2010 mayıs kuzularının odaları

Nilay

OĞLUM YUSUF EMİR
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
1.436
0
116
38
Diyarbakır
Kalp atışlarını duyduk
cinsiyetlerini çok merak ettik
isim derdine düşdük
hareketlenip hissetmeyi çok bekledik
cicilerini aldık derken
şimdide sıra geldi odalarına
bebişlerimiz için hazırladığımız odaları sergileyelimde birbirimize fikir vermiş oluruz
bizimki geldi ama ufak tefek eksiklerimiz var onları tamamlayıp ekleyecem inşallah
haydi bakalım prens ve prenseslerin odaların bekliyoruzz
bayanssulusmilebayanssulusmile

biz oda takımını hazır almadık yaptırıyoruz ben erken gelmesını istemedım önümüzdeki ay gelicek inş zaten hemen hemen herseyımız tamam bı tek oda takımı gelıp yerleşicek inş ozaman resim eklerim rabbim bebeklerimizi saglıcakla kucagımıza almak nasıp eder inş

aslında ben eklemıstım odamızı ama son halını eklıcem ınsallah bıtsınde.. daha halısı ve perdesı var onlarda gelecek haftaya hazır olurzemuszemus

hayırlı olsun berranaz
benımde az kaldı 1 haftaya tamamlarım die düşünüyorum inşalahhh

oda takımını çok beğenerek aldık ama malesef 15 nisanda teslim edicekler
ben resimleri ekleyene kadar bi çoğunuz doğurmuş olursunuz:)

işte kızlar benim kuzmun odası henüz yerleşmedi eksiğimiz çok ama size göstermek istedim bakalım beğenecekmisiniz teyzoşlar :ecrin_bebek:

canım harika olmuş,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...

özlem gerçekten çok hoş olmuş kızının odası portatif beşiği ilgimi çekti kararsızım bende seninki gibi bişeymi alsam yoksa park yatakmı ne kadara aldın canım tek beşiğini sen.

özlem, kızının odası süper olmuş, Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin küçük prensese :))

özlemcim güle güle kullansın prenses
yepyeni bi dünya kuruluyo bebişlere allah kucaklarımıza almayıda nasip eder inşallah sağlıkla
bizim odamız da 12 martta gelio bakalım bizimki nasıl olcak

özlmgkh çok güzel olmuş bayıldım valla hele mobilya süper duruyo

canım harika olmuş,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...

çok güzel olmus canım allah sağlıklı sıhatli içinde yatırmayı nasip etsin

özlemcim harka bir oda ..iyi günlerde kullansın bebişinnn.....

özlem gerçekten çok hoş olmuş kızının odası portatif beşiği ilgimi çekti kararsızım bende seninki gibi bişeymi alsam yoksa park yatakmı ne kadara aldın canım tek beşiğini sen.

canım portatif beşiği 80 liraya almış annanesi çok hafif , sallanabiliyo katlanıp taşınabiliyo 8 aya kadarda yatabiliyomuş içinde ben yatakodama yanımda dursun diye böyle bişey tercih ettim.

özlem, kızının odası süper olmuş, Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin küçük prensese :))

çok güzel canım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

özlemcim güle güle kullansın prenses
yepyeni bi dünya kuruluyo bebişlere allah kucaklarımıza almayıda nasip eder inşallah sağlıkla
bizim odamız da 12 martta gelio bakalım bizimki nasıl olcak

hepinize teşekkürederim kızlar sağlıkla kullansın hepimizin bebekleri inşallah.
guugle sende odan gelince hemen ekle bakalım. şimdiden hayırlı olsun.

özlemcim odanız çok hoş olmuş, bebişinle iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…