üfffff delı olmak üzereyim bebem yaklaşık 1 haftadır memeyı reddedıyor delı olcemmm
aptamıldende sıkıldı yavrummm
ama beb bisküvisiyle yapılana bayılı sebze püresi desen yemek iiçin ağlıyo meyvelerı bı guzel höpürdetiyooooo
sıkıldı herhalde memeden ve mamadan daha doktorada gidemedım yarına gitcerm inşalahh ek besine başlamakak ıstemıyorum ona sormadan ama dayanamayacağım yarına kadar deli olceğımmm
nilay nerelerdesin canım senyaa..hiç karşılaşamıyoruz..nasılsın oğluş nasıl..bu mama yiyen bütün bebeklerde oluyo sanırım..benimkide emmeyi bıraktı şimdide mamayı içmiyo..bende gece bisküvisi aldım arada içerse onu içiyo..bana dr. mama içmek istemiyosa zorlama ek gıdaya ağırlık ver dedi..sanada öyle derler sanırım
slm kızlar.bizde başladık artık meyve püresi ve yoğurda.oğlum çok severek yiyor.
birde kızlar siz yoğurdu hangi sütle mayalıyorsunuz?
ay cnm sorma yaaa velet yüzünden gidemıyomkı bıde öğlene işteyim
çocuklar çok yoruyo benı oğlum ii cnm benım senınkıde ııdır ınşalahhh cnm bnm
ya bugun gittik doktora meğerse izinliymiş doktorum muayene olamadık pazartesiye kaldı
ya mamaya o kadar üzülmüyom nasılsa bebe bıskuvisinide mamayla hazırlıyom ama memeyı bırakırsa kahrolurum zaten az içiyo doğduğuı gunderdır sütüm yok gerçi bugun daha iidi bıraz daha fazla içti bakalım artık
slm kızlar.bizde başladık artık meyve püresi ve yoğurda.oğlum çok severek yiyor.
üfffff delı olmak üzereyim bebem yaklaşık 1 haftadır memeyı reddedıyor delı olcemmm
aptamıldende sıkıldı yavrummm
ama beb bisküvisiyle yapılana bayılı sebze püresi desen yemek iiçin ağlıyo meyvelerı bı guzel höpürdetiyooooo
sıkıldı herhalde memeden ve mamadan daha doktorada gidemedım yarına gitcerm inşalahh ek besine başlamakak ıstemıyorum ona sormadan ama dayanamayacağım yarına kadar deli olceğımmm
Birde kızlar siz yoğurdu hangi sütle mayalıyorsunuz?
bizde iyiyiz çok şükür..inş. bırakmaz canım yaa..ahhahh bu kuzular bilmiyo anne sütünün değerini...sen pes etme..benimki deli gibi ağlıyodu memeyi görünce zorlayamadım..sende böyle bişey yoksa zorla..arada da gel görüşelim..face in varmı ordada bi grup kurduk 2010 mayıs anneleri ve bebekleri(kk) diye senide bekleriz
Nilaycım uyurken emzirmeyi dene.Benimki 40 günlükten beri sadece uyurken emiyo.Uykuya tam yeni geçtiğinde tam derin ykuya geçmeden ver.
fasulye erken değilmi canımm afiyet olsun kuzunasebze corbasi karisimim, bayagi lezzetli oldu.
- patates
- yesil fasulye
- balkabagi
- pirinc
- dana eti
balkabagi tatli oldugundan havuc koymadim :)
Ben vericem tarhanam yok şimdi gelsin diye bekliyorummerhaba tarhana çorbası veriyor musunuz bebeklerinize
fasulye erken değilmi canımm afiyet olsun kuzuna
fasulye bende verdim geçen gün:) kızlar tel süzgeçtenmi geçiriyosunuz hepiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?