo doğduğuı gunderdır sütüm yok gerçi bugun daha iidi bıraz daha fazla içti bakalım artık

bizde iyiyiz çok şükür..inş. bırakmaz canım yaa..ahhahh bu kuzular bilmiyo anne sütünün değerini...sen pes etme..benimki deli gibi ağlıyodu memeyi görünce zorlayamadım..sende böyle bişey yoksa zorla..arada da gel görüşelim..face in varmı ordada bi grup kurduk 2010 mayıs anneleri ve bebekleri(kk) diye senide bekleriz

Nilaycım uyurken emzirmeyi dene.Benimki 40 günlükten beri sadece uyurken emiyo.Uykuya tam yeni geçtiğinde tam derin ykuya geçmeden ver.

7.aydan itibaren
Malzemeler
1 adet havuç
1 adet kereviz sapı
1 adet yeşil soğan
250 gr yağsız dana eti
Hazırlama
Havuç, kereviz sapı, yeşil soğan ve dana etini suda haşlayınız. Haşladığınız suyu süzdükten sonra buz kalıplarına dökerek buzlukta saklayabilirsiniz. Küçük şampiyonumuzun et suyu hazır.

Buz kalıplarına et suyu tableti tarifi

valla benımde öyleydı görünce kıyamet koparıyodu zorlayamadım cnm var face tamam hayatım söledıler banada fırsat bulursam istek göndercem

Nilaycım uyurken emzirmeyi dene.Benimki 40 günlükten beri sadece uyurken emiyo.Uykuya tam yeni geçtiğinde tam derin ykuya geçmeden ver.

valla görkem şimdi iyiyiz allaha şükürler olsun düzeldi ama dediğin gibi yaptım bende dalınca hemen emzırdım hem sutum kesılmesın hemde o vitamını alsın dıe allaha şükürlerkı ii şimdi

slm kızlar.bizde başladık artık meyve püresi ve yoğurda.oğlum çok severek yiyor.
birde kızlar siz yoğurdu hangi sütle mayalıyorsunuz?

cnm ben yoğurdu aptamıl 2 devam sütüyle mayalıyom

merhaba kızlar herkes bişeyler yazmış bende yazım dedim biz biraz erken dogduk 6,5 aylık doktor bu ayda başlattı bize sabahları elma püresi veriorum cam rendede pütürlü yiyo öglende sebze çorbası havuş,kabak,patates bi tatlı kaşıgıda pirinç atıoruz piştikten sonrada saf zeytinyag koyuyorum bagırsakları yumşatırmış ikindi yogurt veriorum akşamlarıda kaşık maması sütlü pirinçli milupa aralardada emio öyle geçirioruz..

sebze corbasi karisimim, bayagi lezzetli oldu.

- patates
- yesil fasulye
- balkabagi
- pirinc
- dana eti

balkabagi tatli oldugundan havuc koymadim :)

fasulye bende verdim geçen gün:) kızlar tel süzgeçtenmi geçiriyosunuz hepiniz?

merhaba tarhana çorbası veriyor musunuz bebeklerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…